Wembley je náš cíl, hlásí Yakubu

10.12.2007, 09:25
Aktuality
Nigerijský útočník Yakubu se dostal do vynikající formy. V dresu Evertonu střílí jednu branku za druhou, naposledy hattrickem sestřelil Fulham. Jeho tým nemůže pomýšlet na anglický titul, na pohárový triumf však ano.

Proti Fulhamu se o víkendu Yakubu předvedl ve vynikajícím světle. Nigerijský útočník ukázal, že nemá problém skórovat jakýmkoliv způsobem – uspěl levačkou, pravačkou i hlavou. V zápisu o utkání nefigurovalo mezi střelci jiné jméno.

"Jsem moc spokojený s tím, jak všechno jde. Na tréninku tvrdě pracuji a snažím se pak ukázat, co umím," těší hráče, který se letos v anglické lize trefil už osmkrát. "Všechno je dobré, tým hraje dobře a ani já jsem od svého příchodu nemohl hrát o mnoho lépe."

Yakubu je v Evertonu od léta, kdy přišel z Middlesbrough. A pořádně si polepšil – zatímco Boro hraje o záchranu, Toffees chtějí na pohárové příčky. "Letos chceme něčeho dosáhnout. Pokud se to nepovede, budu zklamaný," říká Yakubu. Šanci má Everton například v ligovém poháru. "V dalším kole máme West Ham a já udělám vše pro to, abychom si zahráli finále ve Wembley," prohlásil nejlepší střelec klubu.

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tottenham - Everton by bylo moc hezké finále.....navíc by se v něm střetly poslední přeživší "velké" tradiční anglické týmy.....

Reagovat
smazaný uživatel

to by byl pěkný hnus.

Reagovat
smazaný uživatel

presne spu*s by se meli strachovat aby neskoncili v druhy pulce tabulky,ty na finale moc myslet nemuzou -

Reagovat
smazaný uživatel

běžte se vysrat, Gloryhunteři

Reagovat
smazaný uživatel

Moc nechapu jak myslis ty poslední přeživší "velké" tradiční anglické týmy.....

Reagovat
smazaný uživatel

myslím to přesně tak jak jsem to napsal.....nebo ty znáš ještě nějaké jiné?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslis to tak, ze za ne hrajou anglicti hraci, nebo podle minulosti nebo jak? At to myslis tak nebo tak tak me napada vic takovych tymu.

Reagovat
smazaný uživatel

myslím to tak, že to jsou poslední "velké" kluby, které se nezaprodaly do cizáckých pracek, jsou navíc založeny na britských hráčích (Spurs je schopen nastoupit na plac jen s britskými hráči)....a tradice tam jsou stále ještě živé, jinde to je už jen nakašírovaný "folklór" jehož hlavním účelem je přilákání co největšího počtu gloryhunterů z celého světa ....

Reagovat
Devil

Tak si zvykej , protoze lepsi uz to bohuzel nebude !

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele