Wolfsburg si pojistil služby svého nejlepšího střelce Weghorsta

06.07.2019, 12:07
Aktuality
Velmi dobrý obchod před rokem udělal Wolfsburg, když z Alkmaaru za deset a půl milionu eur kupoval Wouta Weghorsta. Nizozemský útočník rychle zapadl do základní sestavy německého klubu a měl velký podíl na tom, že se Vlci nakonec prokousali do Evropské ligy, odměnou mu nyní je nový kontrakt...

Weghorstovi je stále teprve 26 let a na svůj první rok v 1. Bundeslize bude mít příjemné vzpomínky. VfL obsadilo šestou příčku tabulky a sám hráč k tomu přispěl sedmnácti ligovými zásahy, v průběhu celé sezony přitom nevynechal ani jedno utkání.

"Když jsem loni v létě přicházel do Wolfsburgu, rychle jsem si uvědomil, že tato změna znamená správné rozhodnutí," vzpomíná Weghorst na rok starý transfer.

Weghorst měl ve Wolfsburgu smlouvu platnou do června 2022, nový kontrakt je ještě o rok delší a fotbalistovi zaručí lepší platové podmínky. Už před Nizozemcem uzavřeli nové kontrakty platné do léta 2023 i Jerome Roussillon a Josuha Guilavogui.

Autor: Tomáš Pavlík / kicker.de

Komentáře (3)

Přidat komentář
Seydou Doumbia

Takže Weghorst neprodloužil smlouvu sám se sebou?

Reagovat
ladyboy arsenal

Reagovat
andrew96

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele