Žambůrek přestoupil z Brentfordu do dánského Viborgu

12.01.2022, 10:45
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (124)

Přidat komentář
žrout

Principiálně správný krok, zvlášť když se setká s trenérem, který ho zná a chce. Je potřeba, aby hlavně hrál a hrál kvalitní soutěž a dánská liga je pro mladé hráče velmi dobrá soutěž. Držím palce

Reagovat
Witcher

Je to sešup z páté nejlepší ligy na světě

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Busby babes

kde neni ani na soupisce tymu a neodehral ani minutu.

Reagovat
cortan

Nikdy pátou nejlepší ligu na světě nehrál.

Reagovat
fenixLFC

piata najlepsia liga je champ, brentford uz je v najlepsej lige na svete...

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
Witcher

Za rok Zlín

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Stannis Baratheon

Viborný přestup

:puskas:

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
doshcz

Reagovat
REPLIKATOR

Již brzy na českých trávnících.

Reagovat
Pablos

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Herry31

OT: Jak to vlastně Slováci vidí s medailemi na ZOH? U nás nejspíš Ledecká, možná Sáblíková a Davidová, zbytek už může fakt jen překvapit (hokej, zraněná Samková, Fernstädtová).

Reagovat
bobis21

Vlhová

Reagovat
kiciN

Reagovat
atlee

reálne má šancu iba Vlhová. Fialkám to v biatlone tento rok vôbec nejde a od zvyšku sa veľa očakávať nedá.

Reagovat
smetos

Vcera jsem videl hokejovy zapas ze svycarske ligy Ambri vs. Piotta. Priznavam ze dlouho jsem zahranicni hokej nevidel, ale ty blaho, ze nam tak ujel vlak jsem nemel paru. Ta rychlost, minimalni metani o mantinel ci obloucky za obranu. Strelba z prvni i prihravky tam jsou na jine urovni. No sem zvedavej

Reagovat
Miguel19

Ambri Piotta je ten samej tým

Reagovat
Ligter

tím hůř pro český hokej, jestli koukal jen na trénink

Reagovat
twelwer

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Puskas

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Freedo

Reagovat
kiciN

Reagovat
soukup

Reagovat
uff

Reagovat
Čenda

Reagovat
Spejbl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nizzie

Reagovat
didosh

Reagovat
Mr.Mike

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Imos

Reagovat
Igli

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smetos

Ja si to myslel meli to na o2 tv neprehledne napsane. HC Ambri - Piotta EV Zug. Tak sem to jen tupe opsal

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Nizzie

Ale dobrý stane se, zase si pobavil.

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Miguel19

Ale švýcarská liga je trošku někde jinde než ta naše no..

Reagovat
smazaný uživatel

ale hovno není.

Reagovat
didosh

Reagovat
Stannis Baratheon

Ambri vs Piotta

Reagovat
Neon

to je jak Wolfgang a Madeus Mozartovi

Reagovat
Greny

Však Švýcarska liga je u nás šílené podceňována ale je to nejlepší liga po NHL na koukání ty zápasy mají fakt úroveň

Reagovat
veikko

Věřím tomu, třeba KHL moc rychlá není, tam je to všechno hrané ale s velkou chytrostí a přesností. Finská Liiga je podle mě naopak dost přeceňovaná, tam se i z naší ligy chytne úplně každý. Na druhou stranu oni tu ligu mají dost jako líheň talentů. Věkový průměr bude s naší důchodcovskou ligou nesrovnatelný. DEL i SHL budou už taky nejspíš nad naší ligou, ačkoli kvalitu DEL dělají z 90 % cizinci, Němci jsou pořád slabí.

Reagovat
veikko

*teda SHL stoprocentně, ta bude kvalitou někde na úrovni KHL.

Reagovat
didosh

nerad přiznávám ale pravda...

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
r.mrazik

hokej je utopie

Reagovat
veikko

Tak co se týče skládání týmu jen z evropských soutěží, tak máme prakticky v každé lize TOP hráče do útoku (Špaček, Jašek, Smejkal, Červenka, Kovář, Matěj Stránský, Hyka, Sedlák, Krejčí, Chlapík). Problémy jsou však dva. Tím prvním je přinejlepším průměrná obrana a ten druhý, že ty útoky bude skládat Pešán, takže se můžeme těšit na vyložené lahůdky typu Gulaš - Kovář - Červenka apod.

Reagovat
r.mrazik

hm,akorat mi prijde,ze ty hraci,cos vyjmenoval,tak proti ostatnim evropskym tymum nejsou nic uzasneho a budeme radeji za ctvrtfinale

Reagovat
veikko

Jaj, tak čtvrtfinále by mělo být v tom dementním olympijském systému absolutní povinnost, když do osmifinále postupují všechny týmy. Tak Špaček je 5. v bodování švédské ligy, Smejkal je nejlepší střelec finské ligy (nevím ale, jestli není momentálně zraněný), Jašek pro změnu nejlepší nahrávač finské ligy. Červenka si dává už asi 5 let švýcarskou ligu s prstem v nose, to samé Kovář. Problém je, že všichni tihle hráči se ještě v reprezentaci pořádně pod Pešánem neprosadili. Jestli to ale nebude tím, že naše trenérská superhvězda absolutně netuší, co chce s tím týmem hrát. Mimochodem za zády ten tým bude mít momentálně absolutně TOP gólmana v evropských ligách Hrubce, kterému bude krýt záda stejně dobrý Will. Jasně, kdyby tam jeli hráči z NHL, tak si přes kvalitu z ostatních týmů ani neškrtneme, ale při účasti jen "evropských výběrů" by bylo cokoliv méně než semifinále ostudou.

Jenže reálně je ten tým psychicky úplně v háji a Pešán si bude stěžovat, že hráči z klubů neumí střílet, když bere 8 nahrávačů a ještě je pro jistotu všechny šoupne do stejných útoků.

Reagovat
veikko

*počkat, ten systém mi nevychází. Nemůže to být osmifinále, ale vím, že po skupinách ještě nikdo nevypadává.

Reagovat
Kily

tři skupiny, vítězové + nejlepší tým na druhém místě rovnou do čtvrtfinále a zbytek se podle bodů a skóre seřadí na 5.-12. místě a budou hrát osmifinále (5-12, 6-11, 7-10 a 8-9)

Reagovat
r.mrazik

tak jsem mel pravdu...budeme radi za ctvrtfinale

Reagovat
r.mrazik

takovy kovar v repre na zadnym MS poradne snad nezahral ne? v lize je fajn,v repre sileny

no,me staci videt,jaky styl hokeje hraji ve svedsku,svycarsku...finsku...rusku...

a to uz umi bruslit i dalsi narody

samozrejme si muzeme hrat na to,ze za to muze jen pesan,ale realita je nejspis takova,ze kvalita nasich hracu neni vuci svetu/evrope nic uzasnyho a mirime nekam k nemecku...

Reagovat
Kily

MS 2019 od něj bylo fajn, jinak je to takové Červenkovo dvojče

Reagovat
veikko

Za 10 let na ně budeme vzpomínat s láskou, jací to byli páni hokejisti.

Reagovat
veikko

Je to tak. Já netvrdím, že je Pešán špatný trenér, ale podle mě se nehodí k reprezentaci. On byl vynikající v Liberci, kde měl čas s těmi hráči pracovat a vštípit jim svůj styl. V repre to nějak prostě nefunguje. Každopádně mi přijde, že u nás je hlavní problém fakt ta mentalita. Nejdeme do toho na krev. Když našim teče do bot, tak se začnou snažit, to ne že ne, ale je do očí bijící, že to není zarputilost, ale křeč a zoufalství, co je pohání.

Jo a schválně si zaznamenejte moje slova, ať mi je můžete pak omlátit o hlavu, že tak za 5 let se mezi relativně širší špičku zařadí Bělorusko. Mají fantastickou práci s mládeží, už na loňském MS U18 byly vidět první plody jejich práce.

Reagovat
r.mrazik

ja si nedovolim na pesana nic rict,protoze hokej jsem nehral,takze by to bylo velky vareni z vody...

ale uz jen podle nasich hracu v NHL, picku v draftu a "uspechu" v mladezi,to tady jde cim dal tim niz...

ta kvalita tady neni...vsak mame poradneho hrace snad jen Pastrnaka,ktery by se mohl rovnat svetove spicce (a dedka krejciho )

jojo...i takovi svycari jsou taky hodne slusni...nemci taky...

Reagovat
veikko

Je to tak, jde to do kopru. Podle mě právě hodně i proto, že kopírujeme naprosto nerealisticky podmínky Švédů a Finů, kde ty rodiny jsou finančně jinde a i v jednom rozhovoru o finském mládežnickém hokeji to nějaký trenér přiznával, že sice podporují i děti z hůř zajištěných rodin, ale že 95 % finských hokejistů je z relativně bohatších rodin. To je možná tak to jediné, co se nám daří kopírovat, že kdo má prachy, hraje. Němci měli vynikající ročník 2002, kde se sešly tři budoucí hvězdy NHL, jinak to zase taková sláva není. Nicméně drobnými krůčky se přibližují ne špičce, ale takovému tomu druhému sledu. Naopak Švýcarská mládež je slabá. Připomenu třeba debakl 1:7 s Běloruskem na loňských U18. Mimochodem Německo U18 teď na turnaji od Bělorusů schytali 0:5, a to ještě některé největší hvězdy běloruské mládeže hrály na MS U20 divize IA kterou zaslouženě opanovali. Nás jejich U18 mimochodem taky klepla, ale jen o gól.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Kily

on fakt hrozí návrat Červenky?

Reagovat
bobis21

Spíš by neměl chybět. Druhý nejproduktivnější hráč Švýcarské ligy (produktivnější než např. Dominik Kahun apod.), stabilní forma několik sezon, ...

Pokud nepůjdeme vyloženě cestou povolat co nejmladší kádr tak tam musí být i Červenka.

Reagovat
veikko

Na druhou stranu když vidíš, že deník Sport, což jsou bohužel stále největší sportovní noviny u nás, považuje první lajnu Gulaš - Kovář - Červenka za elitní útok, tak to potěš koště. Jako nic proti nim jako jednotlivcům, jsou to dobří hokejisti, ale spolu prostě hrát nemůžou. Švýcaři by je úplně roztrhali rychlostí. Stejně tak návrh dát vedle sebe Krejčího a Špačka, tedy dva typologicky úplně stejné hráče, to je prostě blbost. Taky by mě zajímalo, proč se vůbec neuvažuje o povolání Romana Poláka. Jasně, jsem fanda Vítkovic, takže možná nejsem objektivní, ale zkušený a kvalitní čistě defenzivní bek by se k absolutním defenzivním retardům jako Šulák nebo Jeřábek hodil.

Reagovat
bobis21

Samozřejmě je to pak o tom, jak poskládáme lajny. Musíme rozhodně mít hráče kteří budou stíhat i v bruslení, nejde skládat lajny jen ze zkušených. Já moc ten evropský hokej nesleduji, takže nevím jaké máme možnosti v tomto směru, ale třeba Flek na MS byl přesně to co potřebujeme, ideálně v každé lajně (ale zase říkám, že netuším v jaké je formě).

Reagovat
veikko

Já právě sleduju skoro výhradně evropský hokej, jen sem tam mrknu na nějaký zápas NHL ve večerním čase. Hráče máme velmi dobré, hráčská základna není proti vlastně žádnému soupeři nějak problematická (snad jen ta obrana co se týče defenzivních povinností, no). Co je ale obrovský problém, je psychika. My nemáme tu zarputilost jako mnohem mnohem slabší Němci, kteří i za stavu 0:2 budou šlapat naplno a věří, že mají na to to zlomit. Švýcaři nebo Finové jsou to samé, jen s větší hráčskou kvalitou. My naopak prohráváme 0:2 a víš, že je to v prdeli, protože ti hráči se sesypou, protože nevěří sobě ani hernímu systému. Někdo už psal výše, že u nás pořád doplácíme na to šmrdlání u mantinelů a pseudotlak bez reálného ohrožení brankáře, protože nikdo na sebe moc nechce vzít zodpovědnost nějakou střelou nebo šikovným nahozením. Střelce máme (Stránský, Smejkal nebo třeba Lakatoš), ale málokdy se kvůli hernímu systému vůbec k té střele dostanou.

K tomu Flekovi, to je výborný hráč a určitě by neměl chybět, ale jeho zakončení je špatné, je to něco jako Milan Petržela ve fotbale. Podobně rychlý bruslař je ještě třeba Hyka, který ale ani zdaleka nemá ten Flekův "workrate" a Luboš Horký z Komety, o kterém se ale ani neuvažuje, protože ještě nemá zkušenosti. Neuvěřitelně rychlý bruslař je pak Marek Zachar z Liberce, ale to je asi jako když hrál Usain Bolt fotbal, on vlastně kromě té rychlosti a zápalu nemá nic.

Reagovat
Puskas

Polák onehdy řekl, že reprezentovat moc zájem nemá.

Reagovat
Greny

Polák s repre skončil ne,? Mě sere proč se nespekuluje o jménech jako Jan Káňa a Filip Pavlik

Reagovat
veikko

Třeba Pavlík je zajímavé jméno, ale zase chápu, že ten tým se musí skládat nějak dle typologie a Pavlík je jen další z řady univerzálů, ne? On má dělovou střelu, jinak takový borec, co spíš moc nekazí, ale zase ani úplně nevyčnívá? Zrovna HK sleduju asi nejméně z ligy. Co se týče defenzivy, tak Klok s Kundrátkem (pokud není dlouhodobě zraněný) asi pojedou jako ofenzivní obránci, Šulák jako šašek výpravy (a dobře, do ofenzivy mu to ještě celkem jde), Jeřábek jako špatný univerzál, Sklenička jako vynikající univerzál, Musil jako stay-at-home obránce a ještě možná Krejčík (fňuk...) a Knot. Pavlíka nevezme klasicky proto, že je mu "už" 29 a nemá reprezentační zkušenosti.

Jinak Káňu bych na ZOH určitě nebral. To není hráč, co by nám měl vytrhnout trn z paty. Už tak mě štve, že tam pojede beztak půlka Sparty, což je druhá polovina tabulky Extraligy, nemusí tam jet ještě dva útočníci ze slabé Olomouce.

Reagovat
Greny

Pojede Řepík a jiní experti

Reagovat
veikko

Ještě jsi zapomněl na Zohorny.

Reagovat
Greny

Mě třeba Pavlík přijde teda mnohem lepší než ten Musil .. ten mě prostě ničím nezaujal už x let.. jen hraje v nadprůměrným Třinci

A Kanu bych bral protože hraje s Krejčím a bez problémů mu stíhá.. ok nemá zkušenosti ale to je chyba Pesana že ho třeba do Ruska nevzal... Navíc asi s Krejčím vyhoví(teda pokud Krejčí pojede to není jistý že jo) ... Navíc on je bruslař dobrej zvládl by to a může hrát i oslabení atd...akorát měl smůlu na zranění..

Ale úplně tam vidím raději Horáka, Repika, samozřejmě dle mě nebude chybět ani Musil druhej ...

Reagovat
veikko

Tak David Musil je jediný opravdu spolehlivý defenzivní bek, on tam není od dělání bodů, ale aby jim zabránil, a to dělá dobře. Tak ono bruslařsky stíhat Krejčímu není zase takový problém. Popravdě když si vzpomenu na Krejčího absolutně příšerný výkon na EHT, kdy to byl v podstatě převlečený Fin, tak ať si klidně nejede, když se mu nebude chtít. To byl jeden z nejhorších výkonů českého hokejisty v národním týmu v historii. Ostatně on ten turnaj se stejně pravděpodobně ani nedohraje, tak bych se nedivil, kdyby se na to fakt mnozí vykašlali. Třeba Horák by mi do 4. lajny vůbec nevadil, to je poctivý borec, který to fakt odmaká a nedělá hovadiny jako Tomáš Zohorna. Řepík už na to asi nemá a hlavně jak říkám, dát tam víc než jednoho hráče z momentálně tragické Sparty by byl výsměch. Adama Musila mám rád, ale na repre to fakt teď není, a to ví i Pešán, protože nehrál moc ani na EHT.

Reagovat
veikko

*jo ze Sparty by měl jasně jet Chlapík, o tom žádná

Reagovat
uff

Ja vašim hokejistom neverím. Možno keby nie je Pesan. No aj tak by som vás na medailu nevidel. No držím palce. U nás reálne Vlhova. Zázrakom Fialky, Medlová. Obrovský zázrak hokejisti.

Reagovat
kecipep

Super přestup

Reagovat
Greny

OT : debut Galvasa v NHL za Chicago.. první přesilovka, druhé oslabení, na ledě skoro 24 minut a toto jsou šílené statistiky

https://mobile.twitter.com/WallMaz35/status/1481092144135819267

Reagovat
Kucka

Reagovat
shitcool

Reagovat
kissak

jen tak dál, ale Columbus nic moc prověrka

Reagovat
TopinB

Tak blackhawks jsou nic moc tým

Reagovat
veikko

Bezva, ČR potřebuje kvalitní obránce jako sůl. Snad na příští ZOH zase NHL hráče pustí. Případně aspoň snad bude Chicago brzo vypadávat, ať si zahraje na MS.

Reagovat
Rohlik se šunkou

Bože jak my potřebujeme obránce. Nevím proč je neprodukujeme. Seriózně bychom měli nějak obšlehnout švédy.

Reagovat
Kily

však to "děláme" už asi patnáct let, Lener tehdy dával švédský formát za vzor a ideální cestu, jakou by se český hokej měl vydat. Bohužel jediné, co se mění, je ten už tehdy velký rozdíl ve výchově mládeže, který se ještě zvětšuje

Reagovat
Rohlik se šunkou

musíme jim ty děti normálně krást

Reagovat
dave30

V podstatě pouze nechápu, proč svou situaci neřešil již v létě? Jestliže nehrál v Champu, tak to asi musel očekávat, že nebude hrát v PL... Škoda půl roku, ale možná jen čekal na vhodnou nabídku.

Reagovat
Kucka

Reagovat
žrout

Protože byl dlouhodoběji zraněný?

Reagovat
dave30

To by dávalo smysl. Tuto informaci jsem nezachytil, ale to neznamená, že to tak nebylo...

Reagovat
žrout

Měl od konce minulé sezony vleklejší zranění kotníku, dal se dokupy až na podzim, pak se začal objevovat i v nominacích U21, na prvním srazu kvůli tomu taky nebyl.

Reagovat
dave30

Jj, to jsem si všiml. Právě mi to moc nehrálo. Že na prvním srazu nebyl, nic neodehrál, ale na dalších byl. Zřejmě má Suchopárkovu důvěru...

Reagovat
žrout

On v rozhovoru někde říkal, že ho pak chodili sledovat na ty jejich přáteláky a že je fakt zaujal jeho herní projev, což byl prvek, který středové formaci podle nich chyběl.

Reagovat
dave30

Máš dobré informace. Kamarád?

Reagovat
žrout

Zajímá mě U21 a mladí hráči. Ale kamarádi být můžem

Reagovat
dave30

Reagovat
Seydou Doumbia

A to sním ted byl rozhovor v Góóólu, jak se chce prosadit v Brentfordu. Snad se mu ale v dánské lize bude dařit.

Reagovat
dave30

Jinak jsem se díval, že ve svých 21 letech (za měsíc) toho moc odehraného nemá. To ho do těch našich různých reprezentací brali na základě čeho? Že hraje v zahraničí?

Reagovat
dave30

Tedy spíš že žije (než hraje) v zahraničí...

Reagovat
Melda

Brentford "B" hraje jen přateláky.Takže se neflákal ale hrál neofiko zápasy.

Reagovat
soukup

že by na základě fyzických atributů a toho jak umí kopat do míče?

Reagovat
dave30

To nezpochybňuji. Ale to kopání do míče bude zřejmě důležitější (na tom se asi shodneme). No a když moc nehraje... To se jezdili trenéři dívat na tréninky, nebo na zápasy jejich béčka?

Reagovat
soukup

Do míče se kope i mimo zápasy a hlavní fáze vývoje hráče probíhá také na trénincích, ty to popisuješ, jak kdyby fotbalisti mimo zápasy seděli na gauči a hráli FIFU.

Žambůrek si prošel juniorskou ligou v ČR a juniorskými repre 15,16,17 ještě než přestoupil ven. Takže všichni znali jeho úroveň a přednosti. Pak asi dostával pozvánky dál a na srazech ukazoval, že v Brentfordu nezakrňuje a zlepšuje se a že má výkonnost na úrovni nejlepších ze svého ročníku a stojí za to ho povolávat dál. Jasně, hrál jen za juniorku v zahraničí, ale tak v přímém porovnání na repre úrovni asi poznáš, jestli se hráč zlepšuje nebo ne a jestli na tu úroveň má. No a pak už začal hrát 2. anglickou ligu, tak ho mohli vidět i v ofiko zápasech.

Koneckonců, co by dělal v 19 letech tady? Hostoval někde v Táborsku. Asi by bylo jednodušší ho vidět, ale možná je tréninkový proces a zápasy juniorky v Brentfordu pro jeho vývoj lepší než druhá česká liga.

A dál... je rok 2022. Klidně mohli mít lidi od repre nějaké zápasy na videu od jeho agenta, možná je přístup i nějakým jeho datům, zrovna Brentford je v tomto celkem progresivní. Za mě je teda tady to nehraje nic moc oficiálního, takže o něm nemůže nikdo nic vědět v dnešní době už překonané.

Ve sportu, kterému se věnuji také dnes týmy podepisují hráče na základě videa a dat aniž by třeba ten hráč hrál nějakou superoficiální ligu, nebo třeba dokonce jen trénuje v nějakém centru a soutěžní zápasy nehraje žádné.

Reagovat
dave30

A přesně k tomu jsem chtěl dospět. A mělo by si to zapamatovat co nejvíce zdejších diskutujících. Takže až bude do nějaké reprezentace pozván hráč, který moc nehraje, nebo se někomu moc nelíbí, tak věřte tomu, že trenéři mají dostatek dat na to, aby daného hráče povolali. I když se to někomu nelíbí. Tímto ti opravdu upřímně (bez ironie) děkuji.

Reagovat
soukup

Ale ono to samozřejmě je individuální. Sám se na to budu jinak dívat u mládežnické repre, kde prostě když je někdo v akademii a hraje jen práteláky nebo juniorku, tak je to celkem ok a není to podle mě míň než když někdo jiný hraje hraje v Česku ve druhé lize. A jinak se na to budu dívat u dospělé repre u borce, kterýmu je třeba 28 a za poslední tři sezóny má odehráno 1000 minut.

Jako třeba kdyby někdo povolal do repre Morávka, tak bych si asi taky ťukal na čelo i když papírově ten borec hraje Bundesligu

Reagovat
Neyjrayx

Já si myslím že rozhodl hlavně v létě ten kemp co měla 21, kde si vzal po sezoně suchopárek lidi z 19 kteří měli přejít do kategorie 21 a který nejeli na Euro u21 (myšleno např. hráči jao Fukala). Byl to kemp snad na pár dní nebo max na týden, nicméně byli na něj bráni hráči které měl Suchopárek v 19 a mezi nimi byl i právě žambůrek. Sázel na něj už i dříve a když se mu osvědčilo že ten kluk má pouze z tréninků a přípravných zápasů lepší herní a technickou vyspělost než jiní co hrají u nás v lize tak proč by ho nebrával

Reagovat
dave30

Ok, to beru.

Reagovat
dave30

A nebyl v tu dobu Žambůrek zraněný?

Reagovat
Neyjrayx

jo tak to si opravdu nepamatuji

Reagovat
žrout

Žambůrek tam nebyl.

Reagovat
Busby babes

#mufc are definitely interested in Denis Zakaria. There have been 'good' talks with Rangnick, Matt Judge and agents. United are discussing a winter transfer with Borussia Mönchengladbach are willing to sell for €6m-€7m #mulive [

@berger_pj

]

chcem nebo nechcem? Koukam ze to je DM, tak aspon pozice spravna. A za ty prachy asi nic moc risk... ale ma na to? Koukam, ze Gladbach je letos docela marnej a ma 4. nejhorsi obranu...

Reagovat
Busby babes

a koukam cena je nizka, protoze mu v lete konci smlouva...

Reagovat
Dawon

Za ty prachy asi proc ne...jestli by to mel byt bud on nebo nic, tak urcite radeji tohle...ikdyby byl totalni traged a bust, tak za takove drobne je to asi celkem fuk. Minimalne typove to rozohdne zni jako hrac, ktery by se hodil

Reagovat
r.mrazik

v zime nikoho jineho nekoupime...takze klidne

pokud bychom tedy v lete nemeli lepsi variantu,kterou bychom koupit mohli

Reagovat
KoryVCF

Za mě ok, 6ku nutně potřebujeme, takový kopyto to snad není, uvidíme jak se zapracuje..

Reagovat
Freedo

To by byl hroznej steal. Kdyby mu nekončila smlouva, tak stojí tak 40-50. Podle mě dost kvalitní hráč a hodil by se do systému.

Reagovat
Sandstorm

Takovej večnej talent. Celkem nevyrovnanej. Ale má na to být TOP. Jenže by kolem sebe potřeboval mít TOP hráče, aby byl taky výbornej. Stavět na něm zálohu v současné situaci nejde.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele