Watford propustil dalšího manažera, Ismaëla nahradil Cleverley

10.03., 14:51
Aktuality
Valérien Ismaël (© Watford FC)

Práce manažera Watfordu patří mezi riziková zaměstnání a jako poslední se o její nevyzpytatelnosti přesvědčil Valérien Ismaël. Londýnský klub má jenom minimální šance na postup do Premier League, vedení se rozhodlo pro změnu a někdejšího obránce propustilo.

"Valérienovi a jeho spolupracovníkům děkujeme za odvedenou práci, dospěli jsme ale k rozhodnutí, že je nejvyšší čas vydat se jinou cestou," sdělili Hornets v oficiálním prohlášení.

Ismaël se manažerem Watfordu stal před letošní sezonou a byl s ním až na třinácté příčce druholigové tabulky. Na šestý Norwich londýnský celek ztrácí už třináct bodů a naopak se musí ohlížet za sebe, náskok na sestupové příčky činí jen sedm bodů.

Watford mění manažery pravidelně a od roku 2012 ho vedli Sean Dyche, Gianfranco Zola, Giuseppe Sannino, Óscar García, Billy McKinlay, Slaviša Jokanović, Quique Sánchez Flores, Walter Mazzarri, Marco Silva, Javi Gracia, Nigel Pearson, Vladimir Ivić, Xisco Muňoz, Claudio Ranieri, Roy Hodgson, Rob Edwards, Slaven Bilić a Chris Wilder.

Dalším na dlouhém seznamu se nyní stane bývalý záložník Tom Cleverley, který byl dosazen na lavičku jako dočasné řešení.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
andkoo

to uz je slusny zoznam

Reagovat
dantetomas

On uz trenuje

Reagovat
O.Giroud

Rooney, Lampard

Reagovat
Lexi Belle

Bylo víc manažerů Watfordu od roku 2019 než Dalajlámů od roku 1589.

Statistika měsíce.

Reagovat
Kucka

Reagovat
8lampard8

Reagovat
RadekVonCZE

Tyvole Tom Cleverley

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele