Zamparini po letošní sezoně skončí jako prezident Palerma

22.03.2016, 11:31
Aktuality
K jedné změně se schyluje v Palermu. Sicilský klub aktuálně bojuje o přežití v italské nejvyšší soutěži a ať už letošní sezona dopadne jakkoli, do té příští půjde s novým prezidentem. Odchod chystá kontroverzní Maurizio Zamparini...

"Mám před sebou ještě dva měsíce v italském fotbale a poté odcházím," oznámil Zamparini.

"Fotbal mě vyčerpal. Budu šťastný, pokud noví vlastníci budou z Palerma," dodal.

Zamparini se prezidentem Palerma stal v roce 2002 a o dva roky později s ním slavil návrat do nejvyšší soutěže. Ve funkci zažil vzestupy i pády, klub si zahrál evropské poháry a před deseti lety měl v hned čtyři fotbalisty v italské reprezentaci, která triumfovala na světovém šampionátu v Německu. S postupem času ovšem Palermo vyklízelo pozice a v sezoně 2013/2014 dokonce hrálo jenom druhou ligu.

Zamparini je znám především svou netrpělivostí s trenéry, kterých od svého nástupu vyměnil již 35. Hodně aktivní je po této stránce v probíhajícím ligovém ročníku, to k výměně kouče sáhl už šestkrát.

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (212)

Přidat komentář
olis

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

On už odvolal i sám sebe. Teď už to bude v Sérii A hrozná nuda.

Reagovat
.13

Myslim, ze sam seba este menuje po 3mesiacoch a 2 odvolanych prezidentoch spat

#Palermostyle

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
ryzskej

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
matZz

co na to Berlusconi?

Reagovat
smazaný uživatel

clovek ma k nemu take zvlastne sympatie..

Reagovat
10

najít kupce pro Palermo nebude lehký, nedokážu si představit, že by to pro někoho bylo dostatečně zajímavý, což potvrzuje i to, že se to Zamparini snaží prodat/najít investora už několik let

Reagovat
stuff

Reagovat
fantomas

Tak snad to oslavi jeste jednim vyhazovickem.

Reagovat
snuff24

a pak se tam ještě 3x za půl roku vrátí to známe

Reagovat
smazaný uživatel

"Ve funkci zažil sestupy i pády" , to si moc neužil teda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lech

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jany kozak

Reagovat
Aldeano

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dominator

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to skonci jedna velka telenovela

Reagovat
smazaný uživatel

Jeho práce a celý životní příběh spojený nejen s Palermem by si zasloužil knížku. Obdivuhodná osoba.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pa3ce

Nejako pár vetami by si to nepriblížil? Ja teda o ňom vôbec nič neviem, len že je tu za šaša s tým neustálym odvolávaním trénerov, tak by ma celkom zaujímalo aj to pozitívne.

Reagovat
ryzskej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
Grahf

A máme po srande

Reagovat
Grahf

alebo sa tam ešte 3x vráti

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, ja to nemam moznost uz nejako silno sledovat bohuzial a je to tak dost sok. Najslavnejsia era konci...este to chce ale zachranit Zampa. Z tych 8 zapasov tam bude najdolzitejsi trojzapas Atalanta doma, Frosinone vonku a Doria doma, idu hned za sebou. Tam sa to rozhodne, Carpi s Udine to maju o trocha tazsie si myslim a v poslednom zapas nam to uz Hellas pusti.

Kto vie co ale bude dalej, odidu 2 asi najvacsie opory Vazquez a Sorrentino, nahrada sa bude hladat tazko. Snad ostane Goldaniga on je pre mna najvacsi talent. A snad poriadne vyleti aspon jeden z tych mladich zaloznikov. Nedivil by som sa keby odisiel aj Hijlemark, hviezda ligy to neni ale Palermo nu bude maalo. Nechapem ale aj tak niektore odchody ako Belotti z tych mladsich ale aj Munoz ci Rigoni a aj teb Baretto vlastne, ktory boli opory. Velka skoda je ze sa nepodarilo ziskat Verreho a za mna urcite je velka skoda Bolzoni...

Keby kupil klub niekto ako vlastnik Bologni, to by bola krasa...par rokov dozadu sa rokovalo aj s Arabmi. Som moc zvedavy ako to nakoniec bude...nech pride niekto kto kupi Pastoreho

FORZA PALERMO !!!

Reagovat
smazaný uživatel

ZAMPA, NEEEE !!!

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
CubONE

Zasa Perin by bol pre vas tiez vyhra.

Reagovat
smazaný uživatel

ano preto mam z toho taky neutralny pocit.. Handa je moj najoblubenejsi brankar momentalne.. ale ak chceme este nieco z neho ziskat, tak urcite teraz.. Perin by bol fer nahrada.. my sme vlastne vzdy mali dobrych brankarov

Reagovat
Airus

Toldo

Reagovat
Yanek

Nedivil bych se, kdyby zůstal, pokud by se Palermo udrželo.

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
smazaný uživatel

Má pořád ještě podíl v tom klubu z Benátek (ne nad Jizerou)?

Reagovat
smazaný uživatel

Zampa e il re di calcio mi fa piangere questo

Reagovat
smazaný uživatel

lasagna di canio punto vaffanculo

Reagovat
Zark

Reagovat
smazaný uživatel

Pánové, liga se mění.

Kouzlo se vytrácí.

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
Biozdenda

Snížit věkový průměr kádru bude chtít během letní přestávky AS Řím. To by se tak mělo dotknout Maicona, Seydoua Keity, Francesca Tottiho a možná i Morgana De Sanctise s Danielem De Rossim.

Není to nějaký nesmysl? De Rossi pryč?

Reagovat
Lech

Pokud se tohle v AS stane, tedy že vyženou Tottiho společně s De Rossim, AS už nevěnuju ani minutu svého času.

Reagovat
SaianSupaCrew

Reagovat
smazaný uživatel

Přestal jsem už věřit, že Franta dostane smlouvu. Palotta měl zase jen na hubě, jako po celé své působení v Římě.

Keitovi končí smlouva, vrátí se zatím solidní Paredes, to je v pohodě. Plus Kevin. Dougovi chybí snad dva zápasy do automatického prodloužení. Skoro až chci, aby se zranili všichni, kdo to zahrajou, aby to dostal, protože by mohl být za relativně málo peněz perfektní mentor pro mladého Nuru a sám řekl, že ještě chce hrát.

Morgana možná prodloužit budou muset, protože Alisson pojede buď na Copu nebo olympiádu a na srpnovou kvalifikaci LM (doufejme) nebude připraven, sžitý s týmeme atd.

Jestli vystrnadí Daniho, který je a asi zůstane jediným, kdo umí zezadu rozdávat balony a v té tříčlenné obraně je nutností, navíc jestli nepojede na šampionát, bude skvělý příští rok, repre po sezoně mu vždy strašně škodí.. viditelně Palottu štve jeho smlouva, ale už ji má jen na dva roky a je mu kura teprve 33 v létě Musí zůstat. Jak říká Lech, pokud vykopou oba bandiera, končí celá éra, Flo to sám nezmění.

A k té Daniho smlouvě. Edin dostal 4,5 ročně na pět let!!!!!! První rok je vyhozený do hajzlu, bez ohledu na to, kolik dá gólů do konce sezony, protože jeho herní přínos je minimální vzhledem k jeho zkušenostem.

O čem se nemluví, je nutnost prodloužit Miru, pokud ho chtějí udržet. Pokud ho pustí, budeme zase hrát jen o druhé/třetí místo. A bez lídrů s římskou krví možní ani to ne.

Reagovat
Pipo123

Už to musí prísť, tá prestavba kádra a odchod Tottiho a De Rossiho. Totti je jasná záležitosť, veď mu šance nedáva ani Spal a asi ani dávať nebude, zbytočne by bol na lavičke, radšej nech sa ešte ukáže v USA.

Reagovat
SaianSupaCrew

Tohle ale není žádné naivní romantické prodlužování kultu. Všichni se shodnou, že oba pořád mají co nabídnout a že minimálně sezonu by ještě zůstat měli. Nehledě na to, že si oba bez diskuze nezaslouží NIC jiného, než důstojný odchod.

Pokud ten klub opravdu chtějí v co nejkratší době stabilizovat, tak by v tom ještě nějáký čas jak Franče, tak Dani měli hrát svůj part. Protože jestli je fakt vyštvou, výsledky nepřijdou a další nový projekt půjde klasicky doprd.ele, tak Trigoria lehne popelem.

A ten hype kolem USA taky moc nechápu, pár legend, co si společně ve smokingu zajdou na Oscary, jinak soutěž absolutně o ničem To radši 4. ligu v Arezzu někdo

Reagovat
smazaný uživatel

Teď se mu narodila třetí dcera, Cristian hraje za Pulcini v AS a Ilary se nechala slyšet, že půjdou co nejdřív do čtvrtého. Navíc on je k Římu vázaný více než jiní, Dani je kosmoplitnější a krom toho má USA rád, on by šel, protože by si užil kulturu, Franta ani eumí anglicky a v lize na úrovni naší druhé to pro něho bude fakt radost. Fandové tam ví hovno o jeho kariéře v Řémě, protože není z vyhypovaného týmu, to nezmění ani Palotta a jeho turné Mickey Mouse.

Pořád tomu nerozumím, pokud ho chtěli dát od válu, měo se to vyhlásit před sezonou a podle tooh měla ta rozlučková vypadat. Ještě na podzim říkal Palotta, že se Francek rozhodne sám, co bude. Nevěřím ani tomu, že to je čistě Spalova inicitiativa. Nejspíš se oba s Palottou domluvili, že to prubnou, ale rozjet to v půlce sezony a zneužít jeho zraněné je hanba, vzheldem k tomu, co si zaslouží. Dál do historie to nemá smysl, ale Ago Di BArtolomei byl v hvězdném týmu sice opora, ale byli tam Falcao, Ancelotti, Vierchowod a další skvělí hráči té doby. Giannini taky zažil tuto éru a pak byl lídrem, ale ten tým ničeho nedosáhl, bohužel. Totti ten tým od posledního Scudetta tahá na svých bedrech způsobem, který nemá ve světě fotbalu obdoby.

Přestavba už trvá pět let a jediné, co bude v létě je další prodej a protočení kádru, lítáme 80 míčů podle posledních zpráv. Jak říká Saian.

Já bych strašně chtěl, aby se u Tottiho učil Gerson s Poncem a Dani vždycky sloužil jako ambasador pro nové a mladé hráče, učil je vstřebávat ten tlak města a tifosi a pomáhal s aklimatizací.

Reagovat
SaianSupaCrew

O Miru bude určitě zájem a i jemu samotnému by přestup asi prospěl. Já ho žeru a bude mi chybět, ale je na něm strašně vidět, že je jeho potenciál pořád ještě někde úplně jinde a u nás už ho velký progres asi nečeká.

On ve fungujícím týmu bude absolutní dělo

Reagovat
smazaný uživatel

Jediné, co Mira potřebuje, je buď někdo jako Kevin jako konstruktivní destruktivec:) a tvořivého útočníka, ne jen kladivo. Prostě druhého tvořivce.

Reagovat
Largo

Reagovat
CubONE

Ak by ste pustili DDR, kludne by som ho zobral. Samozrejme s nizsim platom.

Reagovat
smazaný uživatel

Tři roky ještě zahraje dobře. Pět roků se točíme na fleku a teď chtějí udělat najednou revoluci za půlrok. Musí zůstat.

Reagovat
Airus

zase někdy se začít musí

Reagovat
smazaný uživatel

Začalo se před pěti lety, ale když se prodávají stopeři, nedoplňují díry v kádru a předržují vyhořelí trenéři, to ani nemluvím o té pseudobarcelonské myšlence, která vzala ,,projektu" rok života a spoustu peněz, nějaké rychlozačínání je teď směšné. Vedení celou dobu maže med kolem huy všem, slibuje a nestalo se nic. Přitom je to tak jednoduché.

Reagovat
Recoba Inter

Taková KLDR Serie A... škoda, uměl pobavit

Reagovat
Pipo123

AC vraj pustí Mihu do Lazia a zoberú Di Francesca, teda tak by to bolo ideálne pre Lazio aj AC. Pioli by nemusel byť dlho bez práce, už teraz sa špekuluje o Udine. Neočakáva sa že by Pioli aj Miha pokračovali v Laziu respektívne AC.

Reagovat
smazaný uživatel

To je hoax jen od Gallianiho, pokud vím:)

Reagovat
smazaný uživatel

No AC ma poslednu dobu viac trenerov ako hracov ,osobne si myslim ze Sinisa by mal ostat ale dedo Berlusconi ma starecke manie,asi do truhly si chce zobrat aj AC.

Reagovat
Airus

I když nejsem fanda jeho obchodních taktik, pořád je to poměrně velká osoba italského fotbalu. Škoda no, ale taková práce si dříve, či později vybere svou daň

Reagovat
Pinturicchio

http://www.football-italia.net/81694/rizzoli-%E2%80%98no-bonucci-headbutt%E2%80%99

Opravdu možné jen v Itálii. Ta davová hysterie vůči Juve už nabývá slušných rozměrů, už si pobrečel například i Higuainův agent.

Reagovat
olis

http://www.100x100napoli.it/media/k2/items/cache/9122b5ade1be435589f9584602ab271c_L.jpg kontakt tam urcite bol, bol by som zvedavy keby to urobi Albiol ci Koulibaly

Reagovat
Pinturicchio

“Bonucci didn’t give a headbutt, it’s clear,”

"When you watch the video it’s clear that there’s no headbutt."

Ještě jednou pro tebe.

Reagovat
olis

moze hovorit co chce, pozri si foto

Reagovat
Pinturicchio

A rozhodčí, který tu hlavičku měl dostat říká, že žádnou nedostal a video to jasně dokazuje. Jsem na vážkách, jestli věřit jemu nebo tobě.

Reagovat
olis

ver komu chces, to je len a len na tebe

Reagovat
Pinturicchio

Díky, budu věřit Rizzolimu.

Reagovat
Zark

Reagovat
Airus

jak může být statická fotka průkaznější než video? Leo na něj houkal když šel okolo aby se dohadoval s ostatníma a dostali se hodně blízko. Ale žádná hlávka tam nebyla.

Reagovat
10

foto je opravdu vypovídající, koukni se radši na video...tohle je absurdní

https://www.youtube.com/watch?v=vxesjQk7Vm8

Reagovat
Melchior

To je přece na kriminál

Reagovat
DelPiero137

Z toho sa da spravit pekna fotka kde su velmi blizko k sebe. Ale z videa nevidiet ani naznak ze by ho chcel hlavickovat. Ludia su velke svine.

Reagovat
Dominator

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
M11

to snad nemuzes ani ty myslet vazne

Reagovat
DelPiero137

To tu vazne chces vytahovat kazdu kontroverznejsiu situaciu? Neviem ci by z nej Neapol vysiel vitazne. Tieto nareky svedcia o tom ako moc to chcete vyhrat za kazdu cenu.

Reagovat
olis

ja som nic nevytahoval, vytiahol to tu Airus a Pintu, ja som len reagoval

Reagovat
Airus

jen jsem poukázal na stupiditu a "voprsklost" některých fandů. Ty jsi hnedka přišel s tím jak to byla jasná hlávka a začal pátrat pro tobě vyhovujících důkazech

Reagovat
olis

zacal si s tym ty a Pintu, to je fakt, tak klud

Reagovat
Airus

Ale argument začal u tebe

Reagovat
olis

to na tom nic nemeni

Reagovat
Pinturicchio
Reagovat
10

bude stát tak 50 mega s platem 10 mega ročně...šance 0.00047%

Reagovat
Pinturicchio

Pořád lepší než 0% , ... se zaplatí z prodeje Berardiho a Maria.

Reagovat
olis

jn, kupili ho za 70 a predali by za 50 s tym ze ceny hracov isli celkovo hore...

Reagovat
10

taky mu je 29 let a v PSG nemá takový čísla, jako měl v Neapoli...

Reagovat
olis

to je tiez pravda ale to PSG trapit nemusi, neviem no, podla mna to na nom postavia ked odide Ibra, ved tam aj tak nemaju velmi koho ineho kupit, to by potom isto sli po Higuainovi

Reagovat
Pinturicchio

Double win pro Juve.

Reagovat
olis

len aby sa potom nerozbehol Gabbi

Reagovat
Pinturicchio

To bych se klidně vsadil, že jo.

Reagovat
10

taky si myslím, že to bude celý léto mokrej sen pro týmy PL (a Pinturicchia ) a nakonec zůstane v PSG, protože opravdu moc jiných možností nemaj...

to spíš věřím odchodu Pastoreho, toho bych bral hned

Reagovat
Pinturicchio

Pche, zas tak horké to není.

Reagovat
10

ok...on se někdo najde

Reagovat
Pinturicchio

http://www.football-italia.net/81738/juve-%E2%82%AC30m-isco

Ale zkouší to na mě, hajzlíci novinářští. Isco a Cavani v jeden den, pár minut po sobě? WTF?

Reagovat
smazaný uživatel

TS valí Cavani, CdS valí Isca a Gazzetta si valí Brusel. Miluju tu rozmanitost.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
10

ťik ťak

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Airus

A Messi na hostování

Reagovat
Pinturicchio

Je fakt, že náhradník za Paulita by se hodil.

Reagovat
smazaný uživatel

Jedině přes moji mrtvolu.

Reagovat
Il Architetto

Reagovat
Airus

Když si dupne, tak ho PSG pustí. Ale u nás by musel jít dolů s platem.

Rozhodně by to byl solidní upgrade

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pipo123

Empoli, Tonelli disponibile al trasferimento alla Lazio in estate

Myslíte že by si sadli s De Vrijom ?

Reagovat
smazaný uživatel

mozno tak na pivo kedze de vrij je stale zraneny

Reagovat
Pipo123

nj, písalo sa že by mohol nastúpiť ešte túto sezónu, ale keďže nemáme šancu na EL tak je zbytočné aby riskoval. Snad sa dá cez leto dokopy a koleno vydrží

Reagovat
smazaný uživatel

koleno to uz ked raz ma dodrbane tak to je casova bomba mam pocit..

Reagovat
Kaka14

to si robi Galliani srandu s Baccom, momentalne nasa najvacsia hviezda, o ktoru sa zaujima Real, Bayern atd .... a oni ho chce predaju za 30 M

Reagovat
Pinturicchio

http://www.football-italia.net/81761/candreva-replace-cuadrado

Dobrý, že by Cuadrado měl teda jít, ... na druhou stranu, tenkrát jsme mohli mít Candrevu za kolik, 8 mega? A teď za něj v 29 letech dáme 25 milionů.

Reagovat
Airus

víc se píše o tom, že o Cuadrada hodlá Marotta bojovat

Reagovat
Pinturicchio

Článků je o tom víc, ale tady SKY píšou, že tam není výkupní klauzule, což by v kombinaci s Contem mohlo být pro Beppeho smrtící a zároveň záchranné kombo.

Reagovat
Airus

Conte je naše poslední záchrana no. Candreva by byl super s tou jeho dělovkou a neúnavnym motorem

Reagovat
Zark

Reagovat
Airus

njn další vzdálený pozorovatel

Reagovat
Pinturicchio

A další super zprávy o zraněních - Dybala nedokončil tréning a měl by letět zpátky do Itálie, Lichty netrénoval.

Před Empoli geniální situace v obraně, momentálně k dispozici pouze Dani a Patrice.

Reagovat
smazaný uživatel

Dybala byl jasný. Profackoval bych toho chytrolína z lékařského týmu, co mu vůbec povolil jet.

Aspoň kluci z Primavery dělají radost. V osmifinále Viareggio Cupu právě rozprášili Milán 4:0. Ta herní kvalita mezi oběma týmy je hrozná, překvapila mě.

Reagovat
Pinturicchio

A hned po něm Maxe, Paulo neměl hrát ani v derby.

Jo, jo, viděl jsem, výsledek pěkný.

Reagovat
smazaný uživatel

Sky Sport - Caceres-Juve, sarà addio: Napoli in pole position

Reagovat
10

Reagovat
Pinturicchio

Pomalu ale jistě se z Juve stává armáda spásy, posilujeme ostatní (Martín, možná Berardi, sami se snažíme o Cuadrada) a sobě to děláme těžší.

Reagovat
smazaný uživatel

Když se ti neumětelové neumí posílit, musíme tu konkurenceschopnost zvedat v lize sami.

Reagovat
Pinturicchio

A navíc to nikdo neocení.

Reagovat
Airus

http://gazzettaworld.gazzetta.it/news/serie-a/juventus/j-medical-centre/

aha, tak proto tolik zranění. Protože do těď jsme ošetřovali hráče v nějaký zaflusaný nádražní uličce

Reagovat
Pinturicchio

Když koukneš na počet letošních zranění, tak to tak i vypadá.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Bacca v AC konci nebudu hrat v LM tak ho tam neudrzia,Romagnoli asi tiez.ved privedu nejake trosky zadara.

Reagovat
Pinturicchio
Reagovat
Airus

Já nechápu co roztáčí novinaři s tím Arsenalem. Morata jasně řekl že nepůjde do Realu aby ho hned prodali někam jinam. Takže chápu že je mrzutej

Reagovat
10

taky ale řekl, že s tím nic nemůže dělat

Reagovat
Airus

může, když řekne Realu že smlouvu s jinym klubem nepodepíše. Ani nevim jestli musí podepsat s Realem, tam je to dost zamotaný

Reagovat
10

není to zamotaný, s přestupem do Realu neudělá nic

Reagovat
Airus

a vrací se k přechozí smlouvě co tam měl? Podle mě se musí podepsat nová

Reagovat
Pinturicchio

Celé je to šílené. Álvaro asi ani nebude mít na výběr, však to vidíš - jeho priorita je setrvání v Juve, ale nemá to ve vlastních rukou a pokud ho Real koupí zpátky a budou ho chtít prodat jinam, tak nebude mít jinou možnost než jít, mu řeknou "buď půjdeš nebo budeš sedět v Madridu na lavičce".

Reagovat
Airus

jo, ale zase maj hráče navíc, kterýho musí platit. Což může ovlivnit další jejich přestupy, kvůli finančnímu fair play.

Stejně si nemyslím že by Real byl až taková kunda, aby přeprodával hráče a zachazel s nima -prakticky- jak s otrokama

Reagovat
Pinturicchio

Na oba odstavce - COME ON, je to Real.

Reagovat
Airus

how to crush illusions

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pettirosso

come on

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Pipooo...Bolivia-Kolumbia?

Bolivia neskutocne tazi z domaceho priestoru ale predsa len ten kurz. AH 0 za 1.6, vyber sami hraci z domacej ligy. Prinajhorsom void. Co myslis? Kto chce nech sa vyjadri

Reagovat
smazaný uživatel

A co myslite, v priebehu aj 3-4 mesiacoch dat snuru 20 OK, pozorne vyberat zapas, samozrejme jeden tiket jeden zapas. Ma to sancu na uspech

Reagovat
olis

SportMediaset - Napoli, contatti con Ibra! a je to tu znova

Reagovat
Pinturicchio

Tak s tím hodně štěstí, v Číně mu údajně nabízí 75 milionů eur ročně.

Reagovat
Airus

jako fakt?

Reagovat
Pinturicchio
Reagovat
Pipo123

Cédric Bakambu před letošní sezonou přestoupil z Bursasporu do Villarrealu a v létě by se mohl stěhovat znovu, o útočníka španělského klubu se zajímá římské Lazio.

Písalo sa o nom ešte keď hral v Bursaspore, vtedy stál tuším 7 mega a Tare to nedal. Teraz keď hraje výborne v La Lige tak ho chceme znova ? Koľko ponúkne Lotito 8 mega ? Výsmech

Reagovat
Pipo123

O Candrevu má stáť Inter aj Neapol, v oboch prípadoch by sa mohlo jednať o výmenu Rano + prachy za Candrevu, alebo Gabbiadini za Candrevu.

Reagovat
smazaný uživatel

Vole! Berte Manola!

Reagovat
Pipo123

Písalo sa aj o vašom záujme, teda v prípade že by nezostal "Kondom" tak by ste vraj mali záujem o Candrevu, ale tomu moc neverím.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli vám Neapol nabízí Manola, nechám si na čelo vykérovat ADL je cyp jak lampa.

Reagovat
Pipo123

Tak on asi skôr jeho agent tlačí na prestup, Manolo v Neapole stagnuje a to obrovským spôsobom, čo som čítal tak ho chce Wolsfburg a pár klubov v PL

Reagovat
olis

urcite

Reagovat
Pipo123

Na druhú stranu nebolo by to zlé, Candreva prerástol Lazio a potrebuje ísť vyššie, hrať o 6-8 miesto mu nestačí, je to reprezentant a hodil by sa viacerým klubom. Manolo zase nehraje vôbec a potrebuje hrať, Lazio pre neho ideálne, ale stejne pôjde do PL za 30 a hotovo

Reagovat
olis

pravdou je ze ak ostane Higuain tak Manolo pojde na 99% hostovanie/predaj, tiez ma podobnu cenu ako Lotito pyta za Candrevu a aj ADL mal v minulosti o Candrevu zaujem, ale tiez je ADL znamy tym ze rad investuje do mladsich hracov a neviem si predstavit ze by za 29 rocneho Candrevu vysolil 25-30 mega aj v ked v podobe Gabbiho, to proste nie je styl ADL, davam tomu velmi malu sancu

Reagovat
smazaný uživatel

Neapolský novinář Carlo Alvino z Tuttonapoli má asi pocit méněcennosti. Každopádně on o té problematice ví zjela jistě hodně.

“La mentalità Juve è una mentalità distorta, guai a far passare il messaggio che sia solo vincente. Il motto bianconero, “vincere è l’unica cosa che conta”, rappresenta una mentalità camorristica, dare questo messaggio ai bambini è sbagliato, è un messaggio che io aborro, come direbbe un famoso juventino. Calcisticamente è camorristico, quasi intimidatorio: il motto implicitamente manda il messaggio che la vittoria va conseguita anche aggirando le regole.”

Reagovat
olis

uz neplacte tolko pls

Reagovat
smazaný uživatel

Já se směju pláči maestra Alvina.

Reagovat
olis

niekedy to tak nevypada, neviem co mate vkuse potrebu tu vkuse vytahovat taketo veci a povysovat sa aky su ostatny smiesny, trapny, mensi, a neviem co seste, ja by som taketo od sympatizantov juventusu mohol davat tiez kazdy tyzden ale nerobim to, no ale ked ti to robi dobre tak pokracuj

Reagovat
Pinturicchio

Dej něco, Oli, ať se taky zasmějem.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře? Rád se po ránu zasměju nad podobnými výroky. Jenomže ty v tom vidíš útok na Neapol, vůči které jsem te příspěvek nepsal. Byl vůči konkrétnímu novináři, ne Neapoli. Ale to ty, ke své smůle, oddělit neumíš. V tomhle případě nejde o Neapol, ale o pana "méněceného". A jakožto člověk z Neapole má o problematice camorry zcela jistě dobré znalosti.

Reagovat
mojmira

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
10

konečně se začínáš před tím finišem ligy dostávat do formy, skvělý načasování, oli

Reagovat
Zark

rozhodca

Reagovat
smazaný uživatel

Tuttosport dnes ladí do příjemné nálady.

Chelsea prahne po Bonuccim, ale Marotta odmítá, hráč je neprodejný.

Blues si dělají zálusk i na Zazu nebo Moratu. Ambramović je údajně ochotný jít jednat s Realem.

Cuadrado se na 100 % vrátí do Chelsea. Žádné právo na odkoupení neexistuje, jde jen o slovní dohodu mezi kluby.

Reagovat
Pinturicchio

O té opci psalo i SKY, snad je to pravda. Za Sima by mohla být docela darda, Beppe říkal, že Juve odmítlo nabídku 30 milionů, každopádně pokud odejde Álvaro, tak by ho neprodával, i když, já bych ho neprodával tak jako tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych ho zcela určitě neprodával za žádných okolností. Snad jen při 40+, ať to trochu vyženu k absurditě.

Reagovat
Pinturicchio

Ona by to taková absurdita být ani nemusela. Ale jak píšeš, já bych toho divočáka neprodával.

Reagovat
Airus

Zaza si zaslouží zůstat. Jen snad aby změnil ty nesmyslný karty na góly

Bude se hodit až odejde Mandžukič

Reagovat
olis

Insigne vraj vcera super vykon?

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepší na hřišti

Reagovat
olis

videl som len prvy polcas, tam sa mi vykon Talianska velmi pacil, dost drtili Spanielov ale tak zase treba povedat ze oni sa nesnazili na 100% to bolo vidiet, skoda ze to nebolo vitazstvo, kazdopadne minimalne prvy polcas sa na to dost dobre pozeralo

Reagovat
smazaný uživatel

V hlavách hráčů o vítězství zcela jistě jde, španělský gól byl z ofsajdu, ve kterém stáli tři jejich hráči. Pomezní se zapomněl, nebo ta rána do Del Bosqueho z prvního poločasu mu zatemnila mysl. Hra dopředu s Insignem a Bernardeschim v průběhu druhé půle se mi líbila víc než s Ederem a Candrevou. Eder se mi zdál utopený. Sympatický výkon celého týmu. Teď hurá do Mnichova.

Reagovat
smazaný uživatel

Čo za rozostavenie hralo Taliansko? Španielsko diamant?

Reagovat
KillSwitch

lidičky sledujete niekto kvalifikáciu na EURO U19?...dnes sa hrá zároveň Viareggio Cup U19 tak či tímy púšťajú hráčov na šampionát alebo si ich radšej nechajú doma?

Reagovat
smazaný uživatel

Pouštějí je.

Reagovat
KillSwitch

aha dík...a nevieš koľko hráčov Juve tam pôjde?

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou tam Romagna s Favillim. Oba dva na Viareggio Cup neodcestovali, měli tuším volno a pak se připojili k reprezentaci.

Reagovat
smazaný uživatel

to podla mna nie je ani snapchat :)))

Reagovat
Pipo123

Keita sa rozhodol reprezentovať Senegal

Reagovat
Zark

jaký měl možnosti?

Reagovat
smazaný uživatel

Senegal a Španělsko.

Reagovat
Pipo123

Španielsko, ale to mi nevadí, skôr že bude hrať tie hnusné africké poháre počas rozbehnutej sezóny

Reagovat
smazaný uživatel

Jak víš, že neodejde do lepšího klubu?

Reagovat
Pipo123

Keita ? ten ešte na lepší klub nemá

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba ho bude chtít koupit Sparta.

Reagovat
Zark

ale tak do španělska by se vizáží stejně nehodil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Recoba Inter

Kontroverzní je v jeho případě slabé slovo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Melchior

Jak dlouho má ještě smlouvu..rok?

Reagovat
Airus

jj, rok. Tak snad se někdo ozve a pošle alespoň 4?

Reagovat
smazaný uživatel

Predať do Číny za 30 mega

Reagovat
Airus

to by bylo krásný

Reagovat
M11

ani tam nejsou tak blbi

Reagovat
smazaný uživatel

Tak stačilo by aj 20

Reagovat
wiggum

Pjanic dneska zase krásný gól z přímáku. Džeko klasický haluzák.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Deki

normálně at už začne zase liga. ta křeč, kdy média nemají o čem psát, je až komická...

jentak namátkou:

Perin Agent: “He would be a good replacement for Handanovic”

Lucas Moura, another option for Inter’s attack

United to offer for Ibra with PSG sights set on Icardi

atd

Reagovat
smazaný uživatel

fakt verim ze toto su len nezmysli vsetko..

Reagovat
Panděvova ofina

Dokonce se spekuluje o příchodu Maty z United výměnou za Mirandu, kterého chce Mourinho...

btw. Lazio možná opustí můj černej kůň, u kterého jsem tajně doufal, že se prosadí.

https://www.youtube.com/watch?v=srSpVAzqSPg

Reagovat
Pipo123

Dnes hodil nejaký status že život v zahraničí nie je pre neho... škoda že nedostal viac šancí, keď hral tak nebol horší než Parolo či Onazi, bobužiaľ Pioli je posera a stavia len svojich oblúbencov.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele