Younes dohraje sezonu v Ajaxu, do Neapole zamíří v létě

02.02.2018, 22:55
Aktuality
Ještě několik měsíců si musí na splnění svého snu počkat Amin Younes. Čtyřiadvacetileté křídlo mělo namířeno z Ajaxu do Neapole a už se chystalo podepsat lednový transfer, v uplynulých dnech ale nic uzavřeno nebylo, a to kvůli problémům v rodině německého fotbalisty...

Younes minulý týden přicestoval na zdravotní prohlídku a jeho přestup byl na spadnutí. Neapol a Ajax byly domluveny na sumě čtyři miliony eur, vedle nichž mohl do Amsterdamu putovat další jeden milion v závislosti na bonusech.

"Při jednáních se mohou vyskytnout faktory, které nemáme pod kontrolou. To byl i případ Younese a právě ony problémy mu zabránily přestoupit do Neapole již v lednu. Hráč má rodinné problémy a kluby se dohodly, že ke stěhování dojde až v červenci," informoval Mario De Rossi, právník, jenž na transferu tento týden pracoval.

Younes o angažmá v Neapoli nepřijde, italskému celku totiž bude patřit od 1. července. Tou dobou mu v Nizozemsku vyprší kontrakt a na Apeninský poloostrov zamíří zdarma.

"Younes je v Amsterdamu a zůstane nablízku svému dědečkovi, zítra se ale podle mého názoru zase připojí k týmu Ajaxu. V Neapoli smlouvu podepsal a od 1. července bude hráčem Neapole. Podpis nové smlouvy s Ajaxem by měl naprosto nulovou hodnotu a nebyl by v pořádku z legálního hlediska," sdělil dále De Rossi.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Podle me jakmile se aklimatizuje, tak zapadne. Otazka je, jak casto se protlaci pres Callejona a Insignii do zakladu. Potencial tam ale je. Typologicky je stejny jak ti dva.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepredpokladam totiz, ze by Sarri trhal tu zeleznou trojku a vysoupnul napr. Jorginha, aby mohl Younes na AM.

Reagovat
10

jak může být typologicky stejnej jako ty dva, když jsou to úplně rozdílný hráči?

Reagovat
olis

Reagovat
smazaný uživatel

V cem?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo holt k nám nemá šanci se dostat : jeho jméno na seznamu nebylö Mydáme šanci ověrým jménům

Reagovat
smazaný uživatel

Jako on přišel za stejný peníze co Stanciu, tak bych se moc nesmal a nevím, jak letos, to jsem ho viděl 2x, ale tu loňskou sezónu byl neskutečný, hrál i za reprezentaci v kvaldě... A to není žádná závist, kdo loni koukal na jízdu Ajaxu v El nebo na německou reprezentaci ví, že Younes je určitě lepší hráč než Stanciu, ještě k tomu za stejnou cenu, ale je mi jasné, že do České ligy by nešel, jen říkám, že bych se tomu přestupu moc nesmal.

Reagovat
smazaný uživatel

Já se tomu musím smát my dáme takový ¨peníze za hráče ,kteří si potom ani nekopnou....

Reagovat
smazaný uživatel

Klidně oželím tyhle "shit-články" o ničem, pokud bude včas preview.

Reagovat
AjaxFans

Vydrží do léta,bo Belgičani nechtějí poslat hráče dřív.Pokud se vrátí do staré formy,bude pro Neapol platný.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele