Wiese opouští Hoffenheim, dohodl se na ukončení smlouvy

22.01.2014, 08:25
Aktuality
Nové angažmá si od včerejšího odpoledne oficiálně hledá Tim Wiese. 32letý německý brankář byl v Hoffenheimu přeřazen na vedlejší kolej a klub s ním dlouhodobě nepočítal, v úterý se pak obě strany dohodly na předčasném ukončení kontraktu...

"Naším cílem bylo najít rozumné řešení pro všechny strany. Ulevilo se nám, když se povedlo najít uspokojující řešení," sdělil předseda Peter Rettig.

Wiese přišel do Hoffenheimu klubu v létě 2012 z Brém a s ambiciózním TSG 1899 chtěl zaútočit na poháry. Místo toho ale klub bojoval o holé přežití mezi německou elitou a svými špatnými výkony k tomu přispíval i Wiese, který byl nakonec v lednu vyřazen z kádru a do včerejška se připravoval individuálně.

Celkem za Hoffenheim někdejší gólman Kaiserslauternu odchytal jenom deset zápasů, naposledy se mezi tyčemi objevil 26. ledna 2013 v duelu na půdě Eintrachtu Frankfurt. Původně měl smlouvu do června 2016 s ročním platem tři a půl milionu eur.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

škoda, ted bude rád za zájem z druhé bundesligy

Reagovat
milan78

Plzni by se nehodil ?

Reagovat
smetos

magor, nebo slovák? to máš jedno

Reagovat
milan78

je to nereálné.., Plzeň by neinvestovala do takového hráče, ale zajímalo by mě jestli by tam šel za podmínek, který měl v H..

Reagovat
Ronaldo.com

taky by mě to zajímalo

Reagovat
mario23

s takovým platem by to byla drahá posila :D

Reagovat
smazaný uživatel

Kde sú tie časy keď bol jednotkou v Brémach a chytal za repre.

Reagovat
Arne

Ta slova, kterýma častoval Werder při odchodu, se mu docela vrátila...

Reagovat
jv

Přesně, taky mě to napadlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Sám si za súčasný stav vecí môže, do Hoffíku išiel len pre peniaze, tie jeho kecy o pohároch, o Lige Majstrov, sám tomu neveril, ale môže byť vysmiaty, to hej, keďže minimálne jeden ročný plat mu isto zaplatili ako odchodné...neskutočne nenažraný po peniazoch je, už keď chytal vo Werderi pri predĺženiach zmluvy, tuším boli dve, bol problém...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele