Werder si chce pojistit Diega

13.09.2007, 15:50
Aktuality
Werder Brémy se připravuje na drobné navýšení svého ročního rozpočtu, německý klub totiž v nejbližších dnech nabídne nový kontrakt brazilskému záložníkovi Diegovi...

Jihoamerický fotbalista je v Brémách smluvně vázán do léta 2010, nový kontrakt by byl platný ještě o dva roky déle a Diego by ročně pobíral čtyři miliony eur. Tím by se po Torstenu Fringsovi stal druhým nejlépe placeným fotbalistou klubu.

"Výkony hráče musíte vzít v úvahu, když mu nabízíte kontrakt," ví moc dobře sportovní ředitel Klaus Allofs, který tak připomněl vynikající loňskou sezonu brazilského středopolaře. Diego se po svém příchodu z Porta stal klíčovou osobností Werderu a získal si respekt nejenom celého Německa.

Brémy údajně již začaly jednat s hráčovým agentem a otcem v jedné osobě Djairem Cunhou. Jednání by to nemusela být dlouhá, jak nedávno naznačil samotný fotbalista. "Cítím se tady dobře. Klub mi dal šanci ukázat, co umím," řekl nedávno Diego.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
HOST*TOFF14

Diego je borec..motač jak piča

Reagovat
HOST*

ahoj

Reagovat
HOST*

nazdar

Reagovat
HOST*

jééé čau

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

kkti

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele