Wolfsburg dotáhl příchod Kamińského z Lechu Poznań

10.01.2022, 16:39
Aktuality
Jakub Kamiński se po sezoně vydá z Polska do Německa. Talentovaný křídelník přestoupil z Lechu Poznań do Wolfsburgu, kde je pro něho nachystaná smlouva do roku 2027...

Kapitán polské reprezentační jednadvacítky se do prvního týmu Lechu Poznań probojoval v sezoně 2019/20 a hned na sebe upozornil dobrými výkony, což potvrzuje i nadále.

Kamiński se zařadil k oporám aktuálního lídra Ekstraklasy, čímž na sebe upozornil věhlasnější kluby. Rychlonohý křídelník byl spojován zejména s bundesligovým Wolfsburgem, jenž se nakonec s protistranou dohodl na letním přestupu.

"Je to pro mě splněný sen. Těším se na novou výzvu a na to, že se můžu nadále rozvíjet na nejvyšší úrovni. Jednání s Jörgem Schmadtkem a Marcelem Schäferem mě přesvědčilo, že Wolfsburg je pro mě tím nejlepším klubem pro další krok v kariéře," řekl Kamiński po podpisu smlouvy.

Rodák z Ruda Śląska má za sebou také premiérový start v seniorské reprezentaci, debutoval v zářijovém utkání kvalifikace o postup na MS 2022 proti San Marinu a přispěl k výhře 7:1.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (1)

Přidat komentář
Kadlitko

Aby pak nakonec nehrál jen 2. německou ligu. S tím jak teď Wolfsburg hraje.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele