Werder propustil Jensena

11.05.2011, 15:09
Aktuality
Werderu nevyšla letošní sezona a přes léto se dají očekávat změny v hráčském kádru. K jedné došlo již nyní, z Brém nuceně odchází záložník Daniel Jensen, který byl propuštěn za své chování z minulého týdne.

Jensen se nevešel do nominace pro zápas s Borussií Dortmund, na což reagoval kritikou svých nadřízených. Ti dnes zareagovali nekompromisně a hráče, jenž měl původně smlouvu jenom do konce sezony, s okamžitou platností propustili.

"Mezi ním a trenérem Thomasem Schaafem došlo dnes ráno k rozhovoru a hráč byl s okamžitou platností propuštěn. V našem dalším plánováním už nehraje žádnou roli," oznámil sportovní ředitel Klaus Allofs.

Jensen patřil k nejdéle sloužícím hráčům ve Werderu, do Brém přišel v roce 2004.

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (18)

Přidat komentář
FC Porto FC

Ale docela dobrej hráč. Bral bych ho do Porta

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

bezva, další skvělý tah našeho managementu - Mehmet Ekici odchází za 5 mil. € do Brém

Reagovat
smazaný uživatel

na Bayern nemá, cenu bych dal tak 8 mil ale co už

Reagovat
smazaný uživatel

no, jako 5 je dobrá cena - ale na Bayern by měl, ikdyž by byl spíše náhradníkem, teď doufám, že přijde Reus a nikoli Ilicević, protože to by oproti Mehmetovi nebylo výhrou

Reagovat
Arne

Paráda, takovýho hráče Werder potřeboval... Jinak odkud to máš? Já jsem teď odpoledne nic neprocházel.

Reagovat
smazaný uživatel

mám to z Bildu, jinak obsáhlejší článek na TM.de uvádí jako zdroje dohody "Kicker online"

...jinak se to zpečetí až v příštím týdnu, ještě se jedná o délce smlouvy a platu

-jinak FCN to bude mít složitý, ikdyž Bunjaku by Schiebera nahradit měl, pokud se vrátí ke své formě před zraněním...

Reagovat
Arne

Jo jo, už jsem si to taky našel... Ono v útoku se jeden z trojice Bunjaku, Esswein, Pekhart chytne, plus Eigler se nějak rozehrál... V té záloze to ale bude horší, s Ekicim a Gündoganem odchází dvě persony.

Rýsuje se mi to takhle (od zálohy) - Hegeler, Simons, Cohen - Esswein, Eigler (Pekhart), Bunjaku. To vypadá na boj o záchranu.

Reagovat
smazaný uživatel

no, Hegeler má hostovačku, pro klub naštěstí, až do roku 2012 - jinak je možný, že by se FCN znovu začal zajímat o Ottla...

...a jinak předpokládám, že další dva hráči ještě přijdou na hostování (Vida z Bayeru a Alaba z Bayernu?)

Reagovat
Arne

Jo, Alaba by přicházel v úvahu (proběhla už nějaká spekulace?), Vida je ale hlavně pravej obránce a tam mají Chandlera s Judtem... Jinak Ottl půjde k nám, je to už tak na 80 %.

Reagovat
smazaný uživatel

já právě myslel, že z Ottla už sešlo, jelikož se o tom nějak přestalo mluvit (ale je dobře, že mu to vyjde) dál jsem myslel, že Vida je stoper/def. záložník...

...spekulace s Alabou asi neproběhla, myslím, že by se měl vrátit do Bayernu, se kterým by absolvoval přípravu a pak by se vidělo dál (a tak nějak mi přijde, že by Bayern byl ochotnější poslat hráče k FCN než do jiného klubu) ale tak nějak podobně to mělo proběhnout i s Ekicim

Reagovat
Arne

Co koukám na TM, tak umí hrát RV, IV i DM, hlavně je to ale pravý obránce... Na stoperu jsem ho viděl jen jednou v EL a taky nebyl špatnej, spíš mi ale herním projevem padne na tu lajnu.

Dort soll in der nächsten Saison Ottl (der kicker berichtete am 31. März exklusiv) die Fäden von hinten heraus ziehen. "Wir haben mit ihm gesprochen, wir wollen ihn haben und nun liegt es an ihm, sich zu entscheiden", spielt Babbel dem 26-jährigen Münchner den Ball zu. "Wir würden uns enorm freuen, wenn er käme, weil wir absolut überzeugt sind von ihm", meinte der Erfolgscoach gegenüber der "Abendzeitung".

Podle berlínských médií jsou už domluvení a oficiální by jeho příchod měl být příští týden. Údajně ho teda chce i FCK, Stuttgart a Köln, ale má jít k nám.

Reagovat
smazaný uživatel

zrovna FCK je na tomto postu myslím si dobře obsazen...

...jak ten čas letí - tak někdy asi zůstává stát, nějak mi ani nedošlo, že Ottl je ještě takhle mladej

...a Vidu jsem možná trochu propojil s Pamićem, oba přišli nastejno a v popisech jsem se pak zřejmě zamotal...

Reagovat
smazaný uživatel

...jinak jsem si vzpomněl, že Vacek by měl jít do Německa, to by FCN mohlo být taky kandidátem (ikdyž seznam zájemců bude asi podobný jako u Ottla)

Reagovat
Arne

On měl Vacek tenkrát namířeno do Freiburgu, což? Ottl je pro nás v ideální věku, mohl by s Niemeyerem vytvořit dobrou dvojku, navíc on má vůdčí schopnosti. Když pominu to, že se tím zabije Lusti + Perdedaj, Knoll a Morales (i RV), tak určitě dobrý.

Reagovat
jv

Jj, měl, ale teď už to podle mě není není aktuální. Jinak Ottl bude dobrej, posila to bude skvělá a zkušenosti se budou hodit. Ale co potom s Lustim no? Na lávku je ho škoda, ale zápasů bude dost a koneckonců může zaskočit jeden z nich třeba v obraně a v průběhu sezóny se bude stoprocentně víc hráčů hodit.

Jinak zatím posilujete víc než dobře a vypadá to moc slibně... Ještě dotáhnout Hinkela, Franze a v nejlepším případě Ben-Hatiru a můžete jít na to.

Reagovat
Arne

To jo, vypadá to slibně... Lusti na lavičce mě štve, na druhou stranu příklad St. Pauli ukázal, že širokej kádr je prostě nezbytnost.

Reagovat
jv

Přesně.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele