Weiss přestoupil z Manchesteru City do Pescary

02.08.2012, 18:18
Aktuality
Vladimír Weiss mladší definitivně opouští Manchester City, v němž se nedokázal probojovat do prvního týmu. Slovenský reprezentační křídelník posílil Delfino Pescara, s nováčkem italské nejvyšší soutěže dnes podepsal roční smlouvu s opcí na další dvě sezóny...

Pescara, kterou v loňské sezóně dovedl do Serie A český trenér Zdeněk Zeman, údajně za dvaadvacetiletého záložníka zaplatila Manchesteru City sumu 1,5 milionu eur.

Odchovanec bratislavského Interu byl kmenovým hráčem anglického klubu šest let a pomohl mu vyhrát FA Youth Cup, za první mužstvo ale nastoupil jen ke čtyřem soutěžním zápasům a pouze jednomu v Premier League.

Syn bývalého reprezentačního kouče od ledna 2010 chodil po hostováních a postupně oblékl dresy Boltonu, glasgowských Rangers a naposledy Espanyolu. Menší z barcelonských klubů byl s hráčem spokojen a chtěl jej získat nastálo, nakonec se ale Weiss stěhuje do Pescary.

Autor: Petr Vaněček / soccernet.com

Komentáře (616)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele