Začínáme budovat novou Barcelonu, říká Luis Enrique

21.05.2014, 15:52
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (222)

Přidat komentář
smazaný uživatel

To si myslel i Martino, že bude "nová".

Reagovat
smazaný uživatel

Co meleš ? Martino něco budoval? přišel jedinej Neymar, pakárno

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě prostě není správná volba.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak rozhodně lepší než Martino.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jestli nemá autoritu, tak se mu Xavi a spol akorát vysmějí.

Reagovat
Ferguson6

Pred 10 rokmi bol ich kapitánom, tak by mal mať rešpekt.

Reagovat
FC Porto FC

tak je Xavi debil no

Reagovat
smazaný uživatel

To je jasný, ale hlavní věc, že on chce něco přestavovat jeden z 5 největších klubů na světě a absolutně nemá zkušenosti s manažerováním na této úrovni. Poněkud zarážející, že si vybrali zrovna jeho. United patří velký , že zvolili po failu Moyese van Gaala. Barca - zdá se zatím opakuje stejnou chybu. Třeba mě Enrique přesvědčí o opaku.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasný je, že se mu vysmějou, když nebude mít autoritu, ne že se mu vysmějou, abych to upřesnil.

Reagovat
davios

Doufám, že se nepletu, ale Pep taky neměl žádné zkušenosti ne?

Reagovat
DonAndres

Nepleteš, taky mu nevěřili, stejně jako teď Enruqiemu

Reagovat
davios

Samozřejmě, může vyhořet a pak se najde plná banda lidí, kteří budou říkat, že to říkali, ale snad se mu bude dařit...

Reagovat
DonAndres

Vždycky se najdou ti, co kritizujou, ti, co moralizujou, ti co píšou "já to říkal"

Reagovat
smazaný uživatel

Ani Pep nemal skúsenosti, nezáleží na skúsenostiach, bol dlhoročným hráčom a potom zblízka pozoroval dianie a sám trénoval. Záleží na charaktere, vízií. Pep prišiel a všetko to mal, povedal Ronaldinho, Deco preč, prídu sem tí... A bolo. Niečo podobné mal povedať aj Tata, keď prišiel, videl, že Puyol má 34 a Masch nie je stopér, ale on nepovedal nič. Videl, že Xavi nie je prínosom, ale on ho staval, prestal až v závere, keď už odchádzal. Nakoniec nie on, ale vedenie muselo povedať, že klub treba prestavať. Tata by bol spokojný a zvaľoval by neúspechy na smolu. Nebol tvorca ale vegán.

Uvidí sa, čo povie Lucho, dobrý signal je, že Zubi nepotvrdil Xaviho pozíciu, povedal, že sa s ním stretne Lucho a rozhodne. Tam sa to má začať,Xavimu treba poďakovať, bol fantastický ale už na vrchol nestačí fyzicky, klusáka nam netreba, Keď súper sa rúti do protiútoku, Xavi sa poklusom vracia, nikoho neobíde, žiadnu loptu nevybojuje, chce hrať bago.

Reagovat
smazaný uživatel

Podobné jak Enrique, ale já mám celkově na Pepa dost nepopulární názor. On se hlavně svezl na té skvělé formě hráčů a měl štěstí, že si z Béčka zrovna vytáhl dobrou generaci.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to mas na pepa hlavne dost hloupej nazor...

Reagovat
smazaný uživatel

To není můj názor na Pepa. To jsou fakta, měl nejlepší generaci hráčů, to nepopřeš...

Můj názor je asi takovej, že dotáhl styl držení míče k dokonalosti. Velmi dobře mu to fungovalo a dá se považovat za fotbalového revolucionáře. Každý krok na hřišti má detailně promyšlený, super. Ale benefitoval hlavně z toho, že tam měl ty hráče, co měl.

Bohužel je sám do sebe a do vlastní ideologie až příliš zahleděný. Viz. komentáře po prohraném dvojzápase s Realem. V Bayernu nemá hráče na to, aby s tímhle stylem drtil Evropu tak, jak to dokázal v Barce a on si to nechce připustit. Jo, až dostane pod ruku zase tým, který se na jeho styl bude hodit perfektně, bude vyhrávat všechno, ale momentálně je absolutně mimo a každá sezóna BL pro něj bude těžší a těžší.

Za to, jak si Barcu přestavěl po svém rozhodně , to jsem od něj ani při nejmenším nečekal, ale jak říkám - skvělý trenér pouze v Barce. Člověk by měl být otevřený novým věcem a učit se celý život..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

díky za protiargumenty.. něco z toho popři

Reagovat
smazaný uživatel

já bych Guardiolu úplně něpodceňoval

Reagovat
smazaný uživatel

Já ho nepodceňuju, však vidím, jakou měl sezónu s Bayernem..ale taková jak s Barcou se mu už nepovede, pokud si Bayern nepřestaví po svém nebo nezmění herní styl

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud máš nějakou filosofii, máš nějaký způsob hry, který sám považuješ za správný a nejhezčí, tak se ho snažíš držet.. Pep je nyní největší taktický inovátor na světě.. není jiného kouče, který by používal víc nových prvků hry, než on.

Reagovat
smazaný uživatel

Však tam píšu, že je zahleděný do vlastní filozofie a to mu prohrálo to semifinále. Prostě pokrytectví. O těch nových prvcích hry bych si rád něco poslechl.

Reagovat
smazaný uživatel

Semifinále mu prohrála špatná forma hráčů, ne jeho filosofie.. Po každé prohře měnit filosofii je největší blbost, kterou trenér může udělat.

Reagovat
smazaný uživatel

S tou formou hráčů souhlasím, teď by mě zajímaly ty nové prvky. A ta filozofie mu bude prohrávat mnohem více zápasů než jedno semifinále a nakonec povede k jeho konci v Bayernu, pamatuj na mě.

Reagovat
smazaný uživatel

Já teď nemám čas vypisovat všechny prvky. Zkus si to zadat do googlu, vyrojí se ti jich strašně moc.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, tihle vizionari jako ty me opravdu fascinuji on ma s bayernem rekordni sezonu, kdy po prechodu do naprosto novyho prostredi a klubu ziskal v prvnim roce - diky svoji filozofii - ctyri trofeje, ale je to stejne tragedie, protoze se mu nepovedl jeden dvojzapas v semifinale LM. neboj, vsichni si na tebe budeme pamatovat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hovno forma hráčů, debilní taktika co tě nedostane ani za půlku. Možná to chvíli fungovalo ale ostatní se proti tomu naučili hrát. Guardiolova taktika přímo nabízí gólové brejky

Reagovat
Infi

prý chvíli

Reagovat
smazaný uživatel

Manažer, kterej dokázal s Bayernem vyhrát nejrychleji Bundesligu a ty napíšeš, že s Bayernem nedokáže drtit soupeře. To, že v Evropě prostě narazil na lepší Real se stane. Nebo to teď má každej rok Bayern vyhrávat i Ligu Mistrů, když se ještě nikomu nepovedlo jí obhájit?

Reagovat
smazaný uživatel

"V Bayernu nemá hráče na to, aby s tímhle stylem drtil Evropu tak" schválně jsem napsal EVROPU, o Bundeslize, která na tenhle styl ještě nebyla zvyklá jsem schválně nepsal

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak s tou Ligou mistrů máš pravdu, ale její předchůdce, takzvaný PMEZ dokázal Bayern vyhrát hned třikrát po sobě.

Reagovat
smazaný uživatel

bavime se snad o pepovi v barce ne? nevsiml jsem si, ze by enrique sel do bayernu...

1) "benefitoval hlavně z toho, že tam měl ty hráče, co měl." - velkou cast z nich si sam vypiplal v becku a pak na ne vsadil. ten zpusob, jakym do velkyho fotbalu vleteli busquets, pedro a rada dalsich, to necekal nikdo. rada hracu (xavi, iniesta, messi, pique) pod nim doslova rozkvetla, respektiva dokvetla do plne krasy a zlepsila svoji vykonnost o nekolik urovni...

2) po takticky strance prisel pep s necim naprosto inovativnim a vybudoval mozna vubec nejlepe fungujici stroj v dejinach fotbalu. soupere naprosto nicil a trvalo pomerne dlouho, nez vubec nekdo vymyslel, jak proti jeho taktice hrat. spoustu utkani vyhral i diky skvelejm reakcim v jeho prubehu: myslim, ze je naprosty minimum lepsich strategu nez guardiola...

3) ten stroj postavil dokonale na miru svym hracum. prave pod jeho rukou, diky jeho motivaci a taktickejm pokynum ti hraci rozkvetli tak, jak rozkvetli. nejlepe to asi ilustruje to, ze naprosto inovativnim taktickym tahem posunul messiho na falesnou devitku a udelal z nej nejlepsiho hrace sveta, historie i vesmiru. ronaldo se klidne muze rozplakat, ale messiho vrcholny forme nikdy nedosahl a myslim, ze ani nikdy nedosahne...

4) uspechy mluvi za nej: po svym nastupu vyhral trikrat v rade ligu, dvakrat vyhral LM a kdovikolik dalsich "bezvyznamnych" trofeji. v tomto ohledu asi pomerne jasne nejuspesnejsi trener historie

jako ty v zasade tvrdis, ze mel k dispozici vyborny hrace, ktery mu to vsechno vyhrali sami. zapominas ovsem, ze spoustu tech hracu si sam vypiplal, vsadil na ne a z tech ostatnich dostal vic, nez si kdo dokazal predstavit. zapominas, ze prisel s naprosto novym a tehdy dokonalym systemem, na kterej nikdo nedokazal zareagovat. zapominas, jakym zpusobem barcu prebudoval po hracsky i herni strance a rovnez ze tahle prestavba trvala minimum casu: okamzite sklizel uspechy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
smazaný uživatel

Ne nebavíme se o Pepovi v Barce, bavíme se o tom, že já jsem napsal svůj názor na Pepa, ačkoliv je to v článku pod Enriquem, s ním to nemá co dělat.

1) VELKOU část si z nich rozhodně nevypiplal... vytáhl Busquetse a Pedra.. dál? Za Messiho úspěch může jednoznačně on, protože postavil tým kolem něj (kdo by to taky neudělal, že ). Pique výkonnost dost závisela a závisí na tom, koho má vedle sebe. Xavi a Iniesta byli skvělí už před jeho příchodem a zrovna o růstu Iniesty nepochybuju i pod jiným trenérem.

2) Souhlasím, až na to "naprosto inovativní", to je prostě až moc silné slovo, jak kdyby do té doby hrály všechny týmy na křídla.

3) To samý co dvojka, souhlasím, ale zase to "naprosto inovativní". O posunutí Messiho do středu útoku (sice ne na falešenou devítku, ale w/e) si lidi psali už na fóru při FM 05.

4) Trofeje mluví za něj, ale brzo přestanou, pokud bude pořád lpět na tom svém stylu a bude se odmítat vyvíjet.

Že mu to vyhráli sami hráči jsem nikde nenapsal, ba naopak jsem vychválil jeho přebudování týmu... Takže nepiš, že na něco takovýho zapomínám.

Reagovat
smazaný uživatel

Videl si hrat Xaviho posledne dve Rijkaardove sezony ? Asi nie.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, proto jsem právě zdůraznil, že víc nepochybuju o Iniestovi, ale vy prostě Guardiolu milujete, tak si čtete jen to co chcete. Což sebyk potvrdil..

Reagovat
smazaný uživatel

3)

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
drussbarb

Pepovu kariéru v Bayernu komentovat nebudu, ale ohledně Barcelony mám krátký komentář. Podívej se na to, jak si vedla Barca, než přišel Pep. A to tam hráli vlastně stejní hráči jako pod Pepem + Ronaldinho

Reagovat
smazaný uživatel

Na jednej strane hovoríš, že Pep je preceňovaný a on mal iba šťastie na generáciu hráčov a na druhej strane tvrdiš, že je to najväčší inovator. Povedal by som, že jedno nestojí voči druhému, je to inovátor a zároveň mal aj dobrú generáciu hráčov. Je isté, že v Košiciach by nepochodil, ale ani v Anglicku, kde hráči poväčšine nevedia ani kľučku.

S jedným súhlasím: V Bayerne jeho štýl nemusí dopadnuť dobre, lebo nie sú tam tí jemní technici a nemajú Messiho, Iniestu a Xaviho v plnej forme.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Když už nic, tak on zrovna je na zacházení s hráči celkem machr.

Reagovat
smazaný uživatel

Šašci z Barcelony

Reagovat
DonAndres

Ty seš dobrá <->

Reagovat
Milhaus92

ekvivalence?

Reagovat
smazaný uživatel

interval?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Milan.B

<===3

Reagovat
smazaný uživatel

jakmile Milan vidí díru, hned...

Reagovat
smazaný uživatel

Fandíš Chelsea, všecko super, a pak to zajebeš takovou kravinou

Reagovat
Leo Rekordman

od fanusika autobusu to sedi

Reagovat
smazaný uživatel

Začínam mať čím ďalej silnejší pocit, že by mohol byť tým pravým. Visca El Barca

Reagovat
Milan.B

podla mna to nezvladne

Reagovat
-Carles-

A s budúcou hviezdou v zálohe

http://www.youtube.com/watch?v=K2B_o0JaJWA

Reagovat
Sandstorm

To může být pro Barcelonu hodně dobrá volba. A nebo taky nemusí. Jsem zvědavý, jaké nastanou změny v kádru.

Reagovat
Ferguson6

Prečo tam nepodpíšu nejakého poriadneho známeho trénera? Ale len samých srandatrénerov len preto, že tu predtým hrali alebo trénovali béčko. A Martino mal úsoechy v JA čo tiež nie je žiadny super profil pre klub ako Barcelona. Mali zobrať Van Gaala.

Reagovat
kiwwi

Kwa mara ya tatu, sawa?

Reagovat
Ferguson6

No už tretíkrát vymenovali trénera, ktorý predtým trénoval béčko, áno. čo s tým?

Reagovat
smazaný uživatel

no prvý spravil z mužstva mašinu vyhral kde čo

druhý vyhral ligu

a tretí sa uvidí...

takže im to viac-menej vychádza

Reagovat
Lamskej#RMCF

buduj si co chceš ty vemeno hodně zmarů v tvé nové práci

Reagovat
DonAndres

další z rad vypatlaných 8==•

Reagovat
Lamskej#RMCF

zas tak zle natom nebudeš....

Reagovat
DonAndres

ach ty hlupáčku

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
ACSeRw!n

vic madridistas do vedeni barcelony

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
r.mrazik

vyrazna premena? vsak koupi "jen" stopera a brankare ne?

Reagovat
Sandstorm

Brankáře už mají. Takže jenom stopera. Ale Barcelona prý bude naslouchat nabídkám za Fabregase, Tella, Pedra, Songa a možná i někoho dalšího. A sázet bude na Rafinhu a Delofeua, takže možná bude sranda.

Reagovat
ACSeRw!n

ten Delofeu jim porad patri ?

Reagovat
Sandstorm

Jasně, že jo. V Evertonu jenom hostoval.

Reagovat
ACSeRw!n

aha.. no mne prave prislo divny, ze by se ho takhle zbavili.. je to velice zajimavej hrac..

Reagovat
REPLIKATOR

To dopadne

Reagovat
Filip12

Nemá šanci

Reagovat
El-Pistolero-68

Buduj si, co chceš, ale hlavně začni s těmi hráči hrát fotbal, na který se dá dívat. A odnauč ty hochy simulovat a brečet. Chci zpátky Barcelonu za časů, kdy ji trénoval Rijkaard.

Reagovat
Sandstorm

Za časů Rijkaarda jsem měl Barcelonu docela rád.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
puji

osle

Reagovat
smazaný uživatel

oslis

Reagovat
smazaný uživatel

Oslitis

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
veikko

Simulace je součást Neymarovy osobnosti, tu už z něj nedostaneš.

Reagovat
domingo

Spis prestavaji, ne?

Reagovat
Mr.Jindros

Enrique je jednoznačně konzervativní volba...

Reagovat
smazaný uživatel

To mi objasni? Pod ním by mohla být Barca zase sympatickej manšaft.

Reagovat
Mr.Jindros

Já si myslím, že Enrique je duchovním nástupcem Guardioly víc, než kterýkoli jiný dostupný trenér.

Jeho angažování čtu tak, že do stávajících pořádků řezat moc nechtějí.

Reagovat
smazaný uživatel

bych ho viděl naopak jako chlapa s jasnou vizí, co si do toho zas tolik kecat nenechá, ale tys ho měl v itálii na očích víc

Reagovat
Talker

To se nijak nevylučuje s tím, co tvrdí Jindros, ne? Pokud je ta vize stejná, jako byla doteď, tak se velké změny čekat nedají a je to konzervativní volba - i když má jasnou vizi.

Reagovat
domingo

taky mam ten pocit, podle vseho Martino dojel prave na tohle

Reagovat
Rssa

Ten dojel na něco jiného. LE bude bud výhra nebo totální propadák. Žádná šeď.

Reagovat
Mr.Jindros

"Totální propadák" si představuješ jak? S tímhle kádrem TOP3 v lize a čtvrtfinále Ligy mistrů udělají vždycky.

Reagovat
Rssa

Výkony nevýrazné, hra nevábná, umístění chabé....

Reagovat
smazaný uživatel

Takže druhý Moyes?

Reagovat
Ed_Hazard

no som zvedavý toto prestupové leto bude pekne horké

Reagovat
kmotor corleone

poslite fabregasa domov.

Reagovat
smazaný uživatel

To dobré bránění znamená přechod na 4-5-1??

Reagovat
olis

co som cital na zahranicnych weboch tak povedal ze Mascherano by mohol byt kapitan ak som to spravne pochopil, cize jeho odchod asi pada...

Reagovat
smazaný uživatel

Nie, on iba povedal, ze ma vlohy kapitana a lidra. A ze sa s nim aj so Xavim bude po MS bavit individualne.

Reagovat
Willy Wonka

Nějaká šance, že začnou hrát jiný způsob fotbalu? Že už nebudou držet míč 80% času, hrát házenou a potom nakonec prohrají 0:1? Je to vlastně vůbec možné s tímto kádrem?

Reagovat
smazaný uživatel

Budou držet míč a vyhrávat.

Reagovat
Willy Wonka

Tak v poslední době jim to moc nevychází, tak proto se ptám. Já mám pocit, že hlavně top týmy v Evropě se proti tomuto stylu naučili hrát a Barcelona ztrácí. Jsi spokojený s předvedenou hrou v téhle sezóně, jo? Já být fandou Barcelony, tak bych tedy vůbec nebyl spokojený.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem hlavně spokojený s hrou Sparty, Barcelona má problémy.. ale to není stylem, ale špatnou formou hráčů, špatnou skladbou hráčů, špatnou morálkou a motivací týmu a v neposlední řadě taky chybějící moment překvapení.

Reagovat
ACSeRw!n

nevim, proc by mela mit barcelona po jedny nepovedeny sezone zajem neco menit.. tady jde o klub jako takovy, ne o hrace nebo trenera.. tohle je proste jejich styl a patri to k nim.. kdyby to nehrali, tak je fanousci sezerou (je teda fakt ze uz tam zadni fanousci nejsou, vedeni je vyhnalo )

Reagovat
smazaný uživatel

zaklad zustane stejny a musi zustat stejny vzhledem k odchovancum klubu,tam je to trochu jiny nez u jinych velkych klubu.musi se zmenit rychly prechod do zakonceni a mit ruzny varianty v utoku,nejlepe s klasickym utocnikem do vapna.stred zalohy se taky musi modernozovat protoze tam je fyzicky pripravenejsi muzstvo eliminuje.snad se najde vhodna pozice pro fabragase a dostane vyhovujici ukoly a xavi to uz ma za sebou .idealni by byl prichod jednoho ze super dvojice v juve ale to by bylo drahy.stred obrany musi doplnit zkuseny a spolehlivy hrac,to bude asi tezky ale prinejhorsim je par dostupnych variant a kdyz bude uplne nejhur tak to mascherano odkopa.taky by se mi libil na kridlo reus ale neymar bude mit dalsi sezonu lepsi a pokud se upravi styl utoceni tak bude sanchez platnejsi.ale nahrada za ne je slaba.

Reagovat
Willy Wonka

Skvělý názor, díky za objasnění. Každopádně Barca má přes léto co dělat, o tom žádná. Bude to letos snad velmi zajímavé léto...

Reagovat
smazaný uživatel

podle me asi nejlepsi volba, kterou mohli udelat

Reagovat
F.Torres

Nový cirkus Uefalona, doufám že nakoupí spoustu posil a pak shoří jako papír. Naprosto ideální scénář

Reagovat
smazaný uživatel

Inspirace Madridem?

Reagovat
F.Torres

jo, letos Copa a finále LM

Reagovat
puji

letos.

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

finale po 12ti letech a vyhra v lize jenom kdyz ma barca slabsi sezonu a za tu dobu utraceny miliarda na posilach

Reagovat
technecium

toto zaslepení nevidí

Reagovat
F.Torres

jak podle tebě měli zareagovat na situaci? Měli vesele prohrávat dál?

Reagovat
smazaný uživatel

ja jsem nic o zadny reakci nepsal ani o tom ze by meli prohravat.ty si zacal s tim ze barca shori a pak vytahnes letosni uspech realu.ja jsem jenom napsal jak na tom je posledni roky.

Reagovat
F.Torres

no úspěchy nějaký byly i předchozích sezonách, ne jen letos, tak ale samozřejmě že museli vyhodit ty prachy na rekonstrukci kádru, ještě když Barceloně se sešla nejlepší 11 za poslednách X let, prostě byly 2 možnosti, bud dál prohrávat, nebo zareagovat a zkusit s tím něco udělat.

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

UEFAdrid si v tomhle jede svoji ligu.

Reagovat
F.Torres

neřikají ti opice?

Reagovat
smazaný uživatel

Hahááááááá to je ale legrace

Reagovat
smazaný uživatel

Pravděpodobnější je verze, že jsi idiot.

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Manik...

zalez kondome

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo ti dovolil reagovat ?! fanoušku srandaklubu

Reagovat
Manik...

říká fanda Chelsei a Barcelony

Dovolil jsi mi to ty svým trapným projevem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám že bude sympatičtější než teď, ale to by chtělo vyházet půlku týmu, začít hrát pěkný fotbal a nemít stupidní vedení, takže asi nic.

Reagovat
cetto

No a já hlavně doufám, že Pep co nejdřív skončí v Bayernu a že už ho nikdo nikdy neangažuje, páč to, co hraje on a co bude ještě pár let hrát Barca, páč jen tak se to nepřeučí, je naprostej antifotbal

Reagovat
Manik...

Messi ven a je to

Reagovat
smazaný uživatel

Stejne odejde 15 hracu tak nevim jak se barcelone bude darit

Reagovat
smazaný uživatel

Deulofeu si nezahraje

Reagovat
minoLFC

To sa novému trénerovi budúce leto nebude ľúbiť....

To bola nepodarená sezóna? 2. miesto tri body za víťazom?

Reagovat
smazaný uživatel

to vám furt ta barca tak leží v žaludku i když nevyhrává???

Reagovat
smazaný uživatel

Mladá, živá krv. Môže to byť výborné, ale aj katastrofálne riešenie. Ale podľa mňa lepšie ako nejaký skostnatelý kozervatívec.

Reagovat
smazaný uživatel

*n

Reagovat
Aldeano

OT: BBC Sporf ‏@BBCSporf

End Of Season TV Revenue: Atletico Madrid - La Liga Champions = £37m

Cardiff City - Bottom of the Premier League = £62m

Tady někde je problém...

Reagovat
smazaný uživatel

Hehe

Reagovat
Rssa

Problém hlavně je, že přes takové prachy v PL se nedaří produkovat konkurenceschopné hráče. Marketingově jinak pecka.

Reagovat
Talker

Tak kdyby bylo spravedlivé rozdělování peněz ve Španělsku, tak by třeba ty týmy měly taky slušný prachy. Takhle je Španělsko vysáváno dvěma týmy a zbytek živoří.

Reagovat
Rssa

To je pravda. A přesto (nebo právě proto) dokáží produkovat špičkové hráče. Tady ty prachy v PL jsou dvojsečné v tom, že málokterý tým dá větší šanci odchovancům, nechce riskovat.

Reagovat
smazaný uživatel

aj tak väčšina z toho ide hráčom na účet:

platy hráčov celkovo: PL €2 mld. PD €1.1 mld. BL €1 mld.,...

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Výborné správy:

Paco nakoniec asi OSTANE

+ ide sa jednať s Tottenhamom o ďalšom pôsobení Iaga Falquého vo Vallecas

Reagovat
Dr. Admess

OT:

Mehdi Benatia by mohl opustit AS Řím a zamířit do Barcelony. Podle Gazzetty dello Sport se agent marockého obránce v nejbližších dnech setká s vedením katalánského klubu.

Pojď k nám, Mehdi! Zubi, na nic nečekat!!

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
-Carles-

Benatia + Fontas

Reagovat
Rssa

Benatia + Pique, na čekačce Bartrabauer plus ještě jeden

Reagovat
Dr. Admess

Však s příchodem Fontase by to tak bylo.

Piqué (Bartra) - Benatia (Fontas)

Reagovat
-Carles-

Reagovat
Rssa

Počkat, to se Fontas tak zlepšil? Co od nás odešel tak to bylo nic moc, letos dobrý?

Reagovat
X-bano-X

V Celte celkom ožil. Ako náhrada celkom fajn hráč, dokáže zahrať aj na DM takže by to nebolo zlé, naviac stál by len 1 melčo a Luis si ho do Celty vyžiadal, takže aj Barce by svoje minúty dostal.

Mne skôr naháňa hrôzu to, že by k sebe potreboval 1 rýchleho hráča, lebo on je taký celkom pomalý.

Reagovat
Rssa

Hm, jako náhrada je ale zbytečný. My potřebujeme stopera do základu, náhradu a funkci třetího stopera zvládne Bartra, který je silný a rychlý, jeho občasné zmatkování by mohlo zmizet se zkušenostma.

Reagovat
X-bano-X

Veď do základu Benatia. A do druhej dvojice Bartra s Fontasom. Zahrali by si hojne. Aj keď neviem neviem či by som postavil Bartru spolu s Fontasom, to skôr nejak tie dvojice kombinovať a pravidelne rotovať.

Reagovat
Rssa

Jo tak, pokud na to Benatia má, tak by to mohlo být.

A dvojice by mohly být ideální - jeden velký, silný, blbý a druhý chytrá měkká hlavička

Reagovat
-Carles-

Traja stopéri sú ale málo, aj keď zatiaľ sa nevie, čo bude s Mascheranom.

Reagovat
-Carles-

Ale skvelý pozične, preto aj možná alternatíva k Sergiovi a Song si môže baliť kufre. Do širšieho kádru ideál.

Reagovat
Rssa

Bylo by to ale to samé jako doposud. Potřebujeme fyzicky daleko silnější a vybavenější hráče, včetně rychlosti.

Reagovat
smazaný uživatel

u nás hlavně téměř nedostal šanci.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Enrique: "Mascherano je jasný príklad kapitána"

Reagovat
patas92

ojej

Reagovat
Kluivert9

Show začíná

Reagovat
garruklol

Reagovat
X-bano-X

Tak on kapitanske kvality ma, horsie je ze z neho vyrastol riadny zmrd......

Reagovat
smazaný uživatel

Mne by Mascherano ako kapitan nevadil, len keby to bol odchovanec

Reagovat
Dr. Admess

Šponuje cenu.

Reagovat
smazaný uživatel

A chceme ho predat ? Pod Guardiolom nehral vobec spatne. Pokial by to z neho Luis dokazal dostat, mozno by ani nebolo potreba kupovat 40 milionove posily do obrany.

Reagovat
Dr. Admess

Těžko říct, jaké s ním mají úmysly. Ale já už prostě obranu Piqué-Mascherano vidět nechci.

Reagovat
X-bano-X

Song preč a Masch na DM, striedať so Sergiom, pripadne skusit ich aj oboch.

Reagovat
Dr. Admess

To bych bral. Co se týče záložníků, tak moje priorita je Koke, teda pokud fakt někdo má přijít.

Jako Cesca mám rád, ale pokud někdo fakt nabídne +45 mega euro, tak sorry, ale to bysme toho moli neskutečně litovat, kdybychom to odmítli. No, uvidíme, jaké plány má LE.

My koneckonců nic neovlivníme.

Reagovat
Rssa

45 mega

Pokud Cesc odejde, tak za cenu kolem 25 mega, jestli vůbec (spíš méně)

Reagovat
X-bano-X

To si zas nemyslím. On cenu stále má a aj štatistiky ma dobré, len herne to nie je úplne ono. 40 melčo minimum, skôr viac.

Reagovat
Rssa

Za takové peníze se od nás až na výjimky neodchází. A to už od nás odcházeli daleko větší jména. V současné situaci je těch 45 mega určitě přehnaných.

Reagovat
X-bano-X

Tak on by ani neodišiel ako nepotrebný hráč. Odišiel by ako trebárz Ozil z Realu. Proste príde vysoká ponuka odíde, nepríde ostane.

Reagovat
Rssa

Uvidíme, no. On je sice produktivní, ale herně prostě bije do očí, jak tragické má někdy výkony. Buď super nebo bída, nic mezi tím.

Ale vše se může změnit, pokud mu LE dá jasnou pozici na CM a přestane se s ním čachrovat někde na AM nebo křídle.

Reagovat
X-bano-X

Asi tak no, na druhej strane by som bol asi radšej aby to dostal Rafinha, aj keď Cesc v top forme je samozrejme iné kafe.

Reagovat
Rssa

Zatím tu formu ale neudržel celý rok, to je jedno velké mínus, že za ty 3 roky, co u nás je, nikdy nenašel ten vysoký standard, který by ho měl u nás držet pravidelně v základu.

Reagovat
Dr. Admess

Okolo 25 mega leda jedině do Arsenalu. Všude jinam půjde za víc...

Reagovat
smazaný uživatel

Busquets lavicka.

Reagovat
Dr. Admess

OT:

Nemá někdo stream a sestavy finále Copa Catalunya? Začíná to v 21:30.

Reagovat
el Principito

Ortolà, Patric, Sergi Gómez, Bagnack, Lucas, Ilie, Denis, Babunski, Nieto, Sandro a Espinosa

Reagovat
X-bano-X

Ako keby som v bráne videl Pinta

Reagovat
X-bano-X
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Rssa

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

podle uzivatelu webu Marca, ne podle deniku

Reagovat
smazaný uživatel

Jo omluva

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
drussbarb

Chybí mi tam Pinto

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dextroza_m

Doufám,že nezůstane jen u řečí a opravdu se něco stane. Líný Messi, lebavý Cecs mě už fakt nebaví. Doufám,že odejde více hráčů, kteří jsou u náš zbyteční. A to: Fabregas, Song, Mascherano, Tello, Alves. Příchod nejlépe kvalitního CB, RB, Reus a Džeko

Reagovat
roman1978

a kde by džeko hrál?

Reagovat
smazaný uživatel

Ahoj! Poprosil bych fandy FC Barcelony o vyplnění dotazníku k mé bakalářské práci na téma "Celosvětová marketingová strategie klubu FC Barcelona". Zabere Vám to max 5 minut a moc mi tím pomůžete. Děkuju moc

odkaz: https://docs.google.com/forms/d/1VPaVSEmW4g73tyVtPiGSD_B29GEKdOkOiay7XEgkBKU/viewform?usp=send_form

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
valloire

hnus

Reagovat
X-bano-X

Máš to tam

Reagovat
ACSeRw!n

well, i dont think so..

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Super správa pro real a pokud udrží hráče také pro atletico.....dle mě nadchazející sezona bude pro barcelou úplně ta nejhorší

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele