Young má o budoucnosti jasno, chce pokračovat v Interu Milán

31.03.2020, 13:24
Aktuality
Ashley Young si naplánoval svou další fotbalovou budoucnost a rád by i nadále oblékal dres milánského Interu. Nemělo by se jednat o náročnou operaci, vedení italského klubu totiž disponuje opcí a tu se podle médií chystá aktivovat...

34letý krajní obránce či křídelník na Apeninský poloostrov přišel v lednu z Manchesteru United, italský celek zaplatil 1,5 milionu eur a s fotbalistou podepsal smlouvu na šest měsíců, jejíž součástí je opce na další rok.

"Chci zůstat a vyhrávat. Učím se nový jazyk a místní lidé jsou hodně vášniví. Samozřejmě chci zůstat, miluji Itálii, Milán a vřelost fanoušků," řekl v rozhovoru pro Corriere Della Sera.

Young po svém příchodu k Nerazzurri rychle zapadl do základní sestavy a před nucenou pauzou způsobenou pandemií koronaviru stihl sedm soutěžních startů, v souboji s Laziem si na své konto navíc připsal premiérovou branku. Klíčovou roli v jeho stěhování do Itálie sehrál trenér Antonio Conte.

"Když mi Conte volal, okamžitě jsem cítil jeho vášeň, přenesl ji na mě. Byla to dobrá příležitost a řekl jsem: 'Jdu tam, chci být součástí něčeho skvělého.' Ani na moment si nesedne a pro hráče je to vzpruha, když ho vidí. Má vítěznou mentalitu, narodil se jako vítěz a bojovník," popisuje Young svého kouče.

Autor: Tomáš Pavlík / dailymail.co.uk

Komentáře (31)

Přidat komentář
bourbon

co mu zbývá, z Itálie se hned tak nedostane...

Reagovat
Neutron

len do toho Ashley!

Reagovat
smazaný uživatel

Lepší být Bohem na slunci v Itálii, než dřevákem v druhé anglické lize.

Reagovat
smazaný uživatel

Na PS3 nebo PS4?

Reagovat
smazaný uživatel

A jakej ročník fify do hraje?

Reagovat
smazaný uživatel

Raději jsem za Inter začal s původní databází, protože bych se ho těžko zbavoval

Reagovat
Zark

tak to mi je tě líto... hrát za inter

Reagovat
smazaný uživatel

Po dlouhé době hraju za nějaký lepší tým. Chtěl jsem ale zadlužený klub, který nevlastní svůj stadión a nemá v zádech cukr dědka a Inter všechno splňuje

Reagovat
bourbon

cukr dědek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
Kapřík

To je toho. Ja hraju za Blšany.

Reagovat
smazaný uživatel

1.Fk Chmel?

Reagovat
The Krupy

Gary Neville: "He's the greatest player I've ever played against."

Raul: "The best player in the history of Italian football."

Ryan Giggs: "Del Piero is the best Italian footballer."

Ronaldinho: "He was my idol."

Nedved: "When anybody in the world says the word ‘Juve’, they have a picture of Del Piero in mind. I think that says it all.”

Cannavaro: "In my view he’s the best person I’ve met in this sport.”

Higuain: "Del Piero has been an inspiration for me throughout my career.”

Marcelo Lippi “Regarding Del Piero’s situation, my thoughts are very clear. I would sum it up in just four words: Del Piero is Juventus.”

Tacchinardi “He always comes to the training field with a smile for everyone, a comforting word for everyone. He’s a golden person.”

Francesco Totti: “Alex … what an opponent! What a player! What a person! A real symbol, a champion who gave trophies to the Juventus fans, he loves that shirt and gives lots of back pain to opposing goalkeepers."

Pre mňa stále najlepší futbalista akého som kedy videl hrať.

Reagovat
10

...škoda toho zranění, v tý době byl stejně dominantní jako Messi

(nástup Bertíka za 3...2...1...)

Reagovat
Alberto Aquilani

non me ne importa un fico secco

Reagovat
smazaný uživatel

Fotbalista to byl skvělý, ale dominantní jako Messi určitě ne ...

Reagovat
10

v kontextu tý doby určitě ano

Reagovat
Recoba Inter

*Ronaldo

Reagovat
The Krupy

Pri všetkej úcte k Ronniemu, Del Piero bol na ihrisku génius, u Ronalda som ten pocit nemal, to bol v úvodzovkách "len" absolútny top bomber, jeden z najlepších v histórii. Pri Pirlovi to mám podobné, tiež bol unikátom.

Reagovat
Recoba Inter

https://www.youtube.com/watch?v=bmz9p1J2QeQ ... jeho útočení bylo Geniální.

Reagovat
10

Ano, oni byli jako Ronaldo a Messi dneska

Reagovat
Recoba Inter

1.Ronaldo 2.Zidane 3. jedna z nejlepších desítek všech dob takhle si to pamatuji z dětství, s tím, že mezi všemi jmenovanými nebyla taková propast jako je dnes mezi Ronaldem, Messim a zbytkem fotbalových hvězd

Reagovat
10

a kolik ti bylo v roce 1996?

Reagovat
Recoba Inter

V roce 98 mi bylo 6, to už si trochu pamatuju... 96, kdy hrálo Juve naposledy finále ne... proto jestli narážíš na jeho "Messiho léta" tak za sebe zmíním spíš rok 98. Pokud hrál jak Messi, jistě si svou formu držel déle než jednu-dve sezóny. hádat se ale z tebou nebudu, tady bych to totiž zřejmě nevyhrál.

Reagovat
10

To není o hádání, já tě o tom přesvědčovat nepotřebuju, jen jsem chtěl znát kontext toho, v jakým věku si to sledoval

Napsal jsem, že v tý době před zraněním byl stejně dominantní jako Messi, on byl 80% celý ofenzívy týmu, co byl 3x za sebou ve finále LM, měl čísla, který do tý doby neměl nikdo. Pak se zranil a Juve bylo 7.

Reagovat
Recoba Inter

Ok, to by dávalo smysl.

Reagovat
DelPiero137

Alex v LM 97/98 doslova radil, to si pamatam. Oboch "novacikov" Dynamo, AS ktory v tej sezone vystrelili, mali naslapane tymy plne kvalitnych mladikov tuziacich po uspechu, a Alex ich zostrelil. Aj v SA mal neskutocne cisla (to som bohuzial nemal moznost sledovat). Potom prislo zranenie po ktorom uz nebol tak rychly ako pred tym. Nastastie genialitu nestratil.

Dalsia sezone uz bola bez Alexa. Pamatam si ako ManU otocil na Dell Alpi. To bol pre mna asi najhorsi zapas aky som s Juve nazivo prezival. Grandiozny nastup, 2 fiky Pippa a potom obrana zacala haprovat.

Tiez si vela krat vravim, ako by pokracovala jeho kariera ak by neprislo to zranenie....

Reagovat
10

V době zranění mu bylo 23 let a byl na vrcholu, sezonu předtím byl nejlepší střelec v LM s 10 gólama (v době, kdy nejlepší střelci dávali třeba 5-7 gólů, ne jako dneska), tolik gólů dal v LM předtím naposledy Van Basten 10 let předtím. V lize měl bilance 21 gólů 13 asistencí, on prostě dělal celou ofenzivu Juve, proto píšu, že byl v kontextu tý doby stejně dominantní jako Messi.

Reagovat
DelPiero137

Presne, suhlasim okrem ineho, aj preto som ho obdivoval a bol moj idol

Reagovat
smazaný uživatel

Hráči Interu přistoupili na nižší platy

Inter Milán jako druhý klub Serie A přistoupil během pandemie koronaviru na snížení platu. Hráči i trenér Antonio Conte následovali mistrovský Juventus, jehož hráči nebudou pobírat žádnou mzdu čtyři měsíce. Turínský klub spočítal, že tím ušetří 90 milionů eur. Inter podrobnosti neuvedl, jen to, že s každým hráčem se vedení dohodne individuálně. Omezení budou rovněž platit do konce června. Ke snížení platů přistoupily i některé kluby v jiných zemích, v ČR jsou to z prvoligových účastníků Jablonec, Mladá Boleslav či Zlín.

Takže ako som písal 29.3., že aj ostatné tímy budú musieť pristúpiť k znižovaniu platov. A o 2 dni to zaviedol aj môj Inter Oprávnenú pochvalu za tento krok už hráči Juventusu odo mňa dostali, teraz si ho ale zaslúžia tí naši Ale ako to vyzerá s ostatnými tímami - už tam majú aspoň nejaké rokovania?

Futbalový klub Žilina tu už bol spomínaný (môžete si to pozrieť v sekcii našej ligy), ale pozrite čo urobil hokejový klub HC Slovan Bratislava

Manažment HC SLOVAN Bratislava sa na základe rozhodnutia akcionárov spoločnosti v dôsledku situácie spôsobenej pandémiou koronavírusu a následným predčasným ukončením tipsportligovej sezóny 2019/2020, rozhodol utlmiť svoju činnosť.

Súčasné zmluvy s hráčmi A mužstva, ako aj členmi realizačného tímu nebudú predĺžené. Pracovný pomer skončí aj väčšine zamestnancov klubu.

Zdroj je oficiálna stránka klubu: http://www.hcslovan.sk/sk/spravy/pre-nasledky-vaznej-pandemickej-situacie-utlmuje-hc-slovan-bratislava-svoju-cinnost/

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele