WARMUZ V LENSU KONČÍ

29.12.2002, 23:14
Aktuality
Guillaume Warmuz, 32-letý gólman a kapitán francouzského Racingu Lens, se rozhodl z klubu odejít. Už začátkem prosince oznámil, že si chce odpočinout, aby si po několika nevydařených výkonech pročistil hlavu.

"Ta přestávka od fotbalu, kterou jsem si vzal, mi dovolila důkladně zhodnotit mou situaci. Fotbal mě stále baví, má touha chytat a sdílet zápasové emoce se spoluhráči a s fanoušky je stále velká. Ale moje současná výkonnost neodpovídá tomu, co by měl předvádět první gólman a kapitán týmu. Proto jsem se rozhodl odejít," řekl Warmuz.

"Nemám tušení, kde bude mé další působiště," dodal brankář. Prezident klubu Gervais Martel pochopitelně nebyl hráčovým rozhodnutím příliš nadšen. "Litujeme jeho rozhodnutí. I přesto samozřejmě zůstaneme přátelé a věřím, že se naše cesty zase jednou setkají," řekl Martelt. Guillaume Warmuz byl v Lensu od roku 1992, v sezóně 97/98 s ním vyhrál francouzský titul, celkem v klubu odehrál přes 350 zápasů.

Autor: Petr Starý

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele