Základ si budeš muset vybojovat, varuje Eto'a Mourinho

31.01.2010, 10:56
Aktuality
Kouč Interu Milán José Mourinho upozornil Samuela Eto'a, že o svoje místo v základní sestavě Nerazzurri bude muset tvrdě bojovat. Rozhodně s ním po příjezdu z Afrického poháru národů nemůže počítat.

Diego Milito společně s Mariem Balotellim a posilou Goranem Panděvem jasně ukázali, že absence kamerunského forvarda se Interu nijak zvlášť nedotkla a je teď jen na Eto'ovi, jak se k situaci postaví. O složitosti jeho situace už naznačuje jen fakt, že nebyl nominován k dnešnímu duelu s Parmou.

Trio útočníků se ukázala v dobrém světle, zatímco Mario Balotelli má velký podíl na postupu černomodrých do semifinále Coppa Italia, Milito s Panděvem zas táhli svými góly Inter v lize. Navíc to vypadalo, že spolu hrají už roky, jejich spolupráce byla rozhodně lepší než ta mezi Militem a Eto'em.

A Mourinho Eto'a varuje: "Rozhodně tu na něj nebude čekat červený kobereček vedoucí přímo do základní sestavy. Tohle by se mu možná mohlo stát někde jinde, ale ne pode mnou.

"Samuel se musí stoprocentně zotavit po africkém šampionátu, a proto je lepší počkat, než ho znovu nasadit. Nastoupit totiž v našem útoku je nesmírně složité,"
sdělil novinářům Mourinho. Eto'o v sobotu s týmem ani netrénoval, byl totiž v péči lékařů kvůli menšímu problému na pravé noze.

Autor: Ondřej Holzman / fifa.com

Komentáře (350)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele