Winks do konce sezóny nepomůže Tottenhamu

04.04.2017, 18:28
Aktuality
Tottenham do konce sezóny přišel o Harryho Winkse. Anglický mládežnický reprezentant si ze sobotního ligového utkání s Burnley odnesl poraněné vazy v kotníku, což si vyžádá několikaměsíční pauzu...

Mladý záložník za londýnský celek debutoval již během předminulého ročníku, ovšem zápas nejvyšší anglické soutěže si Winks zahrál až letos, kdy jich stihl hned jednadvacet.

Další pak do začátku příští sezóny nepřidá, neboť si z posledního ligového klání s Burnley (2:0) odnesl poraněné vazy v kotníku, přičemž podrobné vyšetření ukázalo na delší pauzu.

Winks tak napodobil Erika Lamelu, který zamířil na operaci se zraněnou kyčlí a letošní ročník pro něho také předčasně skončil, Tottenham tak přišel zakrátko o další oporu.

Autor: Jiří Vojík / bbc.com

Komentáře (22)

Přidat komentář
smazaný uživatel

To jsou skvěle zprávy pro Wengera! Ještě Kane, Alli a Eriksen a Wengera zase bude moct utočit na 4 misto a 2 lety prodloužení

Reagovat
smazaný uživatel

To je smola, pri tom ten incident vyzeral celkom nevinne. Myslel som si, že sa zranil skôr pri tom páde a náraze do boxu pri striedačke. Škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

To by asi nebyl kotník, kdyby to bylo při tom nárazu, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja neviem, asi nie. Len som mal z toho taký pocit, že si viac ublížil samotným pádom ako nejakým zákrokom v hre.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad aspoň ten Wanyama vydrží v celku.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč?

Reagovat
cetto

Aby nás nakonec neskolil ten přehnaně úzký kádr. Už tak bylo vidět, že jít do sezony s jedním útočníkem (Janssena fakt snad mezi útočníky ani počítat nelze), se nevyplácí.

Do útoku Defoe a Dembele (Janssen hostovat), Joshua King na křídlo, do zálohy Andre Gomez a náhradníka na stopera (co by kdyby.. navíc aspon by mohli CCV odejít sbírat zkušenosti). Škoda je Bentaleba...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mates_Matesović

Tak to fakt ne

Defoe by byl asi fajn, ale věk nezastavíš. Za Dembelého si Celtic řekne nesmysl, přitom ještě absolutně nic neukázal (góly v Champu a Mickey mouse lize se nepočítají). To samé platí o Gomésovi, toho Barca určitě nepustí za míň, než za kolik ho v létě koupili. Jedinej, s kým se dá souhlasit je ten King, ale ten maximálně tak do rotace za předpokladu, že kopnem do prdele Sissoka. Jo a ten stoper by se taky docela hodil.

Reagovat
FC Porto FC

jojo goly se nepočítají v druhý anglický ani ve skotsku. Tyhle kecy miluju

Reagovat
cetto

Tak počítám s Defoem jako náhradníkem na 1, max 2 roky. Ale Janssen na to nemá a Dembelé by mít mohl. Když už nic tak je to minimálně perspektivní hráč, který se stopro za 2-3 roky uplatní. Gomez by podle mě mohl naopak jít za pár šupů, protože se v Barce prakticky neprosadil a náhradu za nho mají..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

takovy blabol

Reagovat
Herry31

Reagovat
hefy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Um, nefandils náhodou ještě nedávno Arsenalu?

Reagovat
cetto

Nikdy. Od roku 2006, kdy jsem začal sledovat fotbal, fandím Spurs a Les Rouges et Noires

Reagovat
smazaný uživatel

Nemůžu nic než absolutně nesouhlasit. Snad jen v tom, že Bentaleba je škoda, se shodnem. Ale tak ten chtěl prostě hrát a takového hráče je na lavičce škoda.

Na stoperu bych neměnil ale absolutně nic. Toby s Vertsem jsou jistota a pro mě je Wimmer jako back up super. Jde jen o to, jestli bude dál chtít čekat na lavce. Dál tam na šanci čeká CCV, může tam zaskočit Dier a případně i Davies. To mi přijde jako dostatečně zajištěný post.

Gomés ? zbytečně drahá blbost. Barca si za něj řekne ranec, navíc si takového hráče v PL absolutně nedovedu představit. Vždyt ten chlap je v soubojích měkký a laxní i v PD, ten by na Ostrovech neměl nárok.

Uvidíme, co Sissoko, pokud se nechytne za rypák a nezačne makat(ted, když odpadl i Winks, by měl dostat prostor na to konečně se ukázat), pak bych možná zkusil i toho Kinga. Máme sice na křídlo ještě N´Koudoua, ale s ním to asi vypadá, že Poche s ním moc nepočítá .

A případ Janssen? fakt nevim ale já osobně nad ním hůl ještě nelámu. Já bych mu ještě čas dal. Ale to jsem asi fakt jeden z mála

Reagovat
tuny

Je otázkou, jestli vlastně nějaký křídlo potřebujeme, když na ně momentálně nehrajeme. Já bych přivedl záložníka (Barkley), zbavil se nkodoua, njieho, nsisoka a dle případu jansen koupil/nekoupil útočníka.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Njieho jsme se už zbavili, pokud se nepletu. Barkley by byl víc než super, ani to radši nahlas nevyslovuju, abych to nezakřikl

Reagovat
Cobra

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele