Žádný problém nemám, ujišťuje Nené

03.04.2012, 22:03
Aktuality
Nejlepší střelec Paříže Nené se ohradil proti zprávám francouzského tisku, podle kterých neunesl roli náhradníka v posledním utkání v Nancy a odmítl nastoupit jako střídající hráč. Brazilský ofenzivní hráč chce dál oblékat dres PSG a letos vybojovat titul.

"Četl jsem to, je to absurdní," říká. Nene ale neskrývá, že z role na lavičce šťastný nebyl. "Byl jsem zklamaný, to mohli všichni vidět. Možná jsem svou reakci přehnal, chtěl jsem ale spoluhráče nabudit," uvedl.

Francouzská média dokonce spekulovala, že Nene už nechce víckrát dres PSG obléci. "Je to absurdní, nikdy bych to neudělal, o tom mohu fanoušky ujistit. Hodně mě zlobí, když si někdo takhle vymýšlí, člověk se ani nemůže bránit," pokračuje.

30letý hráč do zápasu vůbec nezasáhl a Paříž prohrála, čímž ztratila důležité body v boji o titul. Má jich nyní stejně jako Montpellier, který má zápas k dobru. "Zbývá nám osm zápasů. Chci pomoci týmu získat titul, to je jediné, na co myslím," dodal Nené.

Autor: Radim Šantrůček / fifa.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Néééé, fakt mi nic neni. Ty se ale vůbec nezajímáš, jak mi třeba je

Reagovat
smazaný uživatel

girlfriend`s issues?

Reagovat
CubONE

Nene

Reagovat
smazaný uživatel

Nene, nemam problem

Reagovat
smazaný uživatel

Máte video??

Reagovat
Langi

neboj se oni ti v létě přivedou nějaký 2-3 kamarády do útoku a bude veselo

Reagovat
Langi

OT: http://www.foot01.com/equipe/lyon/l-ol-a-peut-etre-deniche-le-remplacant-d-aly-cissokho,86717

Lyon hledá náhradníka za Cissokha...Emiliano Insua za 7 mega...Aulasi na tohle se vyser, při nejhoršim tam je Dabo, kterej byl skoro zadarmo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Langi

sice by to byl samozřejmě dobrý příslib do budoucna vzhledem k jeho věku, ale podle mě zas tak kvalitní neni abysme za něj měli dát 7 mega když prachy nejsou...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele