WEST HAM HLÁSÍ DVĚ POSILY

22.01.2007, 20:11
Aktuality
Hned dvěma posilami se dnes může pochlubit nový manažer West Hamu Alan Curbishley. Ze Sevilly přichází na půlroční hostování útočník Kepa Blanco, obranu pak vyztuží australský reprezentant Lucas Neill z Blackburnu.

23letý Kepa toho během podzimu mnoho nenahrál. Sice dal hned v prvním kole v dresu Sevilly hattrick do sítě Levante, ale další branky už v lize nepřidal a objevil se jen v devíti zápasech. V základu navíc hrál naposledy začátkem listopadu.

Před dvěma týdny se zdálo být na spadnutí jeho hostování v Charltonu, nakonec je ale všechno trochu jinak. Kepa bude k záchraně v Premier League pomáhat jinému londýnskému klubu - West Hamu United. Informaci přinesl oficiální web španělského klubu: "Střední útočník Sevilly, Kepa, bude po zbytek sezóny hrát v anglickém West Hamu. Dohoda mezi kluby obsahuje předkupní právo, které musí v případě zájmu vykonat před 30. červnem, kdy Kepova smlouva ve West Hamu končí."

28letý Australan Lucas Neill do Upton Parku přichází na trvalý přestup. Odstupné, které Blackburn vyinkasuje, kluby nezveřejnily, spekuluje se však o jednom a půl miliónu liber. Zájem měl i Liverpool, nabízel plat 30 tisíc liber týdně, Neill však překvapivě dal přednost zachraňujícímu se West Hamu.

Ten údajně nabídl plat dvojnásobný, Neill však popírá, že by v jeho rozhodování hrály roli peníze. "Nebylo to o penězích, ale o tom, kde mě opravdu chtěli. West Ham se o mě skutečně snažil a dělal pro to vše možné, zatímco Liverpool jen předložil nabídku a řekl ber nebo neber, nabyl jsem dojmu, že bych tam ani nemusel hrát. Navíc jsem West Hamu jako kluk fandil," vysvětlil Neill.

Počet lednových posil West Hamu se tak zvýšil už na čtyři, s týmem Hammers už se připravují Louis Boa Morte a Calum Davenport. Posily budou potřeba, na konci srpna sice s velkou slávou přišli Argentinci Carlos Tevez a Javier Mascherano, ale zklamali na celé čáře a ambiciózní klub se místo boje o poháry potýká s bojem o záchranu. Po 24 kolech má jen 20 bodů a je třetí od konce.

Autor: Petr Starý / bbc.co.uk

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Hammers to musí zachránit.

Reagovat
HOST*Jimmy (whufc.wz.cz)

Já doufám, že příchodem Neilla se zacelí díra v obraně Hammers, která je v této sezoně extrémní. Hlavně bránění standardních situací je letos kritické...

Reagovat
HOST*hzmb

GO HAMMERS

Reagovat
Shevchenko

17.Hammers

18.Charlton

19.Wigan

20.Watford

Reagovat
HOST*chinaski

18. Sheffield

19. Charlton

20. Watford

---Hammers ani Latics nemůžou spadnout!!

Jinak letos by neměl padat vůbec nikdo, snad jenom vyměnit Watford (nebo Sheffield) za WBA, a byla by nejsilnější Premier League posledních let

Reagovat
Shevchenko

A Birmingham nic ??

Reagovat
HOST*sweet

Nebo Southampton.Aspoň by byly další češi v premiér league

Reagovat
smazaný uživatel

Neill je ozaj posila...tak do hory... Videl som ho zopar krat live... Aj v Ascoli maju lepsich bekov...

Reagovat
smazaný uživatel

Není špatný, na West Ham to v pohodě stačí.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele