Weimann přestoupil do Derby County

18.06.2015, 22:30
Aktuality
Zajímavou posilu do útoku získalo Derby County. Druholigový anglický celek z Aston Villy přivedl Andrease Weimanna, jenž "Berany" podle nepotvrzených informací vyšel na necelé čtyři miliony eur...

Odchovanec Rapidu Vídeň přišel do Villa Parku ještě jako dorostenec, následně se i přes hostování ve Watfordu dokázal vypracovat do prvního týmu a posléze i do opory Villans.

Poslední dvě sezóny však nebyly z pohledu rakouského reprezentanta tak vydařené, přesto i vzhledem k omezeným možnostem do ofenzivy patřil do základní sestavy.

I z tohoto pohledu je odchod do League Championship, kde se Weimann potká s bývalým spoluhráčem Darrenem Bentem, trochu překvapivý. "Jsme moc rádi, že se nám povedlo Andrease získat," prohlásil manažer Derby Paul Clement. "Svými zkušenostmi nám pomůže," dodal nový kormidelník ambiciózního klubu, který chce znovu hrát o postup.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (495)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele