Wolverhampton si dál půjčuje z Benfiky, přichází i Ola John

22.08.2016, 16:18
Aktuality
Druholigový anglický Wolverhampton své spojení s portugalským agentem Jorgem Mendesem a jeho agenturou Gestifute skutečně nezapře. Poté, co klub převzal čínský konglomerát Fosun International, už do kádru přibylo hned sedm nových tváří, z toho čtyři mají hodně co dočinění s Benfikou...

Před Olou Johnem k Wolves z Lisabonu na hostování zavítali také João Teixeira a Hélder Costa, přičemž Sílvio sice do Anglie formálně přestupoval z Atlétika Madrid, ovšem uplynulé tři roky rovněž strávil v Benfice. Krom toho se navíc průběžně spekuluje o 20milionové investici do ofenzivního záložníka Talisky.

Třiadvacetiletý křídelník Ola John poprvé vynikl v sezoně 2011/12, kdy ve skupinové fázi Evropské ligy nikdo nenasbíral více asistencí, a ihned poté se z Twente přesunul do hlavního města Portugalska. Tam ovšem nikdy stabilně nezářil, ačkoliv na jaře 2015 třeba z lavičky rozhodl finále Ligového poháru.

Pro svou nekonzistentní výkonnost bývalý mládežnický reprezentant Nizozemska nejprve půl sezony hostoval v Hamburku a minulý ročník pak celý strávil v druhé anglické lize, kde pomáhal Readingu. Právě tam se teď také vrací.

Ola John nicméně není jedinou dnešní posilou Wolverhamptonu; k Vlkům půjde sbírat zkušenosti také krajní bek Manchesteru United Cameron Borthwick-Jackson, kterého si loni do áčka vytáhl Louis Van Gaal. Klubový odchovanec si následně v 18 letech zahrál i proti Chelsea nebo Liverpoolu.

Horlivě investujícímu Wolverhamptonu se zatím ve snaze vrátit se po letech do Premier League relativně daří - tým Waltera Zengy po čtyřech kolech zůstává neporažený a sedí na třetí příčce.

Autor: Tomáš Daníček / wolves.co.uk, sportsmole.co.uk

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

novi sponzoři by si hodili taki v italii i francii

Reagovat
Pipo123

Vôbec, je to hnus a v anglicku je tých zahraničných investorov strašne veľa. Už to čo spravil Inter a AC je hnus

Reagovat
niflheim

Unleash the Wolves

Reagovat
Zaschrona

Mendes

Reagovat
FC Porto FC

Mendes ja jeho mafie

Reagovat
Benfica

Mendes je týpek.. on má vo futbale najväčšiu moc.. ja obdivujem jeho prácu..

Reagovat
stas87

On este zije? V HSV to bol absolutne nepouzitelny hrac, väcsie nemehlo pristav dlho nezazil.

Reagovat
Whitemedia

Mancienne?

Reagovat
stas87

Ten mal obcas zablesky, kedy vyzeral ako futbalista. John tejto urovne ani nedosiahol, to bol len bezec, ktoremu prekazala lopta.

Reagovat
Whitemedia

V HSV už jsem ho pak neviděl, ale co jsem měl tenkrát možnost sledovat ho pár minut u nás a později i ve Wolverhamptonu, tak to byl asi nejvíc dřevěný hráč, jaký od nás kdy odešel

Si s tím Johnem dokonce vybírají podezřele stejné kluby

Reagovat
smazaný uživatel

co chceš aby hrálo v HSV

Reagovat
smazaný uživatel

V reálu o ničem hráč ve Fifě či FM bomba hráč

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele