Zaniola z AS Řím čeká kvůli zranění další dlouhá pauza

08.09.2020, 11:45
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (37)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Nato, že má iba 21 rokov už má celkom slušnú "injury history"...

Reagovat
icemike

Hrozná škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Drobné pozitivum je, že se jedná o druhé koleno, než na jaře. Přeji brzké a hlavně pečlivé uzdravení, do evropského šampionátu stále dostatek času, čož je pro něho jasný cíl a motivace.

JInak další ACL pro hráče AS, ten průměr je snad dvě tato zranění v týmu za sezónu.

Reagovat
smazaný uživatel

V tomhle případě můžou být rozhodující vedlejší faktory spíš, než samotná vážnost zranění.

Reagovat
10

a to ještě chtějí Milika...

Reagovat
Largo

Reagovat
Yanek

No mít nakřáplé obě kolena taky není zrovna výhra. Podle mě už je odepsaný z toho pohledu, že úplně na top úroveň se nedostane.

Reagovat
10

taky se obávám, že to bude jen o tom, aby se nedostal na úroveň Pjacy, kterej se po stejných zraněních neprosadí ani v Anderlechtu

Reagovat
Yanek

Tehdy si proste pred prestupem do Juve spatne vybral ale skoda ho...

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle zranění ukončilo kariéru nejednomu fotbalistovi. i mě Btw.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Nápodobně

Reagovat
smazaný uživatel

Bude nás více

Reagovat
HalaMadrid_Flx

To každopádně Jen v blízkém okolí znám dost kluků, co kvůli tomu skončili s fotbalem, minimálně přestali hrát v 1. dorosteneckých ligách a teď hrajou max 1.A, tak jako já

Reagovat
mojmira

mě snad ještě ne, ale už je to 3 roky co jsem si naposledy kopnul

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad ještě vyběhneš na pažit!

Reagovat
mirdagwutang

No mě naštěstí a díky bohu se nic takovýho nestalo, ale vyndali mi meniskus a už teď cejtím, že prostě je to koleno dost naprd hodně vrže atd a to mi je 26...S fotbalem jsem profesionálně hrál do 18 pak jsem stím sekl.

Nicméně mě zajímá hodně po takovýhle zranění, pár mích kamarádů mají plastiku křížového vazu mimochodem na obou kolenou a teď kopou druhou ligu a dokázali se mentálně vrátit což u mě by to tak nebylo.

Mě spíš hodně zajímá jestli ses už do toho psychicky nemohl vrátit nebo ses bál, že se ti to stane znovu? A citově a pohyblivě cejtíš na svém kolenu, že je dost jiný nebo ne? Občas si říkám, že ten fotbal= kolena vprdeli...nebo, že tě v nižších soutěžích přejede nějákej dement no..

Reagovat
smazaný uživatel

U mě to bylo jednoduchý. Hrál jsem na profesionální úrovni ligu a po dvou operacích křížového vazu (plastikach) první v 17, jsem prostě nemohl hrát na maximum, takže jsem s tím po dlouhých úvahách seknul. Dlouho jsem to zkoušel, ale přes tu bolest jsem prostě nemohl dál. Samozřejmě jsem to měl i v hlavě, takový ten strach, že se to stane zase, ale především hrálo roli to, že to koleno bylo fakt ve špatným stavu (nestabilní) i po tom, co jsem absolvoval rekonvalescenci a dostatečně ho zpevnil svalovou hmotou v oblasti stehen. Prostě to nešlo..

Limituje mě to dodnes, na Bernabeu či San Siru si nikdy nezahraju, ale alespoň kolo vzládám a život jde dál.

Reagovat
smazaný uživatel

To je v prdeli. Mám takový tušení, že Itálie právě přišla do budoucna o jednoho hvězdného hráče a symbol té nastupující generace. I bez něj to ale samozřejmě bude “snad” za rok s přehledem boj o finále.

Reagovat
Raylan

To je hrozná škoda. Parádní hráč

Reagovat
Witcher

Škoda že se nezranil dřív,Patrick mohl zůstat

Reagovat
Recoba Inter

Zaklínači, jsi mimo!

Reagovat
Zark

Reagovat
Beči

Až na to, že Zaniolo hraje na úplně jiném postu.

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

Velká škoda, považoval som ho v AS za ďalšieho Tottiho

Reagovat
Largo

Reagovat
JuventusFC1897

To bude asi tiez dobra sklenenka.

Reagovat
Votas

Nakonec ten deal nebude až takovej provar hlavně s ohledem na Zaniola, ale spíš jenom na alkoholika Radju. Ausillio masterclass.

Reagovat
smazaný uživatel

To je v prdeli.

Reagovat
Zark

Jovetič vzhledem i zraněními

Reagovat
spider_8

Ty vole ne

Reagovat
Lech

"Itálie přišla o zraněného Zaniola". Sory ale kdo ho bude postradat nejvic je AS. Chudak, dalsi z mnoha ukoncenych karier, tentokrat takova masina. Lepsiho hrace jsme od doby Tottiho nemeli. Doufam ze si par chytrych hlav konecne polozi otazku proc uz davno neni treningovy areal jinde nez v prasive Trigorii a zacnou s tim neco delat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Largo

Porad ale verim, ze se dostane na vrchol a karieru mu to neukonci, maximalne mirne zpomali.

Reagovat
mirdagwutang

Je to hodně nepříjemný no, ať se brzo uzdraví. Service bude mít dobrý a vrátí se hodně brzo spíš vždy vidím strašný problém v psychice no. Mít v hlavě, že se ti to může kdykoliv stát znovu je fakt naprd no

Reagovat
Eldarion

Koľko bolo ACL zranení v AS v posledných rokoch? Nepríde mi to normálne aby len v jednom klube bol počet týchto zranení pomaly vyšší, než vo zvyšku ligy kombinovane...

Reagovat
Houfi

Náhoda to není, to už by bylo trochu moc smůly za posledních x let najednou. Má to objektivní důvody, které by mělo vedení AS řešit.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele