Zaccarda mrzí postoj velkoklubů

26.09.2007, 14:52
Aktuality
Velké osobní zklamání si prožil Cristian Zaccardo. Obránce italského národního týmu patří mezi nejlepší zadáky Serie A, přesto o něho nejeví zájem žádný z evropských velkoklubů, což 25letého fotbalistu hodně mrzí...

"Jsem hodně zklamán. Věřil jsem, že si zasloužím minimálně slyšet o zájmu nějakého velkoklubu. Jsem stále v Palermu a neříkám, že tady jsem nespokojen, ale myslím si, že si od velkých klubů zasloužím alespoň uznání," říká zklamaně Zaccardo.

Zaccardo byl nedávno zklamán ještě z jednoho opomenutí. Italskou reprezentaci čekala důležitá kvalifikační utkání o postup na ME 2008 proti Francii a Ukrajině, jméno obránce Palerma se však v nominaci trenéra Roberta Donadoniho trochu překvapivě neobjevilo.

"Hodně mě to zranilo, na devadesát procent jsem počítal s tím, že budu povolán. Rozhodnutí Donadoniho každopádně respektuji," nechal se slyšet Zaccardo.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
HOST*

at' se nebojí,brzy v nějakym top klubu stejně skončí,kvality na to má

Reagovat
smazaný uživatel

Tak asi nepodává až tak brilantní výkony aby se o něj zajímal nějaký top klub. Takové uplakánky miluju, ať vymění agenta když mu nedokáže zařídit dobrý transfer, nebo ať zatne zuby a hraje ještě lépe. V Palermu vyniká ale co jinde?

Reagovat
HOST*

třeba v takovym juve by byl ted' potřebnej

Reagovat
smazaný uživatel

taková Sparta by ho se mě zdá ale chtěla určitě

Reagovat
HOST*-PeCa_08-

omg jak toto moze rict..

Reagovat
HOST*tomas & jtbs

mohol by ist do juve a kludne aj s barzaglim

Reagovat
HOST*

,

Reagovat
HOST*Juna

Možná by se měl zamyslet nad sebou a pak se zamyslí velkoklub nad ním!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele