Zamparini: Udržet Amauriho bude složité

21.09.2007, 13:42
Aktuality
Letošní sezona by pro útočníka Amauriho mohla být poslední v dresu Palerma. Prezident sicilského klubu Maurizio Zamparini již naznačil, že bude velice těžké udržet hráče, o něhož se podle anglických médií zajímá Liverpool...

"Udržet Amauriho bude velice obtížné. Bude to velice obtížné zvláště v případě, pokud bude pokračovat ve svých současných výkonech. Amauri může skončit v předních klubech ze Španělska nebo Anglie," prohlásil Zamparini.

27letý útočník přišel do Palerma před rokem z Chieva a s Rossaneri podepsal čtyřletý kontrakt. V první polovině loňské sezony byl jednou z klíčových postav týmu, který v tabulce Serie A dlouho držel třetí příčku zajišťující start ve třetím předkole Ligy mistrů. Amauri dal v osmnácti zápasech osm branek, v prosinci si však vážně poranil koleno a ligový ročník 2006/2007 pro něho předčasně skončil. Nyní se Brazilec dostává zpět do své bývalé formy a v Palermu věří, že jim konečně pomůže k účasti v Lize mistrů.

Autor: Tomáš Pavlík / teamtalk.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
HOST*

Půjde do AC

Reagovat
HOST*

taky si myslim

Reagovat
HOST*inzaghi

kdo Drogba?

Reagovat
HOST*

ne Zidane

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele