Wenger peníze má, k posilování se však staví zdrženlivě

30.07.2009, 19:34
Aktuality
Arséne Wenger pro příští sezónu již nemůže počítat s Adebayorem a Tourém, kteří odešli do Manchesteru City, manažer Arsenalu ovšem zůstává svůj a do nakupování hráčů, kteří by je měli nahradit, se nehrne. Protřelý Francouz naopak dává za cíl zlepšovat se...

"V Anglii si lidé myslí, že všechny problémy mohou být vyřešeny nakupováním hráčů. Já naopak věřím, že hlavním úkolem je tvrdě procovat v tréninku, zlepšovat vše, co se dá, a mít důvěru v hráče, které tu máme," řekl pro klubový web francouzský manažer, který u Gunners působí již třináct let.

Tým třináctinásobného anglického mistra v poslední době opustili Emmanuel Adebayor a Kolo Touré, za něž podle odhahů poslal Manchester City na Emirates Stadium částku kolem čtyřiceti milionů liber. Naopak kádr Arsenalu posílil jen Thomas Vermaelen z Ajaxu, Wenger ovšem další nové tváře úplně nevylučuje.

"Cítím, že jsme dost silní, ale pokud budeme moci posílit, tak to uděláme. Máme k dispozici peníze, takže pro nás je nyní důležité utratit je správným způsobem," prohlásil.

Autor: Petr Vaněček / sports.yahoo.com

Komentáře (493)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele