West Brom dotáhl příchod křídelníka Chadliho

29.08.2016, 17:34
Aktuality
Nacer Chadli mění dres v rámci anglické nejvyšší soutěže. Sedmadvacetiletý reprezentant Belgie po třech letech opustil Tottenham a zamířil do West Bromwiche Albion, kde podepsal smlouvu na čtyři roky...

Ofenzivní univerzál je odchovancem Standardu Lutych, výrazněji však na sebe upozornil až během angažmá ve Twente, kde během tří let nasázel pětadvacet ligových branek.

Následně si Chadliho vyhlédl Tottenham, kde rychlonohý křídelník během prvních dvou sezón nastupoval vcelku pravidelně, to se změnilo až během minulého ročníku.

Stejné by to měl 30násobný reprezentant Belgie s hracím časem i letos, načež se rozhodl pro změnu a posílil konkurenční West Brom. "Celý transfer se udál velmi rychle, ale jsem rád, že mohu být tady," prohlásil Chadli po podpisu smlouvy do roku 2020. "Nově příchozí hráči musí náš tým vylepšit a Nacer to splňuje," pochvaluje si manažer Tony Pulis.

Autor: Jiří Vojík / bbc.com

Komentáře (328)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele