Zálohu Stoke posílí senegalský reprezentant Ndiaye

31.01.2018, 22:56
Aktuality
Manažer Stoke City Paul Lambert má do boje o udržení v Premier League k dispozici třetí lednovou posilu. Po příchodech Moritze Bauera a Kostase Stafylidise oblékne nově dres Potters také Papa Alioune Ndiaye, za nějž turecký Galatasaray obdržel od anglického klubu sumu okolo čtrnácti milionů liber.

Sedmadvacetiletý Ndiaye přitom do předního istanbulského celku přišel teprve v létě za sotva poloviční částku a v dresu Galatasaraye odehrál sedmnáct utkání. Přestože se jedná o reprezentanta Senegalu, jemuž účast na blížícím se mistrovství světa pravděpodobně neunikne, má doposud na kontě v národním týmu pouze osm startů, a tak nesplňuje kvóty pro automatické přidělení britského víza s pracovním povolením.

Houževnatý záložník tak podstupuje již třetí změnu působiště od srpna 2015, kdy z norského Bodo/Glimt přestoupil do Osmanlisporu, kde si bilancí osmnácti branek v pětasedmdesáti zápasech řekl o zmíněný loňský přesun do Galatasaraye.

Autor: Martin Kantor / www.stokecityfc.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Záložníka veľmi potrebovali, celú sezónu ťahali v podstate len Allen a Fletcher.

Reagovat
ondrvo

Do boje o záchranu by to možná chtělo někoho prověřenějšího z lepší ligy imo...

Reagovat
adoxx

neskutečně dobrej záložník, to že ho neznáš ještě neznamená že není prověřenej ,navíc Turecká liga ,natož Galatasaray(ikdyž už to není to co to bývalo) je hrozně přehlížená a přitom ta liga je dost kvalitní a hraje tam spousta výborných hráčů

Reagovat
ondrvo

Tak já neříkám, že turecká liga stojí za hovno, sám ji rád sleduju...

Myslel jsem to tak, že není prověřenej PL, takže může chvíli trvat, než se adaptuje, přičemž nevim, jestli si Stoke může dovolit čekat.

Reagovat
jakubbosak

a to já si zase myslím, že Stoke ten boj o záchranu zvládne levou zadní

Reagovat
ondrvo

Snad jo

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele