West Ham dotáhl příchod argentinského útočníka Zárateho

28.05.2014, 20:24
Aktuality
Mauro Zárate bude definitivně oblékat dres West Hamu United. O jeho příchodu do Upton Parku se otevřeně mluvilo posledních několik dní a dnes londýnský klub dokončil hráčův přestup z Vélezu Sarsfield. S argentinským útočníkem byla podepsána tříletá smlouva s opcí na další sezónu...

Sedmadvacetiletý Zárate se do Premier League vrací po šesti letech. Na jaře 2008 hostoval z Al Saddu v Birminghamu, následně přestoupil do římského Lazia a v italské nejvyšší soutěži hrál také za Inter.

Poslední sezónu pak ožil ve Vélezu Sarsfield, který měl někdejšího mládežnického reprezentanta smluvně zajištěného ještě na další rok. Přestupová suma byla oběma kluby zahalena tajemstvím.

"Jsem velmi šťastný, že jsem ve West Hamu. Je to pro mě nová šance. Myslím, že jsem v této sezóně hrál za Vélez dobře, což pro mě bylo důležité," prohlásil Zárate, který bude na východě Londýna navazovat na výkony svých krajanů Lionela Scaloniho, Javiera Mascherana a Carlose Téveze. "Pokud se ptáte, co mohu týmu přinést, tak doufám, že góly, dribling a další ofenzivní kvality," dodal.

Autor: Petr Vaněček / whufc.com

Komentáře (691)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele