Zápasy české reprezentace v USA jsou ohroženy

12.03.2020, 09:11
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (24)

Přidat komentář
fabec1222

Dneska zrušili závody Sprint Tour v klasickém lyžování v USA, takže tohle půjde taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Zbytočné prípravné zápasy. Načo sa momentálne pripravovať a riskovať, ME sa aj tak konať nebudú... Ak ale chcú tú prípravu silou-mocou odohrať, tak problém sa dá vyriešiť tak, že tie zápasy sa jednoducho nebudú hrať v Charlotte a Miami, ale po dohode s Mexikom a Hondurasom trebárs na ich pôde...

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo třeba v Grónsku..ty máš věci, v Mexicu budou jistě nadšením bez sebe:))

Reagovat
smazaný uživatel

Ale no tak, nebuď taký skeptický. Česká futbalová reprezentácia má predpoklady na to, aby vypredala Aztec Stadium a taký veľký futbalový sviatok, ako by bol prípravný zápas s vami Mexičania určite radi risknú aj napriek obavám z koronavírusu

Reagovat
smazaný uživatel

Nechceš se věnovat svým spolupastevcům a vysrat se na hejtzování českých fotbalistů?Až ve fotbale dokážete to, co české kluby a reprezentace, tak si vyskakuj,Nemáš k tomu ale jediný důvod a nikdy mít nebudeš.

Reagovat
smazaný uživatel

Menuj aspoň tri úspechy českého reprezentačného či klubového futbalu, ktoré sme my nedosiahli... Inak, prečo tak bazíruješ na tom, aby každý miloval český futbal? Nedokážeš akceptovať názor, že existujú aj ľudia, ktorí mu nefandia?

Reagovat
PaYaB

Takže ty 2 medaile nic neznamenají ? A třeba to 2. místo v rankingu fifa, kterým se tu furt oháníš, že sme v něm tak nízko ? A kdy třeba nějaký slovenský klub získal 7 bodů v lize mistrů jako Plzeň ? A pokud si dobře pamatuju, tak poslední zástupce od vás vyla Žilina tak 10 let zpátky.

Reagovat
PaYaB

byla*

Reagovat
smazaný uživatel

Ak je to tak, tak prečo sme v tom rankingu UEFA, ktorý tu bezpredmetne spomínaš už takmer 10 rokov pred vami vždy o nejakých cca desať priečok, keď ste tak drvivo lepší, úspešnejší a veľkolepejší než my? Asi to bude nejaká dlhodobá výpočtová chyba, alebo na čo sa vyhovoríš?

Reagovat
PaYaB

Ne, ptal ses na aspoň tři naše úspěchy, kterých jste vy nedosáhli. A mohl by si ze sebe přestat dělat blbce a chodit sám proti sobě.

Reagovat
smazaný uživatel

OK, vyzeráš ako normálny a rozumný užívateľ, teba trolliť určite nemám potrebu.

Reagovat
smazaný uživatel

Stříbro na ME 96, v Anglii, Bronz na Euro 2004.Slavia semifinále poháru UEFA, čtvrtfinále Evropské ligy, Sparta semifinále Champions league....ty vole.Já tu nebudu akceprovat nzvrácené názory ovcomrdů, kteří sem chodí jen urážet.

Reagovat
smazaný uživatel

Zo zubov ti ešte trčia zbytky vepřoknedlozela, ktoré si mal na obed a dych ti páchne po nejakej pivnej atrape českej výroby, ktorou si to celé spláchol a ty sa tu ideš rozdrapovať ty hnus? To si vytiahol poriadne bradaté úspechy, to sa už rovno môžeme vrátiť do obdobia, keď reprezentačné mužstvo zložené z drvivej väčšiny zo slovenských hráčov získalo titul Majstrov Európy či do čias, keď Slovan vyhral Pohár víťazov pohárov. Niečo aktuálnejšie nemáš, čo ste dosiahli?

Reagovat
smazaný uživatel

Ptal ses píčo čobolácká na úspěchy ČESKÉ repre a ČESKÝCH klubů.Zmiz odtud pryč, všechny tvé příspěvky jsou jen nacioanalistické provokace, jsi typický slovenský nacionalista a my ti tu na to nejsme zvědaví.Jesřtlki sis nebvšiml, naštěsti už dávno nejsme jeden stát, jsi cizinec, tak se podle toho chovej a nebo táhni na vaše fašistické weby.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si príliš malý pán na to, aby si niekomu nariaďoval na aký web smie chodiť či nie, ty krivonohý pologramotný cajzl. Nepoužívaj slová, ktorých význam nepoznáš, ty poďobaný absolvent pomocného učilišťa.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemůžeme v březnu vědět, co bude/nebude v červnu.

Reagovat
pobody's nerfect

V červnu se budou dohravat soutěže a LM, pokud to půjde dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som v tomto prípade pesimista a myslím si, že ME sa zrušia. Minimálne odohranie skupín, čo majú byť v Ríme, Bilbau ale aj Mníchove vidím dosť nereálne

Reagovat
pobody's nerfect

Poplujou lodí

Reagovat
smazaný uživatel

To už aby pomalu vyrazili.

Reagovat
luismiksak

Zrušit bohužel i fotbalovou ligu...

Reagovat
DieFohlenBMG

Tak to už je vážný

Reagovat
dave30

On to pořád každý zlehčuje. Ale tady už opravdu nejde o srandu (ještě před měsícem jsme byli všichni vysmátí). Vyserme se na všechny ty zbytné aktivity a hlavně respektujme ta "zbytečná" opatření...

Reagovat
skteel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele