Záložník Boula prodloužil smlouvu, Baník si ho pojistil až do roku 2027

05.03., 13:02
Aktuality
Jiří Boula (© FC Baník Ostrava)

Jiří Boula má v ostravském Baníku novou smlouvu. Čtyřiadvacetiletý záložník a stálý člen základní sestavy podepsal na Bazalech nový kontrakt do 30. června 2027. Klub o tom informoval na svém webu.

Defenzivní středopolař je odchovancem pražské Sparty. Z dorostu zamířil do nižších soutěží v Anglii. Od léta 2020 byl v druholigovém Táborsku, před dvěma a půl lety ho získal Baník Ostrava. Boula v aktuální sezoně odehrál 22 ligových zápasů. Gól zatím nevstřelil, ale připsal si pět asistencí, nejvíce z celého mužstva.

"Jirka za poslední období udělal znatelný výkonnostní pokrok, vybudoval si svou pozici v sestavě a věříme, že se bude ještě zlepšovat," řekl šéf sportovního úseku Baníku Luděk Mikloško. V této sezoně se Boula propracoval stabilně do základní sestavy prvního týmu. Celkem má v nejvyšší soutěži bilanci 52 startů a jeden vstřelený gól.

"Když jsem do Baníku přicházel, bylo mým cílem se prosadit a vybudovat si tady silnou pozici. Věřím, že se mi to daří, a byl jsem tak moc rád za nabídku nové smlouvy. Teď je čas pomoct klubu dosáhnout na nějaký společný úspěch, po kterém všichni v Ostravě toužíme. A věřím, že přijde ve správný čas," uvedl Boula.

Autor: ČTK

Komentáře (5)

Přidat komentář
ratusek

Překvapil, je výborný

Reagovat
veikko

Reagovat
HorajzmAmmann

Jeden z mála u kterých je vidět nějaký progres

Reagovat
fcb+mufc

Reagovat
Han střelil první

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele