Wrexham slaví druhý postup v řadě, zahraje si třetí anglickou ligu

14.04., 11:50
Aktuality
Stadion Wrexhamu (© Wrexham AFC)

Wrexham, který vlastní hollywoodské hvězdy Rob McElhenney a Ryan Reynolds, si v sobotu suverénním způsobem zajistil druhý postup v řadě, když porazil Forest Green jednoznačně 6:0.

Od roku 2021, kdy McElhenney a Reynolds překvapivě koupili nevýrazný Wrexham, pomohla jejich investice týmu vrátit se do pyramidy EFL a zároveň přinesla klubu celosvětové uznání prostřednictvím dokumentárního seriálu společnosti Disney.

Na rozdíl od ostatních soupeřů z League Two umožnila rostoucí sláva Wrexhamu ve Spojených státech svěřencům Phila Parkinsona vyrazit na předsezonní turné po Severní Americe, jehož součástí byly zápasy proti Chelsea a Manchesteru United.

Dominantní výhra nad Forest Green a výsledky na ostatních stadionech znamenaly, že triumf zajistil Wrexhamu místo v League One, zatímco porážka prakticky definitivně odsoudila hosty k sestupu do National League.

Autor: Livesport.cz / AFP

Komentáře (9)

Přidat komentář
Kryptos_

Kromě Wrexhamu postoupil taky Stockport, super práce!

Reagovat
dantetomas

Tak som si precital ten clanom a uz chapem ten hype okolo Wrexhamu. Bolo mi divne, preco sa tu na ef tak spomina a preco sa uz minuly rok objavil vo fife. Vedel som, ze ho kupili nejaku herci, ale citam, ze urobili o nom aj dokument. PR jak svina

Mimochodom, snad Mansfield v dalsom kole dokona ten vytuzeny postup. Asi 5 rokov v rade hraju velku cast sezony o postup, ale vzdy, ked islo do tuheho, to dojebabrali. Tento rok to vyzeralo, ze to zas poseru, ale vcera dolezite vitazstvo a postup je na dosah.

Reagovat
Salfovic

Jj, stačí dobré PR a lidi za tím jdou jak krysy za píšťalou

Reagovat
Mass

Reagovat
Nikikrew

Parada

Reagovat
srandamač

Zato v Chapmu je to souboj kryplů, tam snad nikdo nechce vyhrát.

Reagovat
pospech11

Koukám jak šel Forrest Green tak dolů že jsou na padaka i v League Two

Reagovat
Kryptos_

Přitom jsou druhými největšími utráceči po Wrexhamu v lize

Reagovat
Freedo

Dojeli na vegan stravu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele