Wenger zůstává klidný, přestože už vedou United

27.12.2007, 18:47
Aktuality
Arsenal sice ztratil první příčku v Premier League na úkor Manchesteru United, manažera Kanonýrů Arseneho Wengera to však vůbec nevzrušuje. Francouz stále neochvějně věří, že titul poputuje na Emirates Stadium.

Zatímco United přehráli Sunderland jasně 4:0, Arsenal zaváhal v Portsmouthu, když uhrál pouhý bod za bezbrankovou remízu. Znamená to, že dosud suverénní Arsenal přepustil první příčku právě ve prospěch Rudých ďáblů.

"Raději bych byl stále v čele, jednobodová ztráta ale není nic hrozného," nevzrušuje se Wenger. "Zatím jsme prohráli pouze jedno utkání, takže se mě nesnažte přesvědčit o tom, že jsme v krizi."

Další zápas hraje Arsenal na hřišti Evertonu a pokud neuspěje, už se o krizi začne hlasitě hovořit. Z posledních tří zápasů mimo vlastní hřiště získali Kanonýři pouhé dva body.

Nepříznivé bilanci se mohli Wengerovi svěřenci vzepřít právě v Portsmouthu, ale dobré příležitosti skórovat zůstaly nevyužity. "Přestože je bezbranková remíza zklamáním, není to tak špatné. Pokud opět šest měsíců neprohrajeme, tak se staneme šampióny," dodal Wenger.

Autor: Radim Šantrůček / bbc.co.uk

Komentáře (17)

Přidat komentář
smazaný uživatel

nelibi se mi tam to pouhy bod. podle me tam nikdo z popredi tabulky nevyhraje. Manchester 1:1 a Liverpool Man city Arsenal vsichni 0:0

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak!! stačí se podívat na statistiku domácích zápasů portsmouthu, ta docela dost napoví!!! většinou to jsou remízy... nikdo se totiž neprosazuje proti 10-ti bránícím hráčům snadno!!!

Reagovat
smazaný uživatel

kazdy hra na co má a arsenal je nahodak pozri si minule kolo

Reagovat
smazaný uživatel

já vím, viděl jsem to... ale o ničem bylo 30 minut a navíc to bylo oboustranné, což beru, bylo to derby a nikdo nechtěl udělat chybu. ale portsmouth tak hraje většinu domácích zápasů proti těm lepším týmům. což dokládají i ty výsledky - viz. scouser

Reagovat
daewa

Derby? Porsmouth není v Londýně, takže to žádný derby nebylo

Reagovat
smazaný uživatel

sorry ale psal jsem o zápasu arsenal-tottenham v reakci na fcball, zbytek komentáře pak přecházel na portsmouth... takže chyba není na mém přijímači...

Reagovat
smazaný uživatel

na 90percent manchester ale fandim live

Reagovat
smazaný uživatel

ty si me asi nepochopil. to nejsou moje tipy tou uy sou vysledky Manchester UTD. na Fratton parku remizoval 1:1 Liverpool Arsenal aji Manchester city 0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Pan Wenger se velmi rád přetvařuje,za těch 11let co je v premier league ho celkem sleduji a není těžké to na něm poznat,neříkám však,že je to špatný trenér,spíš není moc rovný,takový typický Francouz.Velmi ho štve včerejší remíza s Pompeys,ale výkon brankáře Jamese byl na tolik excelentní,že to při troše jeho štěstí jinak dopandout nemohlo.Záložní gunners byla včera až nezvykle ubohá až na Rosického,který byl velice aktivní,ale bohužel sám voják v poli,příchod Bendtnera přišle příliš pozdě,myslím si,že vzhledem k jeho potenciálu by ho měl Wenger využívat více.

Reagovat
smazaný uživatel

*Záložní řada

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Arsenal to vyfasoval. At tam ty jejich vychazejici hvezdicky uz prestanou spekulovat o Henrym a zaberou nebo je brzo ceka 2 porazka a 4body manko!

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal nejlepší tým na světě

Reagovat
smazaný uživatel

Nou...MUFC

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal na titul kazdopadne nema.do ted mu to sice vychazelo ale manU a Liverpool pujdou herne jeste nahoru a o titul se porvou mezi sebou a max. jeste s chelsea..

Reagovat
Devil

Neodsuzuj Arsenal kvuli jedne plichte ! Myslim ze o titul bude boj jen mezi Man. Utd a Arsenalem .

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim ze United zakopnu uz v dalsom kole West Ham vie zahrat na silne timy vidim to minimalne na remizu ale Gunners maju tiez tazkeho supera bude to zaujimave este urcite....

Reagovat
smazaný uživatel

United budou zase mistři!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele