Werder možná přijde o Wieseho

11.10.2007, 15:43
Aktuality
Ve Werderu Brémy se začínají obávat možného odchodu Tima Wieseho. Německému brankáři končí v létě smlouva a podpis nové je zatím v nedohlednu.

"Ještě jsme se nedohodli. Za všechno je třeba platit a pochopitelně chceme, aby zůstal, ale v tuto chvíli není nic jisté," prohlásil sportovní ředitel Werderu Klaus Allofs.

Brémy svému gólmanovi nabízejí nový tříletý kontrakt a sám brankář nyní zvažuje možnosti. Podle informací německých médií se o něho zajímá několik klubů z Anglie a Španělska.

Autor: Tomáš Pavlík / eurosport.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
HOST*AC MILAN FANS, FUCK INTER

Wiese Je talent, do AC s ním, ale jedině zdarma

Reagovat
HOST*KaPi

Tedy článek je poměrně dlouhý koukám... To měla být spíše novinka Jinak good! Wiese je dobrej!

Reagovat
HOST*

cauky

Reagovat
smazaný uživatel

Wiese se od té ostudy loni na juventusu, kdy v podstatě zavinil svou chybou vypadení werderu hodně zlepšil, ale pokud to má být pravidlem, tak se po ostudě letos doma s olympiakosem rozchytá do supr výkonů i jeho náhradník Vander

Reagovat
smazaný uživatel

Wiese chytal dobře i před tim Juventusem, tam to byl prostě úlet v tu nejnevhodnější chvíli. Pomohli mu i fanoušci, hned další zápas po Juventusu mu vyjádřili podporu. Já doufám, že nikam nodejde, byla by to velká ztráta. Loni chyběl kvůli vyloučení doma s Espanyolem, gól zavinil tehdejší náhradník Reinke a letos zase s Olympiakosem zavinil dva góly Vander... Takže: Timi, zůstaň prosím!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele