WENGER PŘIZNAL ZÁJEM O KUYTA

27.06.2006, 11:23
Aktuality
Nizozemský útočník Dirk Kuyt si v příští sezóně možná zahraje v anglické Premier League. Zájem jeho služby má manažer Arsenalu Londýn Arsene Wenger, který si ho už byl dokonce prohlédnout.

25letý útočník reprezentoval svou vlast na světovém šampionátu v Německu. Po návratu do Nizozemska si chce co nejdříve sednout se zástupci Feyenoordu Rotterdam, jehož dres obléká, a vyřešit otázku své nejbližší budoucnosti.

O Kuytově možném odchodu ma Ostrovy se mluvilo již dříve, eminentní zájem o něho měl Newcastle, získat do svých služeb ho chtěl také Tottenham. Nyní do boje vyrazil další anlglický klub Arsenal Londýn. Jeho manažer Arsene Wenger komentoval pro francouzskou televizní stanici TF1 osmifinálové utkání mistrovství světa mezi Nizozemskem a Portugalskem a během přenosu prozradil něco ze zákulisí.

"Byl jsem se na něho podívat v Rotterdamu, je to velmi talentovaný hráč," složil francouzský kouč poklonu Kuytovi, jenž dostal v základní sestavě Marca van Bastena přednost před Ruudem van Nistelrooyem.

Kanonýr Feyenoordu Rotterdam by se v Londýně mohl potkat se svým krajanem a kolegou z reprezentace Robinem van Persiem. Všichni zájemci o služby Kuyta budou muset sáhnout hluboko do kapsy, Feyenoord si ho totiž cení minimálně na deset milionů liber.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Proti Portugalcom veľa snahy, málo umenia. Nebral bych ho.

Reagovat
smazaný uživatel

mě se v tom zápase taky nelíbil, nepřipadal mi jako typický hrot..

Reagovat
smazaný uživatel

Presně, kdyby tam byl místo něho Ruud van Nistelrooij, tak by Holand gola dali! Toho bych nekupoval!

Reagovat
HOST*Luis

Souhlasim, moc mě nenadchl. A navíc mu je už 25 což je docela dost! Ikdyž může překvapit, ale do Arsenalu bych ho letos určitě nebral!!!

Reagovat
HOST*

to máš teda pravdu on je fakt lemrakosovytá,ARSENAL už je tak nejlepší a brzo tam budu já

Reagovat
HOST*

to máš teda pravdu on je fakt lemrakosovytá,ARSENAL už je tak nejlepší a brzo tam budu já

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele