WENGER: NEJSME AROGANTNÍ

26.02.2003, 15:31
Aktuality
Manažer londýnského Arsenalu Arséne Wenger odmítl spekulace, že by vynechání tréninku v předvečer utkání Ligy Mistrů s Ajaxem bylo známkou arogance. Arsenal včera večer nevyběhl k tréninku na amsterdamském stadiónu ArenA, Wenger to zdůvodňuje tím, že by trénink neměl žádný smysl.

"Nemyslím si, že by nám trénink na stadiónu, kde se bude zápas hrát, něco dal. Není to arogance vůči Ajaxu, jen si myslím, že nám trénink den před zápasem nepomůže soupeře porazit," řekl Wenger. Arsenal trénoval včera ráno ještě v Anglii, během dne se pak přepravil do Amsterdamu.

Wenger mimo jiné prohlásil, že cílem číslo jedna pro Arsenal stále zůstává úspěch v domácí Premier League. "Máme ambice i v Lize Mistrů, domácí liga je však naší prioritou. Ovšem pokud projdeme do čtvrtfinále, můžeme klidně Ligu Mistrů vyhrát," prohlásil sebevědomý Wenger. Anglický "treble", tedy vítězství v lize, v poháru a v Lize Mistrů, naposledy získal Manchester United v roce 1999. Bookmakeři anglických sázkových kanceláří už vypsali kurs 20:1, že se totéž letos povede i Arsenalu.

Utkání se hraje dnes od 20:45 a může hodně napovědět, kdo ze skupiny B postoupí do čtvrtfinále. Po třech zápasech mají tři týmy, Arsenal, Ajax a Valencia, po pěti bodech. Poslední AS Řím je bez bodu.

Autor: Petr Starý

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele