Young je s letošní sezonou spokojen

15.05.2009, 12:41
Aktuality
Velkou šanci letos propásla Aston Villa. Birminghamský klub se dlouho pohyboval mezi prvními čtyřmi týmy Premier League a mohl si tak zajistit start ve třetím předkole příštího ročníku Ligy mistrů, hráči ovšem situaci neustáli a ze slibně rozjeté sezony nakonec bude "pouze" Evropská liga. Ashley Young je s průběhem sezony přesto spokojen...

"Sezonu jsme začínali s tím, že pokud skončíme lépe než loni, pak to bude dobrá sezona. To se nám zatím daří. Samozřejmě jsme dlouho byli čtvrtí a všichni očekávali, že čtvrtí také skončíme. Okolo týmu je tak malé zklamání, ale před sebou máme ještě dva zápasy a soustředíme se na páté místo," řekl Young v rozhovoru pro Sky Sports.

"Chtěli jsme se vyhnout výpadkům, ale ty má prostě každý. Spousta lidí si ani neuvědomuje, že jsme letošní sezonu začali velice brzy. V červenci jsme hráli Intertoto Cup, byla to dlouhá sezona. Malé zklamání zde je, ale chceme skončit lépe než loni," dodal Young.

Aston Ville se dlouho dařilo využívat špatných výsledků Arsenalu, v posledních více než dvou měsících tomu ovšem bylo přesně naopak. Jeden z klíčových zápasů sehráli Villans na začátku března doma proti Stoke City, ještě chvíli před koncem vedli o dvě branky, utkání ovšem nakonec skončilo remízou 2:2. Následovala série čtyřech porážek a tří remíz, od 7. února Aston Villa vyhrála jenom jeden zápas.

"Samozřejmě, že v příští sezoně se pokusíme dopadnout ještě lépe. Potřebujeme zlepšit formu v domácích zápasech a body navíc vozit i z venku. Myslím si, že jdeme správným směrem," domnívá se Young.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (50)

Přidat komentář
j_mrazik

Vyhrávat doma a navíc vozit body i z venku... to je ten správný směr.

Reagovat
Benzema

v lete snim do LIVERPOOLU

Reagovat
j_mrazik

Proč si zvracíš na palec? To je nějaká nová sexuální úchylka?

Reagovat
Benzema

nie to vraciam na TEBA

Reagovat
j_mrazik

Džízs.

Reagovat
Benzema

srandujem bol by to super nakup pre liverpool a plus G.Barry a titul je nas

Reagovat
smazaný uživatel

to teda nevim co by Young u takovych loupaku jako RedBuznas delal

Reagovat
Benzema

tym REDBUZNAS myslis seba?no este som nikoho nevydel aby nadaval sam na seba ako ty

Reagovat
smazaný uživatel

máme tu vtipálka...

Reagovat
minoLFC

k ManU neprestupi tam maju Naniho

Reagovat
smazaný uživatel

Young asi těžko bude někam přesupovat u Villans má podepsanou dlouholetou smlouvu a kdyby odcházel tak to bude ranec a doufám a hodně doufám že to nebude Liverpool ať si seberou Barryho a táhnou

Reagovat
Benzema

len aby si nebol nakoniec prekvapeny o A.Younga bude v lete velky zaujem a nakoniec sa prestup uskutocni bud do Liverpoolu,Chelsea,alebo do M.City

Reagovat
honziss

Anebo do Norwiche, Coventry či do Seattle Sounders.

Reagovat
Benzema

mozno ze aj tam

Reagovat
j_mrazik

Lincoln City!!

Reagovat
vodka

když už, tak Wimbledon AFC

Reagovat
smazaný uživatel

a pristi sezonu bude spokojenej v chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

U nás v Chelsea nechceme žádná béčka, takže ať táhne raději k Reds

Reagovat
r.mrazik

jasne,vy tam mate pretlak kvalitnich kridelnich hracu

Reagovat
j_mrazik

Že se nechytil Wright-Phillips, neznamená, že se nechytne ani tenhle. Nehájme hráče tmavé pleti do jednoho pytle.

Reagovat
r.mrazik

jsi mne nepochopil...on pise,ze tam nechtej becka...tak premyslim,jake lepsi kridlo tam ted maji...

Reagovat
j_mrazik

Oni nemají lepší křídlo.

Reagovat
r.mrazik

no vsak...hele...precti si to jeste jednou...asi ti uteklo vlakno (a nebo mne)

Reagovat
fantomas

Chtěl bych umět spokojit se s takovými výkony.

Reagovat
j_mrazik

Na začátku soutěže hráli hodně dobře. Sympaticky. Pak jim došel dech. To se nezkušeným týmům stává. Ale tomu Arsenalu jsem na 4. místo vždycky věřil.

Reagovat
fantomas

Začátek sezony (naštěstí) neni všechno...jinak dech došel dle mého spíš Hullu než Ville...tady mohlo hrát svou roli i sebeuspokojení, pak už se to s nimi vezlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Klíčovým momentem bylo zranění Carewa... Od té doby se to s nimi vleklo...

Reagovat
smazaný uživatel

já podávat výkony jako on, tak sse vznáším v oblacích, ale teda nechápu, že tys ještě neprorazil, že se s takovým výkonem jako a. young nespokojíš...

Reagovat
fantomas

Co by pak měl dělat takovej Gerrard a dalších iks fotbalistů. Ty už by asi odletěli navštívit jinou galaxii, ne? Kdybych měl Youngovy výkony zprůměrovat, vychází mi tak akorát jeho standard, nic víc nic mín. Já zaprvý nejsem fotbalista a zadruhý se mnou nikdo nedělá rozhovor...

Reagovat
vodka

Loni by mu standart vyšel, letos určitě nadstandart. On byl ještě jediný jakž takž schopný i v té výsledkové i herní krizi... Navíc první polovinu sezony měl famózní...

Reagovat
fantomas

Nonsense. Kvalitativně by na to měl táhnout Villu, jenže v té největší krizi se čím dál víc utápěl v kličkách, hrál hodně na sebe a že by byl nějak jó produktivní, to se taky říct nedá. První polovina skvělá, druhá na něj až příliš slabá (chápu, že se nesl na vlně s týmem, kterej se celkově taky hodně trápil, ale to mě ted nezajímá, hodnotim jen jednotlivce) -> průměr, přinejlepšim mírnej nadprůměr.

Reagovat
vodka

Jeden hráč nikdy celý tým neutáhne. Sám to tvrdíš v článku o Owenovi, ale u Younga tvdíš, že na to má... AV se prostě celá sesypala jako domeček z kraet. Nic jim nevyhcázelo a když už jim něco vyšlo, byl u toho Young.

S tím, že se často utápěl v kličkách máš samozřejmě pravdu. Na druhou stranu moc jiného ani dělat nemohl, protože pohyb AV byl mizerný, takž emohl buď kličkovat a nějak to projít, nebo nahrát dozadu... Jeho sólování se mi nelíbilo a docela mě zklamal, ale je tak nějak pochopitelné...

Reagovat
fantomas

Pro mě sólování není pochopitelné nikdy. A netvrdim, že jeden hráč tým utáhne, jen že by se do individuálního hodnocení neměly promítat i výkony jeho spoluhráčů. On sám nehrál týmově, takže nevidim duvod, proč ho soudit vzhledem k týmu.

Reagovat
smazaný uživatel

Srovnáváš nesrovnatelné..

Reagovat
smazaný uživatel

Dokázal bych si ho představit v Chelsea, ale cena bude přemrštěná..

Reagovat
r.mrazik

muj oblibeny hrac...ihned bych ho vymenil za toho naseho joudu (CR z MU)

Reagovat
AjaxFans

určitě ho budou chtět modráci

Reagovat
Amos

Barryho do Arsenalu a Younga do Loserpoolu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

tak tento by mi v Live nevadil, lepšie ako Barry, na ktorého pozícii máme pretlak

Reagovat
smazaný uživatel

Pretlak ? Mascherano,Xabi a dalej nikto...

Reagovat
minoLFC

nemyslím konkretne Dm(ajle aj tu by cez Macha a xabho nemal narok a musel by sedieť) ale celkovo stredných záložníkov(Gerrard, Spearing, Benayoune, mladící Putteril, Plessis a nezabudať aj na hulibrka Lucasa)

Reagovat
smazaný uživatel

Pri systeme hry Liverpoolu,kedy hra Steven celu sezonu podhrota,mladici nikdy nedostanu sancu,ak nie su z Brazilie,je jedinou nahradou za zranenie jedneho z dvojice Mascherano-Xabi prave ten smiesny Brazilcan.

Takze ak chces aby toto bola na dlhu dobu posledna sezona v ktorej ste usilovali o titul,tak prosim.

Reagovat
minoLFC

no ale ide o to že by nenastupoval, keby nebol Masch alebo Alonso zranený a s tým by určite spokojný nebol

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ani jeden z nich nemoze odohrat vsetky zapasy v sezone. Okrem toho estedonedavna bola Rotacia Rafovym druhym menom.

Reagovat
minoLFC

tak to je jasne ze neodohraju vsetky zapasy,no ale Barry určite nebude chciet robit nahradnika a to by sa odrazilo na atmosfere v teame

Reagovat
smazaný uživatel

Az doteraz som si myslel ze to chodi tak,ze hra ten co ma formu

Reagovat
smazaný uživatel

Resp. ze by mal hrat ten.

Reagovat
minoLFC

no ale ak tí dvaja majú formu tak sú pri všetkej ucte lepší než Barry

Reagovat
smazaný uživatel

máš samozřejmě pravdu, s tím,že Lucas je za ně jedinou náhradou...ale Liverpool si nemůže dovolit 3 vysoce nadprůměrné DM, když mu v podstatě nehrajou křídla.....Mluví se o odchodu Lucase, ikdyž já tomu moc nevěřím....jediná možnost mi vychází Spearing...a navíc nikdy neměl odejít Guthrie, který teď dokazuje, že kdyby měl jak on, tak i Rafa větší trpělivost, mohl za nějaké 2 sezony plnohodnotně nahradit Xabiho a nikdo se nemusel kupovat

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele