Wolfsburg našel trenéra, důvěru dostane Van Bommel

02.06.2021, 12:32
Aktuality
Mark van Bommel se po roce a půl vrací do práce a stane se novým trenérem Wolfsburgu. U kormidla německého klubu a účastníka příštího ročníku Ligy mistrů nahradí Olivera Glasnera, s vedením Vlků se nizozemský kouč dohodl na dvouleté spolupráci...

"Klíčovou roli sehrály představy, které mají představitelé klubu, dovedu se s nimi velice dobře ztotožnit," uvedl Van Bommel důvod, proč akceptoval nabídku čtvrtého týmu uplynulé sezony německé nejvyšší soutěže.

Bývalý kapitán nizozemské reprezentace německé prostředí velice dobře zná, jelikož v minulosti čtyři a půl roku oblékal dres Bayernu Mnichov. Během aktivní kariéry hrával i za Fortunu Sittard, Barcelonu, AC Milán a PSV Eindhoven, na lavičce posledně jmenovaného celku následně pracoval jako trenér, než byl v prosinci 2019 odvolán.

"S Markem van Bommelem jsme intenzivně jednali a rozhovory nám potvrdily dojem, že perfektně zapadá do naší filosofie. Jedná se o mezinárodně uznávaného experta, který ví, co může v 1. Bundeslize očekávat," zdůvodnil volbu šéf Wolfsburgu Jörg Schmadtke.

Wolfsburg za sebou má skvělou sezonu, po které mu dal sbohem trenér Oliver Glasner, ten se rozhodl přijmout nabídku konkurenčního Eintrachtu Frankfurt.

Autor: Tomáš Pavlík / sport1.de

Komentáře (18)

Přidat komentář
db18

Reagovat
bourbon

dobrý psychouš, snad se jim s ním povede

Reagovat
luismiksak

Trosku prasil no

Reagovat
smazaný uživatel

Sadilek?

Reagovat
smazaný uživatel

Jako vazne dal Glasner prednost Frankfurtu pred LM s Wolfsburgem?

Reagovat
smazaný uživatel

Pro mě také překvapení. Škoda ho

Reagovat
smazaný uživatel

Jako by to bylo včera, když uklidil k tyči proti Realu a ještě je vyfuckoval

Reagovat
Kucka

Sáďa přestup

Reagovat
Rich

Výborná volba, Wolfsburg by mohl dojít daleko v lize a ještě uhrát něco v Lize Mistrů...

Reagovat
Gajdy38

Viete niekto vysvetliť dôvod prečo Glasner odišiel z Wolfsburgu do Frankfurtu? Mal som za to, že Wolfsburg je väčší klub s vyššími ambíciami a väčšími finančnými možnosťami.

Reagovat
Y.N.W.A

debil

Reagovat
Rudnevs

S Markem van Bommelem jsme intenzivně jednali a rozhovory nám potvrdily dojem, že perfektně zapadá do naší filosofie.

filosofia: https://youtu.be/Tb801BaYo7w

Reagovat
Y.N.W.A

pak tomu rozumím... nehledě na to, že MvB byl na hřišti hovado, jako trenér ještě vůbec nic nepředvedl, nechápu, jak s ním chtěj do Ligy mistrů, co tam jako budou předvádět?

Reagovat
Corleone

Reagovat
Dominator

Reagovat
Müllered

Reagovat
Rudnevs

Inak co-tréner bude Michael Frontzeck

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele