Wolfsburg si pojistil služby brankáře Benaglia

05.11.2015, 17:26
Aktuality
Diego Benaglio bude i nadále hájit svatyni Wolfsburgu. Švýcarský brankář je dlouholetou jedničkou mezi tyčemi německého klubu a platit to bude i nadále, s vedením VfL se dohodl na prodloužení kontraktu do června 2017...

"Těší mě, že naše vzájemná spolupráce bude pokračovat. Společně se svou rodinou se ve Wolfsburgu cítím velmi dobře, Wolfsburg se stal mým druhým domovem," řekl v rozhovoru pro internetové stránky Vlků.

32letý Benaglio přišel do Wolfsburgu v lednu 2008 z portugalského Nacionalu a do této chvíle odchytal 232 bundesligových zápasů. Svému zaměstnavateli pomohl k zisku mistrovského titulu a na konci loňské sezony s ním slavil triumf v Německém poháru.

"Je to hráč, který se maximálně ztotožňuje s VfL Wolfsburg. Podává špičkové výkony a jedná se o důležitou osobu pro tým a zvláště pak pro mladé hráče," chválí Benaglia sportovní ředitel Klaus Allofs.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
Rudnevs

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
adoxx

Reagovat
smazaný uživatel

Pojišťují si spolehlivost

Reagovat
Irek

Reagovat
Murtago

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele