Žádnou z opor neprodáme, zní z Eindhovenu

14.12.2011, 11:46
Aktuality
PSV Eindhoven má ve svém středu několik zajímavých hráčů, kteří jsou v hledáčku špičkových evropských klubů. Sportovní ředitel Marcel Brands ale prohlašuje, že žádná z opor tým v zimě neopustí. Kádr zůstane pohromadě a má za úkol vrátit do Eindhovenu titul.

Velký zájem přitahuje například Dries Mertens, letní posila z Utrechtu, který má na svém kontě už třináct branek. "Nekoupili jsme takového hráče proto, aby za šet měsíců odešel. Jsou to výmysly médií, žádnou nabídku ani nemáme," prohlásil Brands o hráči, o kterého se údajně zajímají Manchester United či Everton.

Z Eindhovenu neodejde ani pilíř obranných řad Erik Pieters. Toho na podzim zastavila v rozletu zlomená zánartní kůstka, se kterou musel na operaci. "Tady není co řešit. Zaprvé nikoho v zimě prodávat nebudeme a zadruhé je Erik zraněný. V pořádku by měl být v únoru a těšíme se, až za nás zase nastoupí," uvedl sportovní ředitel.

PSV nyní patří v lize druhá příčka v tabulce se čtyřbodovou ztrátou na Alkmaar, v klubu věří, že se na konci sezony budou radovat z titulu. "Bojujeme o titul. To je důvod, proč se nechystáme nikoho prodat," zdůraznil Brands. "V posledních deseti letech jsme byli hodně úspěšní, ale poslední tři roky čekáme na titul, to je velké zklamání. Letos ho rozhodně chceme získat, i když to bude těžké."

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
prevadec spojitosti

Reagovat
Stiksxx

Tak těžký to bude..O tom žádná. Pieterse bych v létě bouchnul. Dokud má cenu takovou jakou má. Nahoru už tolik nepude a výborně se chytil místo něj Willems, takže na něm bych to postavil. V 17ti letech vzácný exemplář. A hlavně doufám, že se v zimě zbavíme Engelaara

Reagovat
smazaný uživatel

V lete PSV odmitlo Pieterse prodat do Newcastlu, jsem zvedavej, jestli se o nej dalsi leto budeme jeste uchazet

Reagovat
Stiksxx

To jsem byl taky proti. Protože Tamatovi jsme moc nevěřil. Ale i po jeho zranění jsem vůbec nevěděl co to u nás dříme za poklad. Podle mých zdrojů se o Pieterse opět zajímáte s částkou 3,5 mega éček. Ale za takovou sumu můžete možná tak nakoupit hráčům lízatka.

Reagovat
smazaný uživatel

To by bylo docela divny, kdyz v lete jste odmitli 5 milionu liber Dokdy ma smlouvu? A nevis, jak je to s tou jeho vykupni klauzuli? On ma asi jen klauzuli, ktera mu umoznuje vyjednavat, ale PSV ho nemusi pustit, aspon to jsem vydedukoval z toho vyvoje vyjednavani v srpnu

Reagovat
Stiksxx

No jako minimální částku za kterou by ho PSV muselo pustit nemá. Takže záleží s čím se spokojí vedení. Tak částku 3,5 jste mohli zkusit právě v době kdy je zraněný. já bych se spokojil se 7-10 miliony. Smlouvu má do roku 2014. Prodloužil letos v únoru.

Reagovat
Filip12

Toivonen

Reagovat
Honda

do bayernu?

Reagovat
Filip12

Reagovat
AjaxFans

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele