WENGER CHCE NAKUPOVAT

18.04.2004, 17:31
Aktuality
Trenér a zároveň manažer londýnského Arsenalu Arséne Wenger přiznal, že Arsenal chce po dlouhé době hodně posilovat. "Gunners", jak se Arsenalu přezdívá, si vyhlédli několik posil, které zatím Wenger nechce jmenovat. V zákulisí se ale diskutuje, že by mohli přijít obránci Thuram s Lizarazuem a talentovaný záložník Pedretti.

Tato trojice ze svých současných klubů klidně může odejít. Bixente Lizarazu dokonce potvrdil, že z Bayernu po sezóně odejde. Údajně už mu smlouvu nabídl Tottenham, ale Wenger by ho prý chtěl víc a dobře ho zná, což by mohlo v rozhodování francouzského beka rozhodnout.

Do obrany by mohl přijít i Lilian Thuram z turínského Juventusu. Jenže v Juventusu nikdo nic neví. "Nemáme o tom žádné zprávy," říká trenér "Juve" Marcelo Lippi. V některých anglických médiích se však objevila zpráva, že Arsenal nabídl Juventusu odstupné ve výši 8 miliónů eur.

Třetí možnou posilou by se mohl stát Benoit Pedretti, který momentálně hraje ve francouzském Sochaux a je tam často přirovnáván k Zidanovi. Ani Wenger navyvrátil, že Pedretti patří mezi vytipované posily.

"Řeknu to takhle. Chceme posílit obranu. Vyztužit kvalitními krajními obránci. Pak bych chtěl, aby se mužstvo posílilo i ve hře dopředu, mohl by přijít někdo, kdo opravdu má do fotbalu chuť. A jestli to je Pedretti? Takhle vám to zatím říci nemohu, každopádně budeme posilovat hodně," řekl Arséne Wenger.

Sám Pedretti ale zůstává klidný. "Nikam nespěchám. O mé budoucnosti se rozhodne po Euru 2004 v Portugalsku," říká. "Kdybych se dostal do základní sestavy, hodně by mi to pomohlo," dodal. O Pedrettiho se zajímá také Bayern Mnichov.

Autor: Pavel Janega

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Švýcarsko - Anglie 0:0 a proti Francii to bude 1:2

Reagovat
PJ

To si dal někam trošku jinam, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

neni to tak dlouho co se rikalo ze Arsenal chysta rozprodej

Reagovat
HOST*

přesně tak

Reagovat
HOST*

vy piči,jdete do prdele!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

jezis klid ja jen rikam co se tady deje....

Reagovat
Mr.Jindros

Thuram snad neodejde kua....

Reagovat
HOST*maaates

Paráda ja ale nechci starce Lizarazua!!Je to dědek radši bych kvalitního stopere vedle Campbella třeba Mexese ale ten pude so Live!!!Jo a chtělo bito golmana Co takhle Toho z Nantes

Reagovat
smazaný uživatel

Je pravda, že gólman by nebyl špatnej, přeci jenom, Lehmann, nevím, nevím. Stoper by se taky šiknul, jojo, kdeže Tony Adams je... :(

Reagovat
Mr.Jindros

Mexese bych moc chtel do JUVE :-D

Reagovat
jenage

dete do haje s celym arsenalem, sou to kreteni

Reagovat
Mr.Jindros

ty ses tak chytrej

Reagovat
HOST*Thiery

Ty seš chudáček, že?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele