Werder uzavřel novou smlouvu s trenérem Kohfeldtem

31.07.2019, 14:04
Aktuality
Werder Brémy zaznamenal v uplynulém roce a půl výkonnostní vzestup a velký podíl na tom má Florian Kohfeldt. Stále teprve šestatřicetiletý trenér se těší velké důvěře ze strany vedení a důkazem je nový kontrakt, ten je platný až do června 2023...

Kohfeldt byl k prvnímu týmu povýšen na konci října 2017 a následně s ním obsadil jedenáctou příčku tabulky. Loňský ligový ročník byl ještě úspěšnější, Werder až do posledního kola bojoval o Evropskou ligu a nezahálel ani v domácím poháru, v jehož semifinále těsně podlehl Bayernu Mnichov.

Kohfeldt měl v Brémách kontrakt ještě na dvě sezony, nový je platný do léta 2023.

"Dostal jsem zde šanci jako mladý trenér v hodně složitém období a těší mě, jakou cestu jsme za poslední dva roky ušli. Jsem přesvědčen o tom, že tohle je jen začátek. Těším se na další budoucnost," prohlásil Kohfeldt.

"Společnými silami jsme uspěli a posunuli klub výše. A fanoušci, město a celý region nyní chtějí více," uvědomuje si kormidelník svou zodpovědnost.

Autor: Tomáš Pavlík / foxsportsasia.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
Werkrider

Hodně sympatický tým aj keď bližšie sledujem len Eggesteiny a Serganta. Som zvedavý jak moc ho príchod Fulkruga ponechá na vedľajšej koľaji...

Reagovat
PISTOLERO

Výborný trenér

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele