Wolfsburg mění trenéra, rozhodl se odvolat Van Bommela

24.10.2021, 17:36
Aktuality
Mark van Bommel (© AFP)
Mark van Bommel po čtyřech měsících skončil na lavičce Wolfsburgu. Bundesligový celek nevyhrál uplynulých osm soutěžních duelů, což se 44letému kouči stalo osudným...

Bývalý záložník v automobilovém klubu nahradil úspěšného Olivera Glasnera, a přestože kvůli špatnému střídání byl Wolfsburg vyloučený z DFB-Pokalu, do ligy vstoupil čtyřmi po sobě jdoucími výhrami. To se mu do té doby v historii ještě nepodařilo.

Od té doby se však ambicióznímu klubu přestalo dařit a začal se propadat tabulkou. VfL nevyhrálo posledních osm zápasů ve všech soutěžích, což Van Bommela neustál.

"Chybělo nám přesvědčení, jak se dostat z této obtížné sportovní situace, proto jsme se rozhodli ukončit spolupráci. Přejeme Markovi všechno nejlepší," řekl sportovní ředitel Jörg Schmadtke.

"Jsem tímto krokem překvapený a zklamaný, protože jsem přesvědčený, že bychom se společnými silami opět dostali na úspěšnou cestu," uvedl po odvolání Van Bommel.

Autor: Jiří Vojík / kicker.de

Komentáře (10)

Přidat komentář
Rich

Krok zpět!

Reagovat
bourbon

jeho angažmá byl totální nesmysl

Reagovat
Rich

Totální nesmysl? Vždyť byl na čele tabulky... Tým s ním byl spokojený a vedení místo toho, aby mi dali pořádně šanci, aby si to sedlo, tak ho odvolají...

Reagovat
Seydou Doumbia

prostě klasický holandský trenér poslední doby...v psv, ajaxu, feyenoordu trenéři mistři, odejdou do ciziny a jsou to totální prasata...

Reagovat
Rich

Já jsem mu to přál, Van Bommel mi nikdy nevadil a prostě je to škoda... Reálně koho tak Wolfsburg dotáhne? Napadá mě Favre maximálně, který je volný... Tím si moc nepolepší... Za mě obrovská škoda prostě...

Reagovat
smazaný uživatel

Koho tam dají ?

Reagovat
andrew96

Komedianti. Chtěli jej vůbec?

Reagovat
Rudnevs

Za pár mesiacov to dotiahnúť z štvrtého v lige až po Michaela Frontzecka. Ja ani neviem čo na to povedať, ale van Bommel mal ostať. To mi prišlo, že sa mu z tých nových trénerov oproti Hütterovi alebo Glasnerovi ešte celkom darí.

Reagovat
Rich

Skvělý názor, mám stejný.

Reagovat
db18

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele