Wilmots: Rusko je politická a Katar ekonomická volba

03.12.2010, 13:02
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (105)

Přidat komentář
smazaný uživatel

No ten Katar je docela úlet, ale prachy jsou holt prachy

Reagovat
niflheim

Prostě fraška no

Reagovat
DelPiero137

Co z toho vyplyva? Prestat sledovat MS, bojkotovat!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Houska

fotbal bude jedine rad,kdyz zmizi takovi ,,fanousci'' jako ty

Reagovat
DelPiero137

tak sa tes na kupenych usporiadatelov, Juho Korejske muzstva dotlacene za uspechom.

Napr. nas fanusikov sa nikto nepytal kde chceme MS, pritom my chodime na zapasy, platime lisky, televizne prava, suveniry a vsetko naokolo.

Ak su ludia nespokojny mozu to dat najavo a toto je najlepsia zbran nato.

Reagovat
soukup

to bych chtěl vidět, jak by takový rozhodování dopadlo, nechci ti kazit iluze, ale šampionát v Koreji by při rozhodování fanoušků drtivě zvítězil, protože by pro něj hlasovali stovky milionů lidí v Asii, pro šampionát v JAR by se spojila celá Afrika, Rusů taky není zrovna málo a navíc zbytek evropy by se rozdělil mezi SPA/POR, Anglii a NED/BEL takže by to nakonec taky dost možná vyhráli, ten Katar by pravda nevyhrál, ale jinak by si fanoušci tímhle moc nepomohli

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
domingo

Uvědom si, že fanoušci jsou i jinde než v Evropě a není jich zrovna málo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak at je rad. Ja se na nej vzdy rad podivam, ale vyberu si, na co se budu divat.

Reagovat
smazaný uživatel

nepřeháněj. Co tím docílíš? Sám sebe okradeš o zážitky, kvůli kterým fotbal všichni sledujeme. Nech velkejch gest, protože jsou zbytečná.

Reagovat
Biozdenda

to toho spravis. Navic fotbal je uz poslednich 20 let jedna velka ekonomicka a politicka volba, vsichni se snazi z nej udelat vic, nez sport, pri kterem se 25 lidi snazi na travniku podat co nejlepsi vykon.. Viz Premier League.. Tak co s tim? Prestat sledovat fotbal uplne, nebo zalozit alternativni fotbalovou ligu, nezavislou na FIFA?

Reagovat
smazaný uživatel

No bude to určitě paráda, až bude na zápasech sedět 5 000 Arabů v těch svejch hadrech, čumět na něco, co vidí poprvé v životě, a maximálně při gólu zatleskaj.

Reagovat
smazaný uživatel

a hlasatel na stadionu bude celej zápas zpívat

Reagovat
soukup

si myslíš, že do Kataru nepojede nikdo jiný než místní?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak samozřejmě že fans jednotlivých repre to budou zachraňovat, ale ne každý zápas dokážou vyprodat a určitě se najdou i zápasy z pohledu fanouška hodně neatraktivní, kde nemusí být taky skoro nikdo v tom hledišti. Nevím, jak mají velký stadiony, ale počítám, že bude dost zápasů, kdy to zaplní sotva z poloviny.

Reagovat
smazaný uživatel

Na mistrovství světa ve fotbale opravdu nehrozí zápas, kde "nemusí být skoro nikdo".

Reagovat
Lorcan

...a aby si Katar na vlastním mistrovství nepřivodil ostudu, bude odteď systematicky zařizovat katarské občanství pro mladé brazilce

Reagovat
smazaný uživatel

To je dost pravděpodobný, tohle oni dělali už s keňskými vytrvalci.

Reagovat
DelPiero137

je to hnus co sa deje vo svete

Reagovat
božský John

V Rusku ty troubo belgickej udělaj takový mistrovství,že budeš čumět...

Reagovat
čutalista

o rusko se nikdo nebojí...těm jsem to i přál...ale ten katar, je prostě ůlet :(

Reagovat
božský John

Reagovat
smazaný uživatel

To nevím, o dost velkou část rozpočtu už přišli na režijních platbách a zvláštních výdajích...

Reagovat
božský John

V Rusku jsem několik roků žil, znám jejich mentalitu, určitě to bude nádhernej šampionát, oni to maj v povaze,pokud jim o něco jde,tak dovedou bejt strašný perfekticonisti

Reagovat
smazaný uživatel

Oni maj hlavně v povaze, že pokud je to znudí, tak dovedou...

Reagovat
božský John

Hlavně jsou strašně hrdý,takže si nedovolej,aby to bylo odfláklý nebo nedokonalý....to uvidíš už v Soči ...ta olympiáda bude určitě krásná, sportoviště dobrý,v hledišti veselí Rusové ...no prostě trošku Čína no ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ta olympiáda bude na blití. Oni mi ničej Kavkaz kvůli nějakejm sjezdovkám.

Navíc Soči, už to město samo o sobě

Reagovat
mike.84

no aby ses pak nedivil jak se tam budou řezat rusaci němčouři a anglani. to bude thresome jake nenajdeš ani na pornhubu

Reagovat
mike.84

uplně mi mluví z duše ten marc

Reagovat
smazaný uživatel

Žiaľstále viac platí: Bez penez do hospody nelez.A Katar na tie hospody veru má . A aký tam bude futbal to nie je dôležité.A priznám sa ani to Rusko mi nereže.

Reagovat
soukup

no bóže, já myslím, že to nebudou špatný mistrovství, Rusko i Katar mají ekonomický možnosti udělat skvělý šampionát a minimálně Kater nebude mít potřebu na mistrovství vydělat a odírat zahraniční fanoušky, naopak budou chtít mít všechno ťip ťop ať to stojí co to stojí, stadiony budou klimatizovaný, takže vedro odpadá, nehrozí jak třeba u Polska a Ukrajiny, že udělají velký plány a pak zjistí, že nemají peníze a nemůžou to udělat vše a to co můžou, tak pro změnu nestihnou...

Reagovat
smazaný uživatel

Možná to nebudou špatný mistrovství. tady jde ale spíš o to, že jednak byly získány evidentně když už ne protiprávně tak aspoň nikoliv v souladu se slušností.

A zejména o to, že Anglie nebo Iberie by uspořádali lepší mistovství. Uvidíš, o kolik bude Brazílie lepší, než JAR, JAKO a podobný JAkožešampionáty.

Reagovat
soukup

ale tak to by 9 z 10 šampionátů měla evropa, protože ta má největší tradici, největší zkušenosti, nejlepší infrastrukturu, je malá, jsou tu fanoušci ten 10. by pak dali do jižní ameriky a pak zas tradá do evropy

že se šampionáty získávají úplatky, domluvami a pletichařením je jasný a trvá už to mnoho let a už takto byly přiděleny i nějaký "chtěný" mistrovství

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mne by bylo ideální prostě střídat Anglii, Španělsko, Francii, Itálii, Německo, Brazílii a laplatské státy + aby se neřeklo jeden v Asii a jeden v Africe.

Reagovat
soukup

podle mě taky, ale holt je fotbal celosvětový sport, a tak je fér aby se šampionáty střídaly, v Evrpě sou aspoň ME, který jsou kvalitou víceméně nastejno s MS

navíc co se evropy týká, tak je z hledika fanouškovské základny v celosvětovým měřítku dost v menšině

Reagovat
DelPiero137

presne tak. to je fakt super logika : za peniaze sa da spravit dobry sampionat. Penizaze nie su vsetko. Je to na smiech aky usporiadatelia sa vybrali ked vieme aky boli ostatny kandidati. To je uz tazka politka kde je fanusikovo prianie na poslednom mieste. Sice FIFA sa postara o pohodiela ale ten fanusik si to zaplati a prachaci sa este viac nabalia.

Nie je to o voli fanusika aby si uzil futbal.

Reagovat
soukup

fanouškovo přání musíš brát globálně, ty si určitě přeješ šampionát v Anglii (já ho chtěl taky) nebo prostě jinde v Evropě, ale lidi v Asii zase někde u sebe a to je jich o poznání víc a fotbal taky milují, kdyby rozhodovali fanoušci, tak je příští mistrovství v Číně, další v Indii, další v Koreji a Japonsku atd... prostě tam, kde by bylo hodně lidí

Reagovat
DelPiero137

Znie to hlubo ale nazory Azijskych fanusikov ma nezaujimaju. Neviem ako to pvoedat, ale nemaju jednoduch narok! O futbale pocuju poslednych 10-20 rokov, prd o nom vedia a ma sa konat sampionat u nich?

Mala by rozhodovat aj uroven ligy, obraty lig, klubove, medzinarodne uspechy atd...

Je to nasmiech ked rozhoduje hlas nejakeho predsedu polynezkej futbalovej asociacie. Este aj Azijsky predceda je pre mne "menejcennym" a nema co do toho kafrat.

Europa a Juzna Amerika by mala dostat viac kandidatov ktory mozu hlasovat o usporiadani MS. Ziandy Polynezania, Aziati, Arabi a im podobny co prd vedia o futbale, spravili pre neho a poznaju ho 20 rokov max.

Reagovat
smazaný uživatel

10-20 rokov?

Reagovat
soukup

třeba Japonci sehráli svůj první zápas v roce 1917, Korea 1948, JAR 1906, Saudská Arábie 1957...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak JAR asi ne, to spíš Britská jižní Afrika.

Reagovat
soukup

tak jasně, prostě princip je v tom, že i mimo evropu se fotbal hraje dýl než 20 let, nemusí to být všechno ťip ťop

Reagovat
domingo

Tak jasně, v tom případě kdy hrála první zápas ČR? Rusko? Sjednocené Německo?

Reagovat
domingo

(lol)

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, proč vám tolik vadí Rusko? Tamní fotbal se za poslední dobu posouvá mílovými kroky kupředu, snaží se přiblížit, na vlastní úkor, evropskému stylu (systém ligy jaro - podzim), repre i klubová úroveň patří v Evropě k TOP 10. Budou tam ideální podmínky na fotbal, žádný vedro!

Katar je asi trošku jiná otázka, ale jak bylo psáno někde nademnou, nebudou mít potřebu odírat zahraniční fandy, bude tam perfektní zázemí, klimatizovaný stadiony a obavy, že tam špatná atmosféra jsou podle mě lichý! Spousta lidí to vezme v červnu jako dovolenou, takže si myslim, že tam bude spousta evropanů.

Určitě bych to Anglii či Španělsku a Portugalsku přál, ale v Evropě je EURO a řekněme si otevřeně, není to až takovej rozdíl, na MS hrajou prim evropani + Argentina, Brazílie a letos Uruguay. Tudíž těm evropským kandidátům třebas připadne EURO, aneb vlk se nažere tak, aby koza zůstala celá.

Reagovat
soukup

taky nechápu to rozčarování z Ruska, ano Anglie, Španělsko zní líp, ale Rusko není žádná tragédie

navíc pokud by Španělsku krachla ekonomika těsně před mistrovstvím, to by to byla sranda

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, trošku víc jsem to rozvedl, ale v podstatě jsem to myslel tak, jak píšeš ty!

Co se týče ekonomiky, tak se to do roku 2018 klidně může stát a pokud padna španělská ekonomika, bude to průser, protože tvoří nějakejch 17,5% celkový ekonomiky EU. A pak to by pak bylo ohrožený třeba i MS v Anglii či Nizozemsku a Belgii, možná taky jeden z důvodů, proč to připadlo ekonomicky velmi silnejm státům!

Reagovat
smazaný uživatel

Což se Rusku stát nemůže, že?

Reagovat
smazaný uživatel

Což se Rusku stát může, může se to samozřejmě stát kdekoliv, ale musíš vycházet ze současný situace a ta je ve Španělsku mnohem blíže krizové, než-li v Rusku.

Reagovat
soukup

jasně že může, stejně tak může vypuknout 3. světová válka, nebo svět postihne nějaká nová nemoc, která vyzabíjí miliony lidí a žádný šampionát ani nebude.

Že Španělsko má ekonomický problémy snad ví úplně každý a že to není jen nějaká kravina taky ví všichni a nevypadá to, že by se s nima zlepšovalo

Reagovat
smazaný uživatel

Rusko je má taky. Nebejt nerostů, je dávno v háji. Situace tam bych se bál skoro víc. Ta země je nestabilní.

Reagovat
smazaný uživatel

Katar proč ne. Horší než v jižní africe to bejt nemůže

Reagovat
mike.84

horší než v JAR snad nebude už nikdy

Reagovat
smazaný uživatel

snad jen kdyby to dali někam do střední afriky

Reagovat
smazaný uživatel

Kongo

Reagovat
Tomanatura

Počkej za 4 roky.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč myslíš, že Brazílie bude horší?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože am Argentina dostane na prdel

Reagovat
Tomanatura

Ne, ta to tam vyhraje.

Jde mi hlavně o to, co jsem popsal dole, o fotbal samotný až tolik ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Rusko beru. Katar je pro mě velku neznámou. Ikdyž tam budou klimatizovaný stadiony, tak klimatizovaný vzduch není stejný, jako klasický. Bude tam smrad jak ve slepičárně, to zaprvé. A zadruhé - aktéři budou podstupovat větší riziko nachladnutí. I u nás je přechod z venkovních 30ti stupňů do 20tistupňové vyklimatizované kanceláře znát. Tam budou rozdíly i 25 stupňů. To je vražedný ...

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak, pro mně osobně je to třeba problém, jít z horka do klimatizované místnosti. V autě mám sice duální klimatizaci, ale málokdy jí v létě vůbec zapnu. Pokud vím, tak by rozdíl, mezi venkovní teplotou, a klimatizovanou teplotou, neměl být víc, než 8 stupňů....To je v Kataru ale jaksi k ničemu. No, jsem na to zvědavý....

Reagovat
Liquid

já mám spíš obrácený problém, jít z klimatizované kanceláře, kde to jede na nějakých 19°C a venku ve stínu pak třeba 33°C, to je rozdíl jak prase, obráceně mi to ani nevadilo

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ze zimy do tepla, to by se nějak projevovat nemělo, ne? Z tepla do zimy, z toho jsem vždycky nachcípanej

Reagovat
DelPiero137

toto som mal uz dlho na jazyky. Klimatizovane stadiony???!!!

1. teplotny sok

2. hrat v obrej klimatizovanej miestnosti futbal je velke riziko zaplu pluc aj pre sportovcou. Ked sa hraci dobre spotia zadychaju ten studeny suchy vzduch im len uskodi.

3. bakterie sa velmi rychlo siria klimatizaciami. Nezda sa to ale vela ludi je alergickych na tento druch virusov.

Reagovat
Tomanatura

Už se moc těším na Rusko. Strašně specifický šampionát to bude, prostě něco, co tu ještě vůbec nebylo. FIFA jim to navíc přidělit musela, jelikož si sama řezala pod sebou větěv tím, že MS dala Brazilcům a Jihoafričanům.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle mi vysvětli. Žádná země na světě nemiluje fotbal tak, jako Brazílie. Žádná VĚTŠÍ země na světě nepovažuje fotbal za národní sport.

Reagovat
Tomanatura

Taky není "žádná" země zaostalejší než Brazílie. Země s největší kriminalitou na světě, země s velmi rozlehlou mafii a černošskými ghetty, země úplatků, země bujnosti.

Trošku si budu odporovat, ale na to MS bych se teda chtěl dostat, protože to bude největší zážitek posledních několika dekád, ALE nutno podotknout že pro ty, co tam budou přítomni, zážitek naprosto se vším všudy. Lidem u televize může být jedno, jestli se hraje v Německu nebo Tramtárii.

Reagovat
smazaný uživatel

Největší kriminalitu na světě rozhodně nemá, tu má Kolumbie, Mexiko taky není špatný. (Zrovna ráno jsem obdivovat na Guardianu fotky za uplynulých 24h a byli tam zase dva rozstřílení mexkáni.) To ostatní máš skoro všude, především včetně USA.

Na druhou stranu je to země, která nejvíc na světě bojuje s chudobou, země, kde se daří různejm alternativním problémům, kde se daří odstranit hlad (kampaň města Belo Horizonte, které použilo 1 procento rozpočtu a vymýtilo díky těm penězům hlad...).

Má i voje problémy, jistě, především s přelidněním v agomeracích SP a RdJ a ekologií. Ale zase to není jen RdJ a SP, jsou tam moderní, dobře vedená města jako Salvador, Porto Alegre, Belo Horizonte, jaká nikde jinde v Americe nenajdeš.

A bude to neskutečná paráda. Já počítám s tím, že tam pojedu, to bude permanentní karneval. A pak se mrknu do pralesa, jak ho kácej

Reagovat
smazaný uživatel

"To ostatní máš skoro všude, především včetně USA." - mám tomu rozumět tak, že se Brazílie dá srovnávat s USA?

Reagovat
smazaný uživatel

Co se týče černošských ghet, korupce a mafie, tak se Brazílie s USA snad srovnávat ani nedá

Reagovat
Tomanatura

No já mám v Brazílii dost kontaktů, takže přibližně tuším, co mě tam čeká. Olympiádu ještě nestihnu, ale MS určitě Třeba se tam někde potkáme

Ok, dejme tomu, že Kolumbie má nejvyšší procento kriminality, i tak je ale JAR oproti Brazílii civilizovanou zemí severní Evropy.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ve slumech SP nebo RJ je to drsný, ale jinde prostě už ne tak, jako po juntě. A Brazílie se stává velmocí, takže kriminalita bude slábnout.

Konec konců, co teda Rusko

Reagovat
DelPiero137

Ale prava taketo krajiny vedia usporiadat najlepsi sampionat. Nemusis im nasilu davat do ruk vlajky a hovorit co maju robit aby vytvorili umelu atmosferu ktoru bude citit kazdy divak na mieste alebo v TV.

V Brazilii sa aspon vyznaju do futbalu, do fandenia, vedia kedy maju piskat, kedy tlieskat, vedia co je to futbalova kultura. Komentatori, sportovy odbornici, noviny, futbalove osobnosti vedia spravit zaujimave spravodajstva, rozhovory o futbale, kvalitne rozbory.

JAR mi pride este nebezpecnejsia nez Brazilia a zvladli to bez vacsich bezpecnostnych problemov.

Ked uz ma futbal pomahat ludom, tak nikde nepomoze viac ako v Juznej Amerike. Katar nepotrebuje peniaze z futbalu, Rusi tiez nie. U nich si zisk rozdelia len papalasi.

V Rusku to bude podobne otravny sampionat ako v JAR. Rusi budu na kazdom zapase trubit z tisicok flasiek so stlacenym vzduchom (klasicke hukacky co sa beru na zapas). U nich je zase toto sucast kultury a budeme pocuvat monotonne, ohlusujuce hucanie ako ked hraje Spartak LM na Luznykach.

Reagovat
Tomanatura

Ale vždyť já nemluvím o fotbalových věcech, u těch jsem řekl, že právě kvůli nim to bude jedno z nejlepším mistrovství všech dob, mně jde o ty zcela mimofotbalové, které s tím budou úzce souviset.

Jako srovnávat Rusy s Afričany skrz fotbal, to je hodně mimo. V Rusku je fandění na úplně jiné úrovni, to ti potvrdí každý, kdo na nějakém zápase v Rusku byl.

Reagovat
smazaný uživatel

Moc to globalizuješ. Brazílie rozhodně není "zaostalá země". Jak píše tunak jsou tam dobře vedená a moderní města. Ta kriminalita je tak díky favelám, ty jsou zaostalé to ano. Je to jako dva úplně jiné světy v jednom městě. Ale co vím, tak teď brazilská vláda poslala do "nejproslulejších" favel armádu a ta postřílela, pozatýkala a obsadila největší pevnosti drogových dealerů a to je do MS ještě daleko, takže bezpečno by tam mělo být.

Reagovat
smazaný uživatel

právě, vláda se snaží získat kontrolu, favelly opouští myslím docela dost lidí, samozřejmě další se do měst zase stěhují. Prostě a jednoduše, brazílie není jen Cidade de deus, ale taky Central do Brasil, třeba. Navíc málokde máš vrchlový fotbalisty se dvěma vysokoškolskými tituly (medicína a filozofie přitom nejsou žádný ekonomky, ale tvrdá řehole) a jednou svrženou juntu na kontě.

Reagovat
Tomanatura

Je to možné, já to gobalizuju hlavně díky nim, o ty mi jde.

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, ale tohle si Brazílie pohlídá, do slumů se fanoušek nedostane a mimo dvě tři města to není žádnej problém.

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, ale tohle si Brazílie pohlídá, do slumů se fanoušek nedostane a mimo dvě tři města to není žádnej problém.

Reagovat
Tomanatura

Hlavně je tu ovšem furt větší riziko, než v JAR, z čehož se můj příspěvek odvíjel.

Reagovat
smazaný uživatel

To si právě nemyslím. V JAR je podle médiálního obrazu obrovská kriminalita v podstatě všude. V Brazílii máš většinu měst, kde se nic neděje, jsou podobná Evropskejm. Jistě, že to bude těžký uhlídat, ale pokud nejsou karnevaly v Riu nějak průserový, proč by měl být fotbal?

Navíc se moc často nestává, aby tam nějakýho vrchlovýho fotbalistu třeba vykradli. Buď si jich vážej, nebo ta kriminalita zas takovej problém není. Jak říkám, za junty a po ní odtud utíkali lidi, ale dneska už je to jiný.

Reagovat
smazaný uživatel

Mediální obraz JAR je taky pěkná pitomost....Možná tak Johannesburg, tam je třeba kriminalita vysoká, ale jinak je to v pohodě, třeba Kapské Město je bezpečné, prostě jsou tam jen nějaké čtvrti, do kterých v noci nemáš chodit, v zájmu vlastního bezpečí. Jinak je to multikulturní úžasná země.

Reagovat
smazaný uživatel

Já si to taky nemyslím. Brazilská vláda si dělá dobrej pořádek teďka.

Reagovat
Kongo

Wilmots.Na MS v Japonsku hral paradne.

Reagovat
smazaný uživatel

No já ted viděl promo videa Anglie a Ruska a musím říct , že se tomu už nedivim páč v tom ruským promo videu je spousta ruskejch koček ,kdežto to Anglický je kreslený a absolutně nezáživný

Reagovat
Liquid

Zajímavý a pro mě nečekaný je, že Anglie a Austrálie vypadly hned jako první.

Reagovat
smazaný uživatel

Angie vypadla, protože šlapala na kuří oko. Samozřejmě dobře dělala, ale z týhle perspektivy to tak překvapivý není. A USA?

Ehm, dplomaticky řekněme, že třeba v Latinské Americe postě od Cintona nikdo nic nekoupí. On tam prostě nemá dobrou pověst.

Reagovat
Tomanatura

Strašně se mi líbí španělské pojmenování příštích dvou MS : Los petro mundiales

Reagovat
smazaný uživatel

Přespříštích...

Reagovat
smazaný uživatel

Přespříštích...

Reagovat
domingo

Co ten Hopkirk?

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna na to koukám. Vím kde je vájemsíej, kousek od nádraží .

Problém je jedině v tom, že tohle není moc dobrý období, protože v práci jaksi před vánocema hoří. Ale slibuju, že se vynasnažím bejt tam. Ještě dám pak vědět. A ty se pak hned vracíš? nebo přespáváš?

Reagovat
domingo

Přespávám u kamaráda, druhej den píšu ve tři test z křesťanství (hádej u koho ), takže musím patnáctýho kolem poledne zpátky do Brna.

Heleď dojdi, i kdyby to mělo být jenom na tři piva, bůhví kdy se do Blavy zas dostanu a tohle vypadá jako fér příležitost. Ty lidi, co tam budou vystupovat se mnou, neznám, ale tak věřím Vladovi s Borisem a Dominikem, že nevybrali žádný nýmandy, koneckonců jde jim hlavně o reprezentaci jejich sdružení... a pak tam budu samozřejmě já s kytarou, žejo.

Reagovat
smazaný uživatel

A jak to bude probíhat? Bude čas vůbec tě tam potkat?

Reagovat
domingo

To nevim přesně, ale tak na čteních jsem hrál už x-krát, takže mám přibližnou představu.

Přijedu tam s kytarou někdy během odpoledne, potkám se s Vladem, schovám kytaru do šatny/za pódium/za bar/kamkoliv, naskládám ke vstupu svoje cédéčka a půjdu na pivo. V sedm začne akce, bude asi někdo číst, pak já hrát, pak zas číst, hrát, pít, pak to skončí a půjdeme na pivo ... druhá možnost je, že budu hrát kompletní set v bloku, což by samozřejmě bylo mnohem lepší. Co se času týče, to ještě nevim, teď jsem psal dotaz na FB... ale počítám, že půjdu až pozdějc, protože jsem special guest nebo jak to tam je.

Reagovat
smazaný uživatel

Čtrnáctýho, zapsal jsem si to.

Reagovat
domingo

Reagovat
fantomas

Tohohle hráče sem měl dost rád svýho času.

Reagovat
smazaný uživatel

naprosto s tebu souhlasim chlape...tady šel fotbal stranou :(

Reagovat
niflheim

100. za Man UTD

Reagovat
smazaný uživatel

Rusko má veľmi veľa peňazí, Anglicko toľko na turnaj minúť nemôže. Je to chudobnejúca krajina z čoraz väčším schodkom v štátnom rozpočte. Rusko už roku 2006 hospodárilo s prebytkovým rozpočtom! Katar, no klimatizácia - to je veľký omyl. Chcem vidieť tú klimatizáciu, ktorá sa nepokazí, a pôjde funkčne celý turnaj. A keď zlyhá zkolabujú najprv rozhodcovia, potom hráči, fanúšikovia a snimi i novinári, ochranka, realizačné tímy, skrátka futbal kompletne dostane úpal.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že aspoň víš, co Lakedaímon znamená. Přebytek rozpočtu zdaleka není všechno, zejména, když je způsobený výprodejem nerostnýho bohatství. To není nekonečný, jak známo.

Reagovat
soukup

Irsko mělo přebytkový rozpočet ještě v roce 2009

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zas Rusko má i jiný zdroje příjmů, než sektor služeb, to bych s průsery irských tygrů moc nesrovnával.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele