Wenger věří, že Arsenal letos může vyhrát vše

19.02.2011, 15:45
Aktuality
Arsenal ve středu otočil první osmifinále Ligy mistrů proti Barceloně a pln optimismu je vedle fanoušků i Arséne Wenger. Manažer londýnského celku se před dalším pohárovým kláním - tentokrát na hřišti Leytonu - vyznal, že věří ve vítězství ve všech čtyřech soutěžích...

Severolondýnský klub marně čeká na trofej od roku 2005, kdy triumfoval ve FA Cupu, letos ale má dobře našlápnuto opanovat přinejmenším Carling Cup, v jehož finále se za týden střetne s Birminghamem.

"Věřím, že můžeme dojít až do cíle ve všech soutěžích. Samozřejmě ale můžeme také velmi rychle skončit, záleží jen na tom, nakolik si věříme a jak velkou odhodlanost ukážeme," prohlásil Arséne Wenger.

"Náš osud bude záviset na tom, jak se budeme soustředit na každý zápas, jak dokážeme zmobilizovat své síly. Inteligentním přístupem je starat se vždy jen o nejbližší utkání. Mým posláním je dovést tým co nejdále a rozhodně si nebudeme vybírat, zda z nějaké soutěže vypadneme, abychom se mohli soustředit na ty ostatní. To by bylo hloupé," dodal francouzský stratég.

Autor: Petr Vaněček / clubcall.com

Komentáře (765)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele