Zájem Crystal Palace o Čalova přetrvává, prozradil útočníkův agent

05.04.2020, 10:47
Aktuality
Fjodor Čalov dost možná už odehrál poslední zápas za moskevské CSKA. Ruský útočník příští týden oslaví dvaadvacáté narozeniny a hodně se mu povedla minulá sezona, svými výkony upoutal pozornost manažera Crystal Palace Roye Hodgsona a zájem zkušeného kormidelníka přetrvává, přestože fotbalistovi se letos příliš nedaří...

"Čalov si vede velmi dobře. Klub jako Crystal Palace za něho nabídl 25 milionů liber a zaujal jednoho z nejlepších manažerů na světě, to dostatečně vypovídá o jeho kvalitách. Každopádně co se týče budoucnosti, je aktuálně nemožné myslet nějak dopředu," sdělil agent Sándor Varga.

Londýnský celek o hráče usiluje od loňského léta a neuspěl se svou nabídkou. Čalov by se podobně jako v jiných klubech musel poprat s konkurencí, za Crystal Palace hrají Wilfried Zaha, Jordan Ayew nebo Christian Benteke, který musí bojovat o místo v základní sestavě.

"Myslíte si, že by Crystal Palace zaplatil 25 milionů liber za hráče, aby ho posadil na lavičku? Samozřejmě že ne. Čalovův přestup by byl rekordní v historii klubu, to říká hodně," pokračoval Varga.

Čalov loni v ruské nejvyšší soutěži nastřílel patnáct branek a další dva zásahy přidal v Lize mistrů. Sezona 2019/2020 z jeho pohledu už tolik povedená není, dal v ní jenom šest gólů.

"Určitě, s Royem jsme v pravidelném kontaktu. Čalov letos třeba nedal spoustu gólů, ale když se o vás zajímá nějaký větší klub, nedívá se jenom na statistiky. Možná se netrefil tolikrát, ale týmu přispívá v jiných ohledech, v tomto případě je potřeba vidět hráče uceleně. A zvláště ve chvíli, kdy jste připraveni utratit spoustu peněz, což je Fjodorův případ," zakončil Varga.

Autor: Tomáš Pavlík / sport-express.ru

Komentáře (6)

Přidat komentář
jaris7

Tenhle přestup by se mi hodně nelíbil. Ani ne tak z toho důvodu, že bychom přišli o jediného potentního střelce (na náhradách je CSKA postavený), ale protože se jednoduše do CP nehodí.

Reagovat
Elliasson

Proč myslíš, že by se Crystal Palace nehodil?

Reagovat
jaris7

Především fyzicky to nebude zvládat...

Reagovat
smazaný uživatel

Za 5000 respirátorů.

Reagovat
smazaný uživatel

Po tom, co nedokazal obhajit dobre vykony z minule sezony za nej nabidli 25 mega? Tak to je psycho.. Dolezal za 50 do Realu prosim

Reagovat
smazaný uživatel

PL no

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele