Watford pokračuje v trápení, vedení zvažuje odvolání Florese

26.11.2019, 13:42
Aktuality
Quique Sánchez Flores se začátkem září podruhé v kariéře stal manažerem Watfordu a s týmem se mu zatím nedaří. Londýnský celek se trápí, je na posledním místě tabulky anglické Premier League a vedení podle tisku zvažuje další trenérskou rošádu...

Flores vedl Watford už v sezoně 2015/2016 a před necelými třemi měsíci nahradil svého krajana Javiho Graciu. Tým z hlavního města se mu následně nepovedlo nakopnout a je s ním na posledním místě tabulky Premier League.

Watford v probíhajícím ligovém ročníku uhrál ze třinácti zápasů jen osm bodů a vyhrál pouze jeden zápas. Před reprezentační pauzou uspěl na půdě Norwiche, na výsledek ale o víkendu nenavázal a doma odevzdal body Burnley (0:3).

"Tato porážka o ničem nerozhodla, nic není ztraceno. Je to dlouhý závod a bude záležet na tom, jak moc se dovedeme zlepšit. Je to o důvěře, bojovnosti a pokud budeme věřit, společně to můžeme dokázat. Musíte být připraveni bojovat a to my jsme. Hodně důležité bude stále věřit a to určitě budeme," slíbil Flores.

"Fotbal je neuvěřitelný. Norwich prohrál 0:2 s námi a teď vyhrál na půdě Evertonu. O kádru nemám žádné pochyby, stoprocentně v něj věřím. Od prvního dne samozřejmě vím, že je strašně složité něco takhle rychle změnit," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / football-espana.net

Komentáře (21)

Přidat komentář
smazaný uživatel

A co my?

Reagovat
jacobT

Mozno ked bude Watford odvolavat trenera do tretice...

Reagovat
smazaný uživatel

To neříkej ani že srandy

Reagovat
Euphael

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Zaschrona

Andy Hunter: "The impression you get is Bill Kenwright is quite keen to have David Moyes back in charge, Farhad Moshiri and Marcel Brands are not. It shows the dysfunction at the heart of EFC."

Nekonečně komický. Proč do toho vůbec má Kenwright co ještě kecat, Moshiri je majoritní vlastník a v pracovní náplni tohle má Brands. Proč ho sakra poslouchají.

Reagovat
Miguel19

OT: Hraje tu někdo trochu více FIFA FUT?

Reagovat
Bukaj LFC

jj hraju dost

Reagovat
Miguel19

Chtěl bych začít hrát. Koukal sem na nějaký streamovani těch našich hráčů a v pátek má být nějaký black friday na packy atd. Chtěl sem se zeptat o co přesně jde. Jestli ty packy bude levný za reálný prachy nebo ty coiny?

Reagovat
Nihilister

Až to dorazí domů, tak začnu.

Reagovat
Kovi81

posledni normalni FUT byl v 18, kdy to bylo jeste postaru fajn s divizema. ted je z toho nehratelna pay 2 win sracka.

Reagovat
smazaný uživatel

https://i.redd.it/r32gkrau50141.jpg

Jones před prvním golem

Btw - letos všechny goly United dali hráči, kterým bylo 23 let a méně. To je docela slušná statistika.

Reagovat
smazaný uživatel

+ na Evropskou ligu prý odcestovalo 14 hráčů U19. Mezi nimi i Matěj Kovář

https://www.reddit.com/r/reddevils/comments/e1zbjx/list_of_youngsters_travelling_to_astana/

Reagovat
iamek

Tohle je spis U23

Reagovat
smazaný uživatel

No je to v podstatě celý základ U23. Ale zmiňoval se v souvislosti se seniorním týmem.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je od Oleho super rozhodnutí, postup máme zajištěnej a ušetříme hráče od toho zbytečnýho cestování což se nám před zápasama s Mourkem a Pepkem může hodit

Reagovat
JessePinkman

Mohli by spadnout.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Unai

Good ebening.

Reagovat
REPLIKATOR

Watford pokračuje v odvolání, vedení zvažuje trápení Florese

Reagovat
salami

Strasny klauni, nulova koncepce. Mimochodem proti Burnley dost smolnej zapas. Mohli by spadnout a poslat nam Deulofeua, kdyz uz to mame hrat na nahodu, tak at mame k Maximinovi jeste dalsi individualni hrozbu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele