Vyrazí Lingard do Španělska? O jeho příchodu prý jedná Real Sociedad

07.12.2020, 13:46
Aktuality
Real Sociedad údajně vyjednává s Manchesterem United o angažmá záložníka Jesseho Lingarda. Španělský celek by jej prý mohl v lednu získat na hostování.

Klub ze San Sebastianu je aktuálně na druhé příčce španělské LaLigy a zdá se může v tomto ročníku myslet hodně vysoko. Zkušená posila do zálohy by se tedy jistě hodila.

Lingardovi naopak v Manchesteru v poslední době pšenka nekvete. Ještě nenastoupil ani v lize ani v Lize mistrů. Zahrál si pouze dvakrát v Ligovém poháru.

Navrch se spekuluje o tom, že by se jej klub rád zbavil, aby odlehčil mzdovému rozpočtu. Lingardovi agenti se mu snažili najít nové angažmá už v létě, ale nakonec se žádný transfer realizovat nepodařilo.

Autor: Jiří Fišara / football-espana.net, skysports.com

Komentáře (187)

Přidat komentář
smazaný uživatel

solidně vykonstruovaný hon na čarodějnice

Reagovat
mistr129

Ty videa jsou fake nebo co?

Reagovat
protiproudu

jasně že jsou fake (když se to nehodí) :D

Reagovat
icemike

Kde je Španělská inkvizice, když ji clovek potřebuje

Reagovat
Freedo

Nikdo ji neočekává.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

solidní zmrd

Reagovat
smazaný uživatel

Nemám rád Tottenham, ale tohle je vykonstruovaný ještě hlouběji než z prdele.

Reagovat
dinss

O co tady vlastně jde?

Reagovat
wishmaster

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Han střelil první

Co je na tom vykonstruovaného? Tyhle zákroky by se měly obecně trestat mnohem přísněji.

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba to signature move

Reagovat
Bucky

Nebezpečný to může být, ale tohle je solidní witch hunt. Tvrdí, že je to jeho signature move, a jako podklad dávají kompilaci tří situací, kdy v jednom případě se opravdu nastavil, v druhém do něj soupeř prostě vlítnul a sundal ho a ve třetím případě couval několik metrů, sledoval míč a soupeř ho narval kolenem napřed do zad. Uznávám, že to první je taková low-key shithousery, ale ten zbytek je úplný nesmysl. Klasická novinářská snaha chytnout se každého Tweetu od kdekoho a udělat z něj příběh.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Remt

Hele po shlédnutí těch třech situaci mám na to trochu jiný názor. Né že bych měl s Kanem obecné nějaký problém ale já úmysl teda vidím ve všech třech situacích

Reagovat
Bucky

Mě přijde, že u Cresswella to je jednozznačné - byl tam úmysl a bylo to nebezpečné. Ale v ostatních případech prostě normálně couval do dráhy míče, v obou případech do něj naběhl hráč v rychlosti, který ho měl v zorném poli, zatímco Kane do souboje couval. Nijak se nenastavoval, nic takového, prostě šel tam, kde měl být míč a soupeř ve větší rychlosti do něj naskočil. U Lallany tam dávají ještě screenshot jako důkaz, že se na něj díval předem. Když jsem si to ale pustil ze záznamu a zkusil si napočítat čas podle počtu frameů, tak to vychází, že od jeho ohlédnutí do nárazu neuběhlo ani půl vteřiny. To nemá naprosto žádnou šanci změnit pohyb, může se tak možná reflexně zpevnit. I na té fotce je jasně vidět, že Lallana už se v tu chvíli odrážel do výskoku a to ještě ani Kane nebyl očima na něm. Nehledě na to, že Lallana ho měl celou dobu v zorném poli a stejně udělal ten nebezpečný náskok kolenem napřed.

Reagovat
Bucky

Tady je třeba 2. poločas v lepší kvalitě než pro kalkulačku a není tam vidět ani náznak toho, že by se Kane na Gabriela podíval nebo tam byl nějaký úmysl.

https://eplfootballmatch.com/tottenham-hotspur-vs-arsenal-full-match-premier-league-6-december-2020/2/

Reagovat
Bucky

Je to v čase 92:05.

Reagovat
icka

Reagovat
Cobra

Reagovat
Dody10

Reagovat
FUnk

Reagovat
janinho

kks, potom kompilacia signature moves len takeho xhaku by trvala kolko? vybrat 3 situacie a nazvat to ako signature move, to moze len nejaky velmi nestastny a velmi zakomplexovany debil. pri 2 z tych 3 situacii hrozilo vacsie riziko kaneovi, keby ho tam zobral niektory z tych hlavickujucich kolenom na krize.

Reagovat
jk

Fans call for officials

Ok stačí

Docela se teda těším až se k tomu vyjádří někdo kompetentní a ne jen fans ostatních táborů.

Reagovat
Bakary3

Tak to s tim Arsenalem je nechutná zmrdovina, za kterou se musi vylucovat

Reagovat
smazaný uživatel

jo jasně

Reagovat
Bakary3

A smejes se cemu?

Tohle udelal uplne umyslne a pri tomhle fakt hrozí vazny zranění, klidne poraneni patere, zlomena klicni kost, ruka...

Mne by teda za tohle jen zluta prisla tezce neadekvatni.

Reagovat
Bucky

Tak zrovna s tím Arsenalem fakt nevím, co bys chtěl říkat, že udělal Kane špatně? Copak je výskok povinností? Zůstal úplně normálně stát, nijak se neohýbal a šel na zem jen kvůli tomu, že do něj Gabriel narazil. Ten souboj s Cresswellem byl jediný, kde byl vidět od Kanea úmysl. Pravidla by to měla zohlednit, ale na červenou bych to fakt neviděl. Jsou situace, kde je úmysl o dost snáze prokazatelný a jsou o dost nebezpečnější a jsou za ně také jen žluté karty. V případě Gabriela a Lallany není vůbec o čem, oba hráči běželi do souboje a on neudělal nic nepředvídatelného, s čím by neměli počítat. Lallana Kanea ohrozil o dost víc, než Kane jeho.

Reagovat
r.mrazik

prej zustal normalne stat

Reagovat
Bucky

Tak vzhledem k tomu, že se snaží na Kanea hodit, že do hráče schválně nacouvá a prohne se, aby přes něj přelítl, tak ano, tohle prostě nedělá. Tohle udělal celkem jasně proti Cresswellovi, kde neměl zájem hrát balon, ale byl to jeden případ. Co se týká ostatních dvou soubojů, tak prostě sledoval míč a mířil do jeho trajektorie, aby ho zpracoval nebo hlavičkoval. Gabriel tam vlétl zezadu a v plné rychlosti, Kane se nijak nenastavoval. To samé Lallana, Kane normálně couval, ohlédl se X metrů dopředu, jestli tam někdo je a pak se ohlédl akorát ve chvíli, kdy do něj Lallana naskočil, bez jakékoliv šance reagovat. Nijak se neohýbal, nic zvláštního nedělal.

Reagovat
Bakary3

Ja na Kanea nic nehazim - pokud jsi myslel me

Na tamty zakroky jsem ani nekoukal, takze netvrdim, ze je to nejakej jeho trademark, kouknul jsem jen na ten souboj s Arsenalem a tam teda vidim umysl, podivej se na to znovu, Kane jde pomalu proti nemu, pocka si, az pujde dp vyskoku a naprosto viditelne a okate mu tam nastavi prdel.

Kdyby jen stal, jak píšeš, tak pod nej rozhodne takhle nespadne, dyt mu udelal stolicku jako krava.

Reagovat
Bucky

mrkni na to ve vyšší kvalitě, čas 92:05. Není vůbec vidět, že by na něj Kane koukal nebo by o něm vůbec věděl. Taky tam je vidět, že se vůbec nijak neohýbal, nenastavoval, prostě šel do dráhy míče.

Reagovat
Bakary3

Ja proste nemuzu souhlasit

Ze by Kane ani periferne nevidel na 4m hrace, kterej s nim jde do prehlednyho souboje o mic? Hrac premier league?

A styl, jakym do toho jde, vidim taky uplne jinak, takhle pod toho skakajiciho hrace zapadnout proste neni prirozeny.

Reagovat
Bucky

Takže kdyby Sima o víkendu přes kohokoliv spadl, tak bys vyloučil kohokoliv z trojice Juliš, Krejčí a Pavelka, protože všichni šli směrem k míči pod Simu a nikdo z nich nevyskočil? Víš, jak běžná to je situace? Jak jsem psal, Cresswell byl od Kanea jasný shithousery, zbytek už je jen honění senzace.

Reagovat
Bakary3

Absolutne nevim, proč do toho tahas nejakyho Simu a vymyslis nejakou imaginarni situaci.

To, co Kane udelal, proste neni normalni, kdyby bylo, tak skonci po kazdym zápase 5 hracu v krunyri kolem krku.

Reagovat
Remt

Reagovat
Bucky

Ano, 1 situace normální není, 2 jsou naprosto běžné.

Reagovat
Bucky

To není vymýšlení imaginární situace, to je ukázání na reálném příkladu jak špatně by se to posuzovalo. Nemůžeš prostě vylučovat každého hráče, který nevyskočí. A jak mu dokážeš úmysl, když nedělá žádnou stoličku apod? V pravidlech fakt stanovené není, že v souboji musíš vyskočit nebo uhnout, v souboji se prostě potkávají hráči ve vzduchu a na zemi. Dal bys třeba tady bránícímu hráči taky červenou?

https://www.youtube.com/watch?v=JMWnZLSFtK8

Reagovat
Bakary3

Nezlob se na me, ale ja na žádný tvoje odkazy a příklady reagovat nebudu.

Komentuju od zacatku souboj Kane x Gabriel, ktery je podle me na vylouceni a je nepripustny tohle tolerovat, prptpze to smrdi vaznymi urazy.

A kdyz to tak reknu, at chtel, nebo nechtel, na umysl se ani nehraje, ikdyz byva pritezujici okolnosti.

Ja tohle vidim jako zcela chtenou prasarnu.

Reagovat
Bucky

To je Tvůj názor. Já se Ti snažím ukázat, že to prostě není aplikovatelný. Buď můžeš trestat očividně úmyslné situace (případ Cresswell) a nebo nic, protože jinak budeš mít každý zápas hráče vyloučeného za to, že si chce krýt míč tělem nebo prostě nevyskočí do hlavičkového souboje. Neříkám, že to je bezpečné, samozřejmě to může být nebezpečné. Ale takových nebezpečných věcí ve fotbale, které se mohou stát bez úmyslu a nejsou trestané je spousta, protože by se prostě žádný zápas nedohrál. A už vůbec to nic nemění na tom, že je to klasický hon na čarodějnice. Valná většina kritiků by se nad tím v zápase ani nepozastavila, dokud jim někdo neřekl, že by se nad tím rozčilovat měla.

Reagovat
Bakary3

Tak rozdil je v tom, ze ja rikam, ze Kane ho podrazil a ty jen, ze nevyskocil, s cimz nesouhlasim.

Aplikovatelny to je, at je to umysl nebo ne, kdo nekoho takovym zpusobem (jak to vidim) podrazi, mel by podle me byt vyloucen.

Zrovna ten zapas jsem nevidel, ale vim 100%, ze by me to nasralo, takovy prasarny nesnasim.

A v diskuzi jsem taky nejaky narazky na to videl.

Reagovat
r.mrazik

nevim,jestli to dela pravidelne,ale na tech videich jde tam zmrdovina jasne videt

gabriela videl

beru,ze se mu nechce do vyskoku a asi se takhle brani...ale zmrdovina to je slusna

Reagovat
Bucky

S Creswellem jasná, v ostatních případech jí tam prostě nevidím.

Reagovat
Han střelil první

je to hnusné

Reagovat
YoungPyo1882

Reagovat
PH8

Ani se ho na to neptají, protože by mu stejně nerozuměli

Reagovat
Golasso

"Sghntr muf, I donf ow waf yu fofin folkin bout"

Reagovat
mayday

Reagovat
r.mrazik

slusnej zmrd

Reagovat
Gareth Bale 11

Jiste, tuhle sezonu nejlepsi hrac ligy, tak se do nej jdeme pustit. Smesny tohle.

Reagovat
Busby babes

v rugby je za tohle cervena karta. V rugby.

Reagovat
Han střelil první

tohle je strašně nebezpečné

Reagovat
Lacko_Boh

Kane je nesympaticky ale tieto clanky su pateticke.

Reagovat
smazaný uživatel

Vsechno bych to piskal jako Kaneovy fauly. Na toho Gabriela je to do oci bijici. Jedine ten Lallana mi prijde sporny, ale i tak to vidim jako spis Harryho faul.

Reagovat
pa3ce

pekné. A tiež si myslím, že zrovna pri tom Lallanovi to bolo celkom okej. Ale z toho sa vám pískala penalta, že? To mi zase prišlo veľmi odveci

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, pencle. Tam to bylo cele divne. On to piskl jako primak a VAR to opravil na pentli. Podle me by ji nefoukl, kdyby to bylo jasne ve vapne.

Reagovat
Bucky

No, pokud to nebyl faul Kanea, tak naskočit do někoho zezadu kolenem napřed je za mě jasný faul Lallany a mimochodem taky dost nebezpečný (viz. třeba Zunigův faul na Neymara na MS 2014). A pokud to bylo ve vápně, tak i penalta celkem jasná.

Reagovat
pa3ce

Akoby neprišlo mi to nejak poburujúce a chápem tvoj argument, ale proste by som to nechal tak ako súboj do ktorého ani jedn z nich nešiel úplne košer a nechal pokračovať hru. Ale to hovorím teraz, keď vidím ako Kane po ňom hodí očkom a vie presne čo robí, v tom prvom momente to vyzeralo viac ako faul Lallanu, uznávam.

Reagovat
Svatej

hezký

Reagovat
Bakary3

Reagovat
icemike

Reagovat
Front hell

pěkná objektivita

Reagovat
J0EL

Reagovat
ajouki

Moc se mi líbí, jak vehementně obhajujete Kanea, ale pak tu dáš zákrok, po kterém:

a) musel být Chris Wood ošetřovan a ve zbytku působil otřeseně

b) rozhodčí pískal faul André Gomese

Reagovat
jk

To video je jen potvrzení toho, že tyhle zákroky se dějí a není to nic s čím přišel Kane zmrzačit zbytek ligy jak se tu zejména ty snažíš tvrdit.

Reagovat
Ondiis

Wtf. Se tady slovíčkařením pokoušíte obhájit nebezpečné zákroky vašeho oblíbeného hráče nebo o co tady jde? Pro příklad Quaresma nevymyslel šajtli. Není jediná na světě, kdo ji využívá. Ale je to jeho signature move. Fakt mě udivuje na co se v téhle rovině soustředíte

Reagovat
jk

Kanea rozhodně neobhajuju tímhle videem. To jen dokazuje, že tenhle souboj není zdaleka tím, za co ho tu někteří vydávají.

Reagovat
ajouki

Chápu, zbytek už se nehodí.

Reagovat
Bucky

úplně jiná situace, než u Gabriela a Lallany. Gomes očividně měl o Woodovi přehled, chtěl jít do souboje výskokem a na poslední chvíli si to rozmyslel a výrazně změnil svůj pohyb - otočil se zády a vyhrbil se, takže přes něj Wood přelétl. Tady není o čem, stejně jako u Kanea proti Cresswellovi.

A navíc zase vy opomíjíte, že to byl prostě jen faul a žádná červená, po které tu spousta lidí pro Kanea volá.

Reagovat
ajouki

Pravidla ale nerozlišují, jestli do toho zákroku šel hráč s úmyslem od začátku anebo naposlední chvíli. Navíc Kane při nejenom tom souboji čekal do poslední chvíli, přesně zmapomal výskok a teprve nacouval do protihráče.

Po červené také nevolám, to bohužel dle pravidel nejde. Osobně bych pískal minimálně faul, možná žlutou, ale hlavně co nejdříve řešil úpravu pravidel, aby k tomu nedocházelo.

Reagovat
smazaný uživatel

Řekl bych, že se do Španělska moc nehodí a Sociedad by mohl být trochu nad jeho schopnosti, ale přál bych mu, aby se dostal někam mimo dohled španělského tisku, kde by mohl mít o něco více klidu se soustředit na fotbal.

Reagovat
Remt

To je to, kam on se svým skillem hodí? V takové Příbrami ho těžko zaplatí..

Reagovat
Bucky

Žádný super fotbalista už z něj asi nikdy nebude, ale je poměrně univerzální a pokud se chce San Sebastian udržet v boji o LM, tak budou potřebovat širší kádr. Může to být win win situace, pokud naváže aspoň trochu na svoje výkony ze sezóny 17/18. Třeba mu nové prostředí a jiná pozice v týmu prospějí.

Reagovat
Unai

Lingardinho a skusena posila v jednej vete?, Ved je to este mladik, potrebuje este cas.

Reagovat
Stannis Baratheon

Hráč s obrovskou budoucností. Až mu bude 23-24, bude top.

Reagovat
PH8

Kdyby za každý vstřelený gól zestárnul o rok, tak nás všechny přežije.

Reagovat
Swarley

pěkná destinace

Reagovat
Kucka

Reagovat
Lacko_Boh

je uplne realne ze bude na tom dobre socialne

Reagovat
Bucky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Může navázat na spolupráci s Januzajem

Reagovat
Swarley

No ten je nejspíš na odchodu

Reagovat
Pharrell

A kam?

Reagovat
Vsadim gule

Tam by mu to mohlo sednout. Pro nej (i nás) lepsi

Reagovat
j_mrazik

Za 8 dní mu bude 28 let.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky má 130 startů v PL, to není špatná kariéra. Navíc určitou část kariéry strávil u pozdějšího mistra PL (Leicester) , takže bude mít vnoučatům co vyprávět.

Reagovat
bandwagoner

myslis ze strili ostrejma?

Reagovat
iamek

Mino Raiola to Tuttosport: “I can say that it’s over for Paul Pogba at Manchester United”.

Reagovat
smazaný uživatel

A dovod?

Reagovat
smazaný uživatel

#mufc and Paul Pogba never found an agreement on a long-term contract after the activation of the clause to extend his contract until 2022 #muzone [

@FabrizioRomano

]

Reagovat
smazaný uživatel

Raiola je neuveritelny odpad fakt on takyto rozhovor da den pred zapasom v ktorom hrame o postup

Reagovat
iamek

Děla to hodně často bohužel :/

Reagovat
Dan Gubić

Bez súhlasu klienta by to nevypustil...

Reagovat
Člen_zlořádu

Raiola? Okej

Reagovat
Tolstobik

Raiola je odpad a Pogba taky....jen at tahne, furt jen zranenej a hraje uplny hovno

Reagovat
Busby babes

Full quote from Mino Raiola released by Tuttosport: “No point beating around the bush, it’s better to speak clearly, look forward and not waste time looking for people to blame: Pail is unhappy at Manchester United. He is unable to express himself as is expected from him...

“He needs a change of club; a change of scenery. He has a contract which runs out in a year and a half -- in the summer of 2022 -- but I believe the best solution for everyone is that he leaves in the next transfer window...

"Otherwise, Utd know they risk losing him for nothing, given at the moment the player has no intention of extending his contract. If someone doesn’t understand this, they understand little or nothing about football.

“In any case, they can all blame me if next summer Paul leaves.”

Reagovat
Busby babes

jako kokot, aspon tyden mohl pockat. Nebo idealne toho pul roku. No nic, co nejdriv pordat, jedno za kolik a at je od tehle show pokoj.

Reagovat
Busby babes

problem je fakt jen to nacasovani. Jinak s tim problem nemam. Nechce podepsat novou smlouvu, ok. Je dobry to vedet dopredu, i kdyz to asi lidem v klubu musi byt jasne dele.

Reagovat
iamek

Ideálně až jde v lednu a je klid

Reagovat
Busby babes

je to tak. a jako kdyby okolo nej nebyl ten bordel, tak bych mu ani nezazlival, ze chce jinam etc. ale ta telenovela rok co rok...

Reagovat
iamek

Souhlas. Pořad a pořad dokola. Ideálně mít hráče, kteří nejsou pod tím kasparem. Už vidím kdyby se nám dařilo, tak zase čteme jak Pavlik je happy a chce podepsat. W

Reagovat
Busby babes

ale na soucasnem trhu by me zajimalo, kde si Raiola mysli, ze za nej nekdo da takovy prachy a kde si Pogba mysli, ze mu daji vetsi plat nez ma ted u nas? Vykonama za posledni rok, rok a pul si o to rozhodne nerika.

Reagovat
iamek

Btw souhlas - If Solskjaer picks Pogba tomorrow then player power wins and United's name means nothing. This club matters and someone who put it's name in the mud on the eve of a game like this shouldn't be anywhere near the team sheet

Reagovat
Busby babes

souhlas. jestli tlaci na lednovy odchod, tak at uz nehraje. ty tri tydny to nejak dame.

Reagovat
iamek

Plat a prachy PSG. Píše se nevo real a juve za 50 mega.

Reagovat
Busby babes

pokud nekdo da 50 mega, tak to bude super. dali jsme za nej 89, 4 roky u nas odehral... beru.

Reagovat
iamek

Taky bych to viděl jako nejmenší možnou cenu v tehle době. Jinak bych okamžitě podepsal Puigmana a pomalu ho cpal do acka.

Reagovat
ajouki

Pogba 4 roky a -40 milionů liber. Ano. Haaland 2 roky a +40 milionů liber. Kategorické ne. Hlásím, že rozumím

Reagovat
Busby babes

ten scenar, co jsem u Pogby popsal, je cena utechy. Ne dobrej byznys. A hlavne jsme do toho s tim nesli, ale situace se tak vyvrbila. zasadni rozdil, kterej ty nejsi schopen pochopit. ale uz me to moc nebavi se o tom nejak hadat.

Reagovat
ajouki

Neboj, dneska žádnou diskuzi na toto téma vést nehodlám. Jen mě to prostě pobavilo. Vždy jsi psal, že to přece nebudete dělat pro zisk a -40 milionů liber u Pogby je krásný důkaz místo slibů. Konzistentnost v názorech se cení

Reagovat
Busby babes

jak rikam, beru to jako cenu utechy. celkove to bude nepovedene angazma. nemyslim, ze bych byl nekonzistentni v tomhle. Pogbu jsme kupovali s umyslem, ze na nem postavime klub na deset let dopredu. Nevyslo to. z tohodle uhlu pohledu provar.

Reagovat
ajouki

Svrbí mě ruce k tomu něco napsat, ale už toho bylo řečeno dost a jako vždy bychom jenom se sebou nesouhlasili.

Ale provar to je. Sám nechápu, kde se ztratila Pogbova dynamičnost. Když přišel, tak si vše zpracovával do běhu, dravě šel přes protihráče. Teď je to takový statický hráč, který se plácá na místě (jak v kariéře, tak doslovně v zápasech).

Reagovat
Busby babes

Arsenalu by se hodil kreativni stredak.

Reagovat
Swarley

Právě, dobrou pozici na nějaké navyšování platu neměl... Pak mě ani nepřekvapuje, že se nedohodneme...

Reagovat
smazaný uživatel

a koupit Grealishe

Reagovat
Busby babes

nepotrejeme. potrebujem RW.

Reagovat
EXoRcIsT

presne tie peniaze za Pogbu + doplatit zvysok a kupit Sancha

Reagovat
Kapřík

Myslíš, že by křídlo u United nezvládl? Mě připadá dopředu dost univerzální.

Reagovat
Busby babes

jenze hraje kdyz uz tak vlevo. jinak urcite zvladl, ale za 100 mega to neni hrac, co vyresi misto, kde potrebujeme posilit.

Reagovat
Kapřík

Tak je to pravák, takže v tomhle bych úplně problém neviděl. Ale chápu jak to myslíš, Sancho by za ty prachy dával větší smysl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba mi upřímně nemůže být víc ukradenej. Měl u nás plnit roli Bruna a nikdy ji nezvládl. Bruno se do ní dostal od prvního dne od nás. Snad ho dobře prodáme, ať ho dokážeme nahradit. Ale upřímně, kdo by měl být novou 6 fakt netuším a žádná možnost mě nenapadá (mimo VdB samozřejmě).

Reagovat
Busby babes

prave ten VDB. pripadne proste Fred, McTominay, Matic plus treba Garner? Ve Watfordu ted zase hraje...

Reagovat
iamek

Kromě 2-3 zápasu hraje Garner skoro pořad, ale není to pořad ono :/.

Reagovat
smazaný uživatel

Garner byl ty poslední dva zápasy údajně špatný (co se dostal do základu). Prý je to mistr v posouvání balonu do stran. Fred, McTominay ani Matic nemají žádnou přidanou hodnotu dopředu (zejména přihrávkama za obranu). Fakt nevím. Pogba je na pěst, ale kreativních 6 po trávnících moc neběhá. Možná ten Savić? Nemám tušení, jak na tom je.

Reagovat
iamek

Garner je úplně bez sebevedomi. Jeho přednosti vůbec ve Watfordu nevyuziva. Aspoň narozdíl od Levitta hraje no. Jak říkám, podepsat Puigmana ( vypadá to na odchod v lednu ) a zkusit mu davat minuty.

Reagovat
smazaný uživatel

Fanoušci Watfordu psali, že hraje i bez zájmu, nsazení.

Puigman fakt odchází? Teď je nominovanej na potm PL2 myslím, ne? To jsme ho nezvládli podepsat?

Reagovat
iamek

Na 90% ano. Má z peti zápasu 6+2. On je problem u Španělů v akademii ( většina klubu ), ze když mají kolem 19-20, tak chcou zpět domu. Proto na jednu stranu jsem rad, ze se v B týmu hodně dari Fernandezovi, který přišel z Realu, ale tak nějak tuším, ze pak stejně odejde. To samé Garnacho a Jurado.

Reagovat
smazaný uživatel

No, uff...

Reagovat
iamek

Někdy u naše akademie postrádam smysl. Nedávno psal nějaký frajer, který sleduje naši mládež, ze máme nejlepší nábor mladých hráčů v Anglii za poslední dva roky. Psal, ze máme kolem 10-15 hráčů, kteří fakt mají velký talent a mají sanci v budoucnu v a týmu, ale ze to taky působí problem jak je využívat, protože jich je moc. A pak psal to co taky kritizují. Ok beru, ze ne každý hráč se prosadí, ale nám odchází ti hraci úplně zadara. Letos Gomes, Ramazani nebo Sotona. V lednu Puigmal. V létě bych se nedivil, kdyby šel Popov ( Leicester má jít ) , Forson ( Arsenal ) nebo Shoretire ( tady naštěstí prý už jednáme o smlouvě ).

Reagovat
Eichel

kam sa špekuluje, že by mal Puigman ísť?

Reagovat
iamek

Jen o Barceloně

Reagovat
Eichel

dík,

Reagovat
Busby babes

tak to budem resit jinak. Kreativitu doda Bruno/VDB plus dalsi utocni hraci. Pool to neresil dva roky jinak. v tom absolutne nemusi byt problem, pokud se tomu prizpusobi hra celeho tymu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako s odchodem pogby mi o to víc dává smysl příchod Sancha, jakožto super kreativního křídla.

Reagovat
Busby babes

zas si ti treneri taky musi ten plat zaslouzit. jsou treneri, tak at trenujou.

Reagovat
vladis271

v predvečer zápasu s Lipskom. Akoby mal podané.

Reagovat
Busby babes

Paul Pogba's dream is to play for Real Madrid, but no one at Real Madrid is moving to sign Pogba. They never contacted Mino Raiola

stejne to mam s Natalie Portman.

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
iamek

Reagovat
icemike

Reagovat
rave

Nechci tě shazovat, ale Pogba si s Realem aspoň zahrál.

Reagovat
Busby babes

to je varianta na: videl jsem ji v kine.

Reagovat
Gazdo

Reagovat
ManUnited

Do Německa bez Cavaniho a Martiala, cejtim průser

Reagovat
iamek

Martial oslabení není. Cavani jo. Pruser bude i kdyby byla full sestava. Teď proti Bayernu Lipsko super výkon. Snad jim to vzalo hodně sil.

Reagovat
ManUnited

Jo tak jde hlavně o Cavaniho ale prostě mám strach, že poletíme kvůli tomu, že jsme jako jediní ztratili s Turkama

Reagovat
TheTopFootbaler

No jestli jo, tak je to naše blbost, prostě se ten tým musí naučit, že takové zápasy musí vyhrávat. Je to otázka konzistence, nasazení.

Reagovat
Kapřík

Reagovat
Busby babes

From February to April, Paul Pogba was trying to change his mind about #mufc and be happy at the club, but then something was destroyed. Pogba will not accept any offer from United to extend his contract by four to five years #mulive [

@FabrizioRomano

,

@podcastherewego

]

tohle me zase bavi. Jak maji vsichni najednou nahled do toho, co se delo poslednich x mesicu, ale nerekli celou dobu ani slovo.

Reagovat
smazaný uživatel

Veď on celé leto ešte hovoril, ze žiadny strach, Pogba chce ostať, rokuje o novej zmluve, všetko je v pohode. Zrazu dá Raiola rozhovor a on vie večer už hneď všetko presne ako to je strašný kecalek

Reagovat
mimi_united

Paul neodíde. Celý tím pod Olem rastie a každým zápasom sa zlepšuje.

Okrem iného nemá kam veľmi ísť. Real/Barca nemajú peniaze, pod 100 miliónov ho nepustíme. Juve/Bayern za jedného hráča toľko nedajú. A Paul určite nechce zhniť v PSG ako Neymar.

Sám musí cítiť že spolu s Brunom môžu byť jedna z najlepších záložných dvojíc na svete. A chrbát im bude kryť Dony/Scott/Matic.

On sám vie že u nás má ideálne podmienky. Ešte všetkým ukáže že je PogBEST

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle tě fakt ještě pořád baví?

Reagovat
vladis271

Som pozrel vianočný žreb. z top 6 určite najlepší žreb. Jediný fakt nahovno bude teraz so Spurs na Anfielde a potom 16.1 MU na Anfielde.. Chelsea má asi najťažší žreb počas Vianoc, aj MU má dosť ťažký.

Reagovat
Tolstobik

Pro nas je kazdy los tezky....

Reagovat
Front hell

A co teprve u nás

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Gazdo

ale je fakt ze pisal top 6

Reagovat
Front hell

aha to jsem přehledl,to nic, to už se nas netýká

Reagovat
Gazdo

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně United (a Chelsea?) mají v průměru 2 dny odpočinku, Liverpool 4,5 dnů

Reagovat
Svatej

Fck

Reagovat
smazaný uživatel

Ale pička Klopp bude fňukat po každé ztrátě.

Reagovat
iamek

Reagovat
vladis271

ktorý mufan to bol čo sa smial, ked sme angažovali Kloppa? To si bol ty, ktorý bol happy ,že neprišiel Ancelotti, lebo Klopp nemal byť úspešný? Či to bol niekto iný?

Reagovat
vladis271

nefŇukaj

Reagovat
smazaný uživatel

Wtf. Se vzpamatuj

Reagovat
bbbauch

Bejt to naopak tak jdes Kloppovi pofoukat bebicko jak posledne, plna diskuse vladise.

Reagovat
vladis271

Ste vztahovacni ako 13 rocne dievcatka s akne. To z vas spravil ten beef s gunnermi ohladom oleho a artetu?

Reagovat
smazaný uživatel

Vztahovační jako jak? Však jsi vysloveně mně napsal nefňukej, jak k tomu můžeš napsat, že je někdo vztahovačnej?

Reagovat
bbbauch

Dafuq did i just read?

Reagovat
bbbauch

A nemam zadnej beef s gunnerama, smeju se J0ELovi za ty picoviny, co z nej padaj, stejne jako se smeju tobe za to ukazkovy polrytectvi

Reagovat
vodka

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
vladis271

Jak male rozzurene civavy.

Reagovat
bbbauch

A ty jsi letadlo..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pa3ce

Reagovat
Remt

Ano, konkretne ted si urcite nemame na co stezovat, naopak tyto tymy na to maji plne pravo Kor u United koukám, že je to natřískané neskutečně, to je až nelidsky tolik zapasu za sebou, ty blaho

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele