West Ham koupil z Anderlechtu záložníka Kouyatého

18.06.2014, 14:25
Aktuality
Druhou letní rybu ulovil manažer West Hamu United Sam Allardyce. Z Vélezu Sarsfield londýnský klub získal argentinského útočníka Maura Zárateho, další akvizicí se dnes stal Cheikhou Kouyaté, senegalský záložník přichází na přestup z belgického Anderlechtu...

24letý fotbalista strávil v Anderlechtu celkem šest let a letos mu pomohl k zisku dalšího mistrovského titulu. West Ham nebyl jediným uchazečem o jeho služby, hráče sledoval Arsenal a na jeho příchodu pracovala i Valencia.

Kouyaté v hlavním anglickém městě podepsal smlouvu na čtyři roky. Přestupová suma zůstala nezveřejněna, podle médií by se ovšem mohla pohybovat okolo osmi milionů eur.

"Mám velkou radost, protože mi West Ham dal možnost zahrát si Premier League. Znám několik hráčů, kteří tímto klubem prošli, Tévez, Demba Ba, Andy Carroll, ten zde aktuálně hraje. West Ham je velmi dobře známým klubem a pomůže mi se ještě zlepšit," slibuje si od nového angažmá Kouyaté.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (368)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele