Výměna kouče nepomohla, Messi chce podle médií odejít z Barcelony

21.08.2020, 13:47
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (665)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ať klidně jde. Stejně o něho moc velký zájem nebude. Za opravdu velké peníze vycichleho postaršího hráče

Reagovat
Kornovec

Ty se radsi hodne rychle smontuj a pak se nekam zavri

Reagovat
Hany45

však má pravdu, tak tady nebuď hubatej

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím si, že by za něj už z toho důvodu chtěla FCB tolik . Tipuju že se to pokusí vyhnat tak na 120 M ale spokojí se s 70 . Prachy jsou holt prachy . A Messi má svý roky a svý motivace . Navic jeho gáže taky není zrovna malá. Koeman ,pokud angažmá v Evertonu zbylo ještě trochu soudnosti, bude taky tlačit aby se ho zbavili .

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že Messi už se ani nedokáže podívat na svoje výkony z nadhledu a neschopnost podsouvá každému, jen ne sobě. Rozdočímu ani ruku nepodal, fuj. Zkaženej prachama a nadbíháním.

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně střízlivý pohled na situaci

Reagovat
smazaný uživatel

Potřeboval by čas, aby se mohl v klidu rozhodnout, co dál. V jeho věku to má složitější i s motivací. Tak skvělý hráč ovšem neodchází po ostudě, ještě nejspíš zabojuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bucky

No, bohužel s Argentinskou repre jsme už opakovaně viděli, že má tendenci se rozhodovat impulzivně a po neúspěchu utíkat. Po nějaké době vždy vychladl a otočil, jenže kluby nejsou repre a jakmile přestoupí jinam, nebude si to moc v půlce podzimu rozmyslet.

Reagovat
smazaný uživatel

problém Messiho je, že je těžce jednoduchej a má obrovský vliv na chod klubu.. proto si tak rozumí se Suarezem, další, co má v hlavě vydlabáno..

Reagovat
Nodi

Vždycky si cením názoru někoho z hráčova blízkého okolí.

Reagovat
Fodbalysta

Reagovat
smazaný uživatel

nick

Reagovat
tunkic

Reagovat
kolouch

Reagovat
Svatej

Reagovat
Stan Smith

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PH8

To se o něm nesmí říkat. Sice máš asi pravdu, ale dovolovat by sis to neměl.

Reagovat
smazaný uživatel

se divím, že sem to tu neschytal mnohem víc..

Reagovat
smazaný uživatel

Já se mu nedivím, když už je v klubu dlouhou dobu nespokojen, je bez motivace a bez chuti hrát.

Reagovat
Kily8

Áno, je to vidieť na výkonoch.

Reagovat
Banikovec7

Wow, neskutečný humor

Reagovat
dinss

Reagovat
Stannis Baratheon

Reagovat
andrew96

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
Tigerinho

Reagovat
uff

Reagovat
tunkic

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rolf

Nevím,zda jsi víc Turbo,nebo Plastik.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle symptomů které vykazuje, to spíše vypadá na Plastic Turbo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
El-Pistolero-68

Je to superstar, minimálně marketingově bude zajímavý pro každého. A stále je jeden z nejlepších na světě. Být Florentinem Perezem, tak po něm jdu, ať naseru Barcelonu.

Reagovat
Josifek

Je stále s jednoznačně nejlepší na světě jako individualita bez konkurence.

Reagovat
El-Pistolero-68

No letos mu dost konkuroval minimálně Lewandowski, toho bych tento rok dal i před Leoše. A jestli vyhraje s Bayernem LM, tak je vyloženě nespravedlivé, že se letos Zlatý míč neuděluje. Nechápu proč.

Jinak je to samozřejmě génius, který ještě může hrát špičkově několik let.

Reagovat
Kily8

Je najlepší, len má a bude mať smolu, že hrá v tom najhoršom klube ktorý ma len slabých hráčov a reprezentuje krajinu, ktorá je antifutbalová. Ak by mal len priemerných spoluhráčov vyhrával by jeden titul za druhým. Aj v novom klube bude mať smolu na slabých hráčov. Tí spoluhráči sú navyše zákerné svine. V iných kluboch dokážu byť králi strelcov, podávať fantastické výkony, ale keď hrajú s Messim, všetci hrajú slabo a len preto nie je majster sveta a preto Barca 3 roky po sebe hanebne vypadáva s LM. Hanba Aquerovi, Hiquainovi, Mascheranovi, Dybalovi, Icardimu, Banegovi, Di Mariovi, Coutinhovi, Dembelemu, Griezmanovi, Suarezovi, Arthurovi, všetci hrajú dobre v iných tímoch, ale pri Najlepšom hrajú zle, najhoršie, preto ani najgeniálnejšie výkony nestačia na trofeje ´ hanba zlým

Reagovat
roman1978

Reagovat
Neutron

Icardimu?

Reagovat
tunkic

Napsat tohle po sezone, kdy dal dohromady 31 golu a 26 asistenci, muze jen opravdovej znalec

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, nedokázal ani tým dotáhnout k titulu a co předvedl ve čtvrtfinále LM snad viděli všichni

Reagovat
tunkic

Takze je hned na odpis jo?! Hlavne to “nedokazal ANI tym dotahnout k titulu” Pritom takova sranda liga ta LL, co?!

Reagovat
PP

jsi idiot, ale asi to víš..

Reagovat
smazaný uživatel

Je to mentál.

Reagovat
icemike

Snad to vidí všichni

Reagovat
Kily8

Aby si vedel on je fantastický, ale hrá v najhoršom klube s najhoršími spoluhráčmi a v najhorsej repre s najhoršími hráčmi, ale on je fantastický. On bol najlepší aj v zápase s Bayernom, ale spoluhráči mu všetko kazili, lebo sú zlí a nebehali, musel behať a hrať aj za nich, ale sám to nemože zachrániť a oni mu ani nenahrávali tí slabí, ale on je najlepší

Reagovat
Bucky

No, možná by to chtělo i nějaký kontext. V lize dal ve 33 zápasech 25 gólů, ale po pěti dal z penalt a přímáků. Pořád je to fantastický hráč a třeba počet asistencí je neskutečný. Nicméně už to není ten suverén, kterým byl. Ani ta čísla už nejsou tak fantastická, přepočteno na 90 minut má třeba takový Müller víc klíčových přihrávek, víc asistencí, podobnou úspěšnost driblingů. Jediná kategorie, kde v číslech zaostává jsou góly, ale když se odečtou Messimu standardky, které Müller v Bayernu nezahrává, není to žádný propastný rozdíl. A Müller navíc hraje za klub založený na týmovosti, kde nejde každá akce přes něj a nespoléhá se na něj v každý moment každého zápasu. Mimo to není pro tým přítěž, co se týká bránění. A kdyby se letos vyhlašoval Zlatý míč, pohyboval by se Müller asi někde kolem desátého místa.

Jak jsem psal, je to pořád fantastický hráč, ale to nejlepší už má za sebou a pořád je potřeba počítat, že takového hráče musíš vykoupit oslabenou obranou. Pro Barcu je pořád klíčový, ale třeba by se oproštěním od závislosti na něm ve finále zlepšila. Dřív nebo později to stejně bude muset udělat. Real to taky s Ronaldem risknul a ačkoliv je tam jeho absence pořád cítit, tým už se naučil bez něj hrát.

Reagovat
Gazdo

Tak u Messiho aj Ronalda je problem ze su obetou seba samych. Kym u Messiho je toto strasna sezona s hroznymi statistikami a vsetci uz pisu ze je vyhoreny tak pre niekoho ineho ako Muller je to zivotna sezona a vsetci ho ospevuju. Keby mal Messiho statistiky tento rok hocikto iny tak je adept na GB ale u Lea a Ronalda je to proste malo lebo nastavili ocakavania na hraniciach reality

Reagovat
Bucky

S tím určitě souhlasím. Ale pořád je tam i faktor toho, že přes Messiho jde každý útok, má obrovskou volnost, nemusí (chvílemi to vypadá, že spíš nesmí) bránit apod. Takovouhle roli nemá asi žádný jiný profesionál na světě, takže pak dává smysl, že se od něj očekávají naprosto nadstandardní výkony a čísla. Pořád jich dosahuje, ale snižují se. Jak jsem psal v původním příspěvku, Messi je pořád fantastický hráč, ale lepší už asi nebude a třeba by myšlenka jeho včasného odchodu, kdy může přinést i nějaké peníze do kasy, nebyl úplně od věci. Dříve nebo později k té transformaci dojít musí.

Reagovat
Kily8

Reagovat
uff

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych dal do kontextu i výkony Hazarda. Dal jeden gól, takže je tak na úrovni Javiera Avilése z Leganés. A tomu navíc na ten jeden gól stačilo pouze 160 odehraných minut, zatímco trápící se Hazard potřeboval na jeden gól desetkrát víc minut!. A navíc nehraje v týmu mistra, ale skončil s Leganés 18. Kdyby Leganés nesestoupilo, určitě už v příští sezoně by Avilés Hazarda v klidu překonal a dal by góly dva.

Reagovat
Bucky

To je hodně zoufalá argumentace. Copak Hazarda za tuhle sezónu někdo chválí? Jediné, co je u něj pozitivní je, že má před sebou ještě slušnou část kariéry a může se ještě zvednout, ale tahle sezóna byla z jeho strany dost možná nejhorší od doby, kdy začal hrát profesionální fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně, je zoufalá úplně stejně jako tvoje. Jsem rád, že jsi to rozpoznal

Reagovat
Bucky

Když nepoznáš rozdíl mezi mojí argumentací a svojí demagogií, tak je mi líto, ale nemá smysl nic dalšího vysvětlovat. Je fakt strašný, jaký fanboys bez schopnosti argumentace a porozumění psanému textu tady jsou.

Reagovat
smazaný uživatel

z tebe ta arogance úplně prysti

Reagovat
smazaný uživatel

Müller hraje v masině, nejlepším týmu sveta, která nemá v lize absolutně vůbec žádnou konkurenci a hrají stylem, kdy vytváří jednu šanci za druhou. A přesto má horsi statistiky než messi v trápí i se barcelone. Ty kontext.

Reagovat
Bucky

Jenže přes Messiho jde každý útok Barcy, nemusí bránit, nikdo jiný nemá takovou pozici jako on. S takovým servisem by musel přijít o jednu nohu, aby vůbec mohl mít nějaký zásadnější propad.

Barca se trápí, ale jen na své poměry, pořád je to velice nadprůměrný tým. Bayern začal sezónu pod Kovačem ještě hůř, než co hrála Barca. Až pod Flickem došlo ke zlepšení. Jak píšu, pořád je to fantastický hráč, ale výkony už jdou dolů. Jen butthurt fanoušci jako ty neumí číst a okamžitě jdou do režimu ublížené sněhové vločky.

Reagovat
smazaný uživatel

ty tu vysypes rádoby objektivní komentář o kontextu, který ale úplně opomijis. Messi nemá servis, vždyť on tam tu hru vytváří. Barcelona hrála nesystemove, jen přes individuality a to je pro hráče mnohem těžší, protože nepřichází šance automaticky z nacvicenych věci. Teď to srovnej s bayernem, kde se hraje slabší liga, je funkční systém (i oid tím kovacem to bylo o něčem jiném než v barvě) a klub má silný celý kádr i lavičku., zatímco messi musí hrát každý celý zápas, i kdyz je napůl zraneny. Zajimalo by mě kolik jsi vůbec viděl zápasu Barcelony tuto a minule sezóny, že tu zasvěcen promlouvás o snizujicich se výkonech. Od žádného fanouška barcy jsem to totiž ještě neviděl. Ty předchozí sezóny, kdy měl lepší cisla, byly dany především lepšími spoluhráči (neymar, suarez na vrcholu, iniesta...) a ještě dříve trenérem a naopak tim, že se nemusel starat i o veškerou produkci útočných akci.

Reagovat
Bucky

Takže chceš říct, že když se podílíš na polovině akcí svého týmu, tak budeš mít lepší čísla než někdo, kdo se podílí na všech? Bayern je v tuhle chvíli lepší tým, to je jasné. Pod Kovačem lepší ale nebyl. Messi má zase výrazně silnější roli směrem dopředu. Já ale nikde netvrdím, že by Messi měl být špatný hráč, jen že jde dolů. Celým srovnáním s Müllerem sleduji jen to, že předchozí sezóny nebylo možné srovnávat Messiho s nikým jiným, než Ronaldem (a to šlo o srovnání dvou úplně jiných typů hráče, mluvím spíš o celkové kvalitě). Letos už Messi klesnul "jen" mezi "běžné" nejlepší hráče planety. Zkrátka už to není ten nedotknutelný hráč, o jehož nahrazení by Barca mohla přemýšlet. Nechápu, proč to tolik z Vás pobuřuje. Není to nic špatného. Je mu 33 let, jeho hra stojí na hbitosti a zrychlení a je naprosto normální, že půjde v tomhle věku výkonnostně dolů. Ale vy si z nějakého důvodu myslíte, že když o něm někdo napíše, že už není "tak dobrý" tak to má být nějaká urážka nedotknutelného hráče. To je prostě konstatování toho, že má svůj věk a výkony už nahoru asi příliš nepůjdou.

Reagovat
roman1978

Reagovat
smazaný uživatel

ok tedka mám pocit, že jsi neviděl snad ani jeden jeho zápas tento rok

Reagovat
Bucky

To by mě zajímalo, co za věty sis tam domyslel, jestli Ti z toho vyšlo tohle.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybys měl Messiho a barcu nasledovane(v porovnání s předchozími sezonami), tak bys věděl, že tento rok nemel individuálně nijak horší, naopak v mnoha směrech (především tvorba hry) ji měl možná úplně nejlepší..

A vzhledem k tomu, že si tu hraješ na objektivitu samu a přitom dle všeho nemáš dostatečný vhled do té problematiky, tak pro mě prostě působís směšne sorry.

Reagovat
Bucky

Jo, pár zápasů jsem viděl, většina v LM, něco i v lize. Ale u takového hráče Ti toho čísla často řeknou víc, než když se jako zaujatý fanoušek podíváš na pár zápasů.

Tak třeba pozičně se jeho hra s míčem nezměnila:

18/19 - https://barcelonaanalysis.com/wp-content/uploads/2020/05/Messi-18-19.png

19/20 - https://barcelonaanalysis.com/wp-content/uploads/2020/05/Messi-19-20.png

Čísla šla ale celkem výrazně dolů. Nejlépe to jde vidět na statistice gólů z otevřené hry - v sezóně 16/17 potřeboval na gól ze hry 123.2 minut, 17/18 to bylo 119.9 minut, 18/19 to bylo 117.8 minut a v téhle sezóně se dostal na 221.6. V Lize mistrů jsou ta čísla hodně podobná. Přitom počet střel ze hry mu klesl jen o nějakých 15%. A co se týká pozice střel, tak třeba oproti minulému ročníku jich měl menší procento mimo vápno a naopak skoro dvojnásobek z malého vápna.

Statistiky jako očekávaný počet gólů a asistencí sice nejsou moc přesnéna srovnávání hráčů navzájem, ale na sledování vývoje hráče můžou být docela zajímavé. Třeba od sezóny 14/15 má Messi průměr 5,39 střel na 90 minut, letos to bylo 4,98; průměr přihrávek vedoucí ke střele 2,67 oproti letošním 2,75 a proti tomu počet očekávaných gólů na 90 minut - 0,85 (s tím, že to je zároveň hodnota jeho nejhoršího výkonu mimo tuhle sezónu) proti 0,65 tuhle sezónu a třeba počet očekávaných asistencí na 90 minut je 0,49 oproti letošním 0,51. Co to ukazuje? Že z pohledu asistencí je to přesně naopak, než píšeš - očekávaný počet je pořád stejný jako předchozí sezóny, jen jeho spoluhráči lépe proměňovali.

Pohyb má pořád stejný, střílí pořád z podobných pozic, nahrává pořád podobně, ale čísla mu jdou dolů. Buď je horší v zakončení (to si úplně nemyslím) nebo je prostě o něco míň dynamický a nedokáže se dostat do těch samých pozic, aniž by na sobě měl hráče nebo je nucený třeba střílet "na dlouhou nohu" apod. A jak už píšu asi po sté, není to nic špatného vůči hráči, věk nikdo nezastaví a je to naprosto přirozený vývoj, že se tohle děje. Musí uzpůsobit svojí roli víc dozadu (jako jí třeba Ronaldo naopak přesunul směrem dopředu - z dynamického křídla na silového zabijáka okolo hrotu). Jen je otázka, jestli není ideální čas Messiho ještě prodat, protože je asi poslední šance za něj něco pořádného vyinkasovat a začít už stavět novou Barcu bez něj. Bude to bolet, ale třeba méně, než když odejde zadarmo. Obhajuji, že je to legit věc k diskuzi, stejně jako byl odchod Ronalda z Realu.

Reagovat
smazaný uživatel

ok vis o tom vic, kdyz ses podival na 5 zapasu a precetl sis expected goals nejaky kontext v jakem stavu se hra barcelony nachazi nehraje roli.. co na tom, ze existuje asi milion dalsich moznych vysvetleni, ty tvoje budou urcite pravdive, kdyz sis udelal takovou supr analyzu

Reagovat
Bucky

No, já jsem svoje argumenty předložil. Ty jsi předložil vysmátý smajlíky a pár subjektivních dojmů (většina o mě, ne o Messim). Dovolím si tedy říct, že jsi mě nepřesvědčil změnit názor.

Reagovat
Kily8

Nemá zmysel diskutovať s nekritickými uctievačmi, oni majú klapky na očiach. Oni aj ten škandalózny Messiho výkon proti Bayernu(a takýchto výkonov bolo túto sezónu viac), sú schopní ospravedlniť čímkoľvek, može za to každý, iba Messi nie- zlí spoluhráči, zlý tŕener, zlý rozhodca, zlý prezident klubu, zlý riaditeľ klubu, zlý klub, zlá Argentína, zlý Coutinho, zlí diskutéri...

Reagovat
Josifek

Reagovat
Josifek

I ve stávající situaci je to celkem s přehledem nejlepší hráč, co kdy hrál..

Reagovat
Kily8

bez ohľadu, ako hrá, bez ohľadu, do akých mebeských rozmerov sa bude stupňovať hanba(AS Rím, Liverpool, Bayern), bez ohľadu na koľko gólov nahrá súperovi svojimi stratami lopty, bez ohľadu, že sa skoro nepohne zo stredového kruhu, je najlepši...prečo? Pozri si youtube, videá jeho akcií tam stále visia, tak čo viac potrebujú uctievači?

Reagovat
smazaný uživatel

jj fanousek realu bude vylozene uctivac messiho tvl, zabal to pls

Reagovat
stas87

Wow, zasa si to dokazal..ze tomu absolutne nerozumies a futbal si videl maximalne z rychliku. Hned prvy komentar a neskutocny sranec. Ale u teba klasika.

Reagovat
smazaný uživatel

Hele čobole, oba víme, že víš o fotbale úplnou tužku a xkrat si to tady dokázal. Takže tvoje komentáře absolutně nemůžu brát vážně

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak jiný čobol tady na fóru mi dokonce sdělil, že si poprvé propadl už v páté třídě na základce. Bylo mi jasné podle tvých příspěvků, že tvé IQ nebude žádný Nagano, ale že si až takový mentální suterén jsem upřímně nečekal

Reagovat
stas87

No tak ked nieco take tvrdis, tak to musis podlozit nejaym dokazom. S chutou do toho, cakam. Dokaz to, ze som prepadol v piatej triede...ak nedokazes, si pre mna len klamavy kokot.

Reagovat
roman1978

Ser na to. Jakákoli kombinace bílého zla (real madrid), cerveneho zla (sparta praha) a modrého zla (chelsea) = super idiot.

Léty prokázáno.

Reagovat
stas87

Tak dal som joudovi sancu dokazat to co tvrdi...nesklamal. Nechapem co si tym dokazuje ale to vie asi len on sam. Zas ale nie kazdy spartan je idiot, on tu demenciu ale posuva dost vysoko. A este ma tu drzost kadrovat druhych. Je to uboziak.

Reagovat
kardous

Moc tomu nevěřím,ale kdyby opravdu odešel tak kam? Napadá mě jen MC a nebo ještě PSG. Do argentiny se asi ještě vracet nebude.

Reagovat
Atlético de Madrid

Pokud nechce pristoupit na desetinasobne nizsi plat, tak si ho muzou dovolit jenom tyhle dva kluby. Pro oba by to davalo smysl marketingove i sportovne, protoze Messi je porad lepsi hrac nez kdokoliv, koho tam maji a mohl by jim pomoci vyhrat nejake trofeje. Z dlouhodobeho hlediska to ale ani pro jeden z tehle klubu neni uplne vyhra, meli by relativne stareho hrace, kteremu se musi prizpusobit cely system. V MC by to moc nepomohlo De Bruynemu s Aguerem, v PSG zase Neymarovi v Mbappem. Navic, PSG klidne muze byt letosnim vitezem LM, a pak se asi tezko bude obhajovat nutnost prekopani celeho kadru.

Reagovat
Thelvin

United by ho zaplatili taky

Reagovat
Atlético de Madrid

To je asi pravda, ale nevydelava Messi porad skoro 2x vic, nez Pogba?

Reagovat
Thelvin

V tom bych neviděl moc problém. MU má obří finanční možnosti, nehledě na to že s timhle by jim klidně mohl pomoct nějaký sponzor

Reagovat
Talker

Tak pokud je pravda, co se píše, tak nejvíc má DDG - cca 20 mega. Messi prý bere 96 milionů.

Takže reálně by pobíral cca 5x vyšší plat, než kdokoliv jiný v týmu.

Reagovat
cr7sux

Messi nemá těch 100 mega ale na smlouvě s klubem, ne? To budou spíš celkové příjmy

Reagovat
cr7sux

*Tak našel jsem někde, že před zdaněním má něco přes 1300000 týdně v eurech, tomu bych možná i věřil

Reagovat
madridcan

A po zdaneni tiez

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gazdo

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Rattlesnake

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
cr7sux

Reagovat
sir alex f

Reagovat
uff

Reagovat
pingla

Reagovat
indy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheAdy

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Stan Smith

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
JackDaniels.

Reagovat
krisa

Reagovat
8lampard8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
kardous

Reagovat
valloire

Reagovat
CHONG

Reagovat
Bucky

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
redyyz

Reagovat
Zark

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
icka

Reagovat
Nebelung

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kaja900

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zizou

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
Skalda29

Reagovat
efellipe

Reagovat
cink

Reagovat
smazaný uživatel

Jako.. nějakou dobu to bylo vtipné a fakt jsem si to užíval. Ale s přibývajícími smajlíky mě to začíná srát. Takovou slávu si nezasloužíš.

Reagovat
madridcan

Mam tym padom nieco podobne s titulom tvojho timu

Reagovat
smazaný uživatel

Rozveď to prosím.

Reagovat
valloire

Má tím pádem něco podobné s titulem tvýho týmu.

Jsem ti to přeložil, abys to pochopil.

Nemáš zač.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel jsi špatně pochopil pointu. To je ale v pořádku. Mentálně slabším jedincům se to občas stane. Nemám ti to za zlé.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
Generalní Gladiator

Reagovat
čolo

Reagovat
JM

Reagovat
janinho

messi urcite neberie 96 mega od klubu. to si musel citat aj s reklamnymi prijmami. od klubu moze mat tak 40-50.

Reagovat
kardous

o tom pochybuju

Reagovat
Slavia10

Pokud PSG vyhraje LM, tak Mbappe podepíše novou smlouvu a určitě nepůjdou po Messim. City by úplně zabili De Bruyneho a Kevin je bůh pro fanoušky City to by jim nikdo neodpustil. Pak teoreticky Juventus. Upřímně ať jde klidně za cenu okolo 100 mega jak Ronaldo, kdyby odešel ještě Suarez za těch 10-15 + plat tak to už by Barca měla hned okolo 200 mega. Griezmanna tu spoustu lidí vyhání, ale jsem si jistý, že když půjde na hrot a nebude tam Messi, tak bude hned lepší. I Coutinho by se mohl zvednout. A Koeman má zatím podle mě rozum, proč dávat hromadu peněz jak to teď Barca dělala když můžou koupit za 80-90 mega dohromady Beeka + Depaye, kteří možná nebudou TOP hvězdy, ale budou více než slušné posily a budou hlavně makat a to občas dělá více než jen talent. Škoda jen, že by Messi nepřekonal Xaviho v zápasech, ale když to tak chce, klubu by pomohl.

Reagovat
janinho

to City je pre neho idealne miesto ak chce ozaj zmenu. pred 2 mesiacmi sa uz aj tak pisalo ze zvazuju aguera niekam vymenit, tusim chceli vymenu s doplatkom za lautara.

podla mna ak by dosiel messi tak predaju mahreza, mozno by ho priamo vymenili za leosa.

akoze city nenavidim po tych pepkovych debilnych reciach ale vidiet leosa v PL by bolo urcite zaujimave.

Reagovat
Slavia10

To už ani Bartomeu není takový magor, aby si vzal Mahreze, řekl by si určitě o Bernarda.

Reagovat
janinho

"To už ani Bartomeu není takový magor, aby..."

https://giphy.com/gifs/5fBH6zf7l8bxukYh74Q

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
kardous

Já teda četl, že mají zájem o Bernarda,tak jedině takováhle výměna a samozřejmě by byl v PL, takže konečně by se "ukázalo" jak by to zvládl

Reagovat
janinho

tak samozrejme z pohladu Barcy by bol Bernardo fantasticky, ale neviem ci by ho Pep pustil. aj ked teda minulu sezonu bol pre neho pomaly najdoleziejsi hrac a tuto odohral myslim o dost menej.

Reagovat
celeb

Aguero by mal byt na odchode, a keby aj nebol ...

KdB je ina kava, ale zas nevidim, preco by to nemohlo fungovat. Stacilo by neprisposobovat nic a nechat ho hrat na poste praveho utocnika.

Kazdopadne verim, ze chce len donutit Bartomeu k odchodu, aj ked sa obavam, ze ten sa bude drzat zubami-nechtami.

Reagovat
dinss

United, Bayern, City, Chelsea, PSG, Madrid , Juventus potažmo Inter (tam se ale musí běhat), Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

Akoze vidiet ho v Juve s Ronaldom by bolo cool

Reagovat
misinho7

to by som si strasne prial

Reagovat
janinho

jedine ak znova podpisu Sarriho

Reagovat
drussbarb

Já vlastně taky

Reagovat
smazaný uživatel

pro fotbal parádní

Reagovat
teenz

Reagovat
Coutinho10

konecne by zasli na veceri

Reagovat
icka

Reagovat
kardous

United s Chelsea určitě né...tam se ted' sází na mladé, navíc když MU dělá problémy koupit Sancha, kterej je do budoucna velký příslib. Bayern by ho nezaplatil si myslím a o Reálu nemůžem ani diskutovat ještě tedy ten Juventus,ale tam by se museli zbavit Higuaína a Dybaly a co se týče Liverpoolu,tam by ho Klopp nechtěl si myslím.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak United mají obrovský zvuk, ale úspěšní nejsou. Bayern nebude mít peníze. Chelsea není lákadlo. Je mu 33 a bude chtít někam, kde může uspět. Bayern sice úspěšný je, ale peníze nejsou. City či PSG, nebo vydělat jinam.....

Reagovat
Heresy

Bayern nema penize? urcite by ho nechteli

Reagovat
smazaný uživatel

Tak rozhodně nemají peníze na Messiho. Kdyby měli, tak už jdou po Havertzovi, ale nejdou, takže peníze nemají.

Reagovat
Heresy

proc by byli tak blbi a davali 100 mega za havertze ktery jeste nic nedokazal ? a navic maji mullera ktery je mnohem lepsi ..

Reagovat
janinho

to nie je o tom ze by si ho nemohli dovolit, len proste nemaju potrebu preplacat hviezdicky ked ich tam topanka netlaci. uz sa dostatocne popalili na tom Hernandezovi. sice je mlady, ale dali za neho tusim 70m a cez daviesa ktory prisiel za cca 15m z kanady by sa momentalne nedostal snad ani robertson.

bayern za to co barca dala za svoje 3 superstars (2 na lavicke a 1 na hostovani) vyskladala cely tim aj s rezervou a upratovackami.

Reagovat
Gazdo

Plus popcorn zdarma pre divakov

Reagovat
čolo

Reagovat
irik

Reagovat
Uwe háže buly

Peníze rozhodně maji jen je takhle nevyhazují

Reagovat
Svatej

Mame svyho vlastniho vrabejku, to je k posrani

Reagovat
exot12

To že niekto nechce nezmyselne utrácať = nemá peniaze?

Veľmi dobrá dedukcia

Reagovat
Svatej

Reagovat
dinss

Mluvím ale o tom, kdo si ho může dovolit...

Reagovat
mesyas

chelsea určitě ne, ti budou rádi, když ji klapne havertz a zbude drobné na obránce

Reagovat
Whitemedia

Jojo, drobné na Chilwella

Reagovat
mesyas

chilwell za 45 jsou drobné, jsem mokrej z toho

Reagovat
Largo

Inter

Reagovat
smazaný uživatel

nikam nepude, umí jen španělsky, je mu 33 a v barce má pohodlný život..

Reagovat
El-Pistolero-68

Takže Real.

Reagovat
PH8

Pokud by chtěl nějakému týmu v Argentině ještě opravdu pomoci a potěšit diváky (a ne tam být jen na okrasu a prodej dresů), tak má právě asi nejvyšší čas.

Reagovat
El-Pistolero-68

Na to má ještě čas.

Reagovat
Uwe háže buly

To je blbost, tam by byl hvězda i za dva roky.

Reagovat
VersaceChain

za dva roky bude furt hvezda i v evrope

Reagovat
penepi

Reagovat
Mönchengladbach

Real Madrid.

Reagovat
smazaný uživatel

Zmeni sa vedenie a ostane

Reagovat
smazaný uživatel

Kamkoli půjde, tak bude zářit. Snad fakt odejde, chtěl bych ho vidět v jiném dresu.

Reagovat
Kily8

Žiariť bude všade, len niekde by si snáď dovolili od neho chcieť, aby aj behal. Možno niekde by nechceli, aby žiaril, ako v zápasoch v Ríme, v Liverpoole, s Bayernom, radšej by prijali, aby menej žiaril a viac pomohol tímu.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby jeho tým za něco stál, tak Messi může hrát tak jak hrál. To, že zbytek Barcelony hraje jako Blšany není Messiho věc. Zjevně je tam něco špatně, možná je tam Messi moc dlouho zkrátka, ale hráč je to s prstem v nose pořád nejlepší.

Reagovat
Kily8

Podľa týchto demagógov, čo dokola ospravedlňujú Messiho slabé výkony, slabými spoluhráči, tak Barca automaticky bypadne do 2. ligy a tam bude mať problém so záchranou. Už sa na to teším, ako bude hrať po jeho odchode opať dobrý futbal.....ale už dopredi vidím tie komentáre uctievačov: teraz má Barcelona výborných hráčov a keď tam bolo to chudiatko Messi všetci boli zlí....zrazu hraju opať výborne aj Coutinho, Griezmann, Dembele, ale vtedy boli bez formy....

Reagovat
smazaný uživatel

Podle deníku Marca

Reagovat
misinho7

praveze to pisu aj katalanske noviny..aj tak si myslim ze mu zvysia plat a ostane

Reagovat
patas92

Jn, kdyby mu šlo o plat...

Reagovat
misinho7

no videli sme uz parkrat...klasika chce odist, zrazu mu daju novu zmluvu a vybavene

Reagovat
patas92

Ne

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Nodi

Však odchází už asi po páté podle novin, navíc kdyby chtěl tak odejít tak mohl zadarmo a nemusel prodlužovat před cca čtvrt rokem.

Reagovat
icka

Reagovat
icemike

každý rok

Reagovat
Majk91

no jasné, lebo peniaze sú v tejto situácií rozhodujúce

Reagovat
PH8

Asi dluží na daních.

Reagovat
smazaný uživatel

Lukašenko fotbalu

Reagovat
cr7sux

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
PH8

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Euphael

Reagovat
TheAdy

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
risk je zisk

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
penepi

Reagovat
Mercury

Aktuální kurzy kolem 1.15, že zůstane v Barceloně. A zhruba tak to vidím i já.

Reagovat
cink

Reagovat
Ranoth

uz to je fakt nuda kazdy mesiac citat spravy o jeho odchode, ked je aj tak vsetkym jasne, ze nikam nepojde

Reagovat
Ranoth

ale ako nahradu za Firmina by som ho aj bral ale pochybujem, ze by sa u nas presadil.. to by ho Klopp musel naucit behat

Reagovat
smazaný uživatel

Nemate korunky na take veci

Reagovat
smazaný uživatel

zarobime na dresoch

Reagovat
cr7sux

Reagovat
janinho

akoze klopp je posledny trener ktoremu by chodiaci leos zapasoval do koncepcie. to by som chcel vidiet ten pressing LFC s leosom v strede

Reagovat
celeb

preco v strede? Navyse nemam pocit, ze by Salah branil lepsie/aktivnejsie ako Messi. Ak sa teda nebavime o rozhodnutom zapase, ktory sa uz len dohraval.

Reagovat
janinho

no ja teda ten pocit mam. pokial tie kilometre ktore ma v zapasoch namerane neodbehne na mieste.

leos je vyborny dopredu ak im defenziva funguje na 100% ale dozadu vypomaha pramalo.

je to len moj nazor ale podla mna by o neho klopp nemal zaujem. jednak kvoli tym hernym predispoziciam a takisto to co berie messi na plate tak maju podla mna dokopy salah, mane a VVD.

Reagovat
patas92

I call bulshit

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo by zajímavé, kdyby byl v jiném týmu. Řekl bych, že na něj v současné době mají dva velkokluby, co se týče Evropy a tím je PSG a City. Možná, ale fakt možná i Inter... Každopádně bych řekl, že momentálně s tím, jak Barcelona pracuje by na tom jeho odchodu něco mohlo být.

Reagovat
Talker

Nemyslím si, že je to uskutečnitelné.

Barca ho nebude chtít pustit ani za zlaté prase a nevím, kdo bude ochotný mu platit 100 mega ročně, podpisový bonus a k tomu ještě přestupovou částku, která taky pod 100 mega nebude. Na takový přestup musí být kluby připravené finančně a to reálně nikdo není, aby to zvládl přes FFP.

A pochybuju, že budou Barca nebo Messi ochotní slevit ze svých nároků natolik, aby to bylo realizovatelné.

Reagovat
Ranoth

myslim ze po tom co predviedlo city s FFP to uz nikto riesit nebude ked staci len zaplatit pokutu

Reagovat
smazaný uživatel

Nestaci zaplatit, treba mat korunky

Reagovat
Talker

Tak u City šlo o to, že mlžili dost dlouho a bylo to promlčené. To u takového Messiho za 200 mega + 100 mega na platu těžko někam schováš. Reálně si nikdo nemůže dovolit zvýšit si náklady o 100 mega ročně jen tak z fleku.

Reagovat
Talker

Leda by tam šlo o nějaký trade ve stylu Neymar z PSG nebo Silva/KdB/Sterling od Citizens. Nebo Pogba z MU.

Reagovat
smazaný uživatel

KdB + Sterling + Jesus + Bernardo + Rodri + Laporte by jako základní nabídka mohlo stačit. Pak by se ještě dořešila finanční kompenzace k doplacení Messiho hodnoty.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
janinho

mna by ozaj zaujimalo odkial mas ze messi berie v barcelone 2 mega tyzdenne

https://fcbarcelonalatestnews.com/fc-barcelona-players-wages/

podla tohto ma 500k GBP tyzdenne, takze este menej nez som myslel. cakal som tak 600-650.

Reagovat
Talker

Někde se to řešilo s Chazym včera, že oproti americkému fotbalu berou fotbalisti málo. Jsem to nezkoumal, jen jsem čuměl. 500k/w je celkem v pohodě, to utáhne v tom případě kdekdo, pokud si udělá trošku místa.

V tom případě by mohla být výměna do United za Pogbu, nebo do Citizens za některou hvězdu, stejně tak PSG za Neymara (?). Ty kluby se budou muset zbavit jednoho hráče, aby si udělaly prostor a cash nemá prakticky nikdo.

Reagovat
Talker

Jinak všude se píše něco jiného. Co jsem zahlédl, tak:

The five-time Ballon d'Or winner made $1 million more than long-time rival Lionel Messi, who collected $32 million form endorsements and $72 million from salary/winnings.

On může mít základ 500k/w, ale za odehraný zápas, za gol, vítězství, titul atd randál.

Reagovat
Detective

Tak většinou to jsou spekulace, ale základní problém těhle diskuzí je, že v Itálii a Španělsku se příjmy fotbalistů uváděj v čistym, kdežto Anglie a další, včetně americkej sportů, v hrubym. A většina tenhle rozdíl prostě ignoruje.

Reagovat
janinho

to tam ale musi mat bonusy aj za to ze si sam zaviaze snurky na kopackach toto je podla mna trosku prehnana suma, ale tak okolo tych 50m eur by som este veril.

Reagovat
noustres

Dodnes nechápu proč jim dávají tolik peněz, vždyť můžou i ostrovy v pacifiku ap. Měsíc ještě nikdo nenabízel a planetární mlhoviny jsou dnes hodně v ceně.

Reagovat
pobody's nerfect

A pak ještě nezapomeň připočítat plat trenéra

Reagovat
vladis271

Reagovat
exot12

Bayern

Reagovat
Talker

Na druhou stranu, pokud by někdo vysolil nějakou slušnou částku (150-200?), tak by se jim to možná vyplatilo.

Zbavili by se toho neskutečného platu a měli by možnost přebudovat kádr - přece jen by mohli pracovat s tím, že budou mít pro letošní rok 100 mega ušetřeného platu + tu přestupovou částku - a za 300 mega by klidně mohli koupit 3 skvělé hráče a začít od znova na zelené louce.

Reagovat
El-Pistolero-68

Kde berete těch 100 mega na platu? To je přece nesmysl, tolik nemůže mít. Kolik má Ronaldo v Juventusu? 20-30?

Reagovat
Talker

Posílal to lexes včera pod Sheffieldem. Já zas jinde našel 50 mega a pak ještě 70.

https://www.businessinsider.com/highest-paid-soccer-players-footballers-world-2019-6#1-lionel-messi-127-million-1123-million-12

Top 10 World’s Highest Paid Football Players 2020 (annual salary)

1. Lionel Messi (Barcelona): €96 million

2. Cristiano Ronaldo (Juventus): €54 million

3. Antoine Griezmann (Barcelona): €38 million

4. Neymar (PSG): €35 million

5. Luis Suarez (Barcelona): €34 million

6. Gareth Bale (Real Madrid): €28 million

7. Andres Iniesta (Vissel Kobe): €27 million

8. Alexis Sanchez (Manchester United): €25 million

8. Philippe Coutinho (Bayern Munchen): €25 million

10. Oscar (Shanghai SIPG): €24 million

Je otázka, co je přesné, ale dokážu si představit, že má 500k/w v čistém, takže 54 milionů hrubého + bonusy 15 mega ročně za starty, goly, výhry, poháry atd.

Reagovat
smazaný uživatel

Barca a Juve blázni

Reagovat
El-Pistolero-68

Tak jestli Barca platí cca 170 mega za Messiho, Griezmanna a Suáreze + má na hostování 25milionového Coutinha, tak to potěš teda.

Reagovat
mickey mouse

96 mega jen za plat šílenost

Reagovat
patas92

Jak by se k tomu postavil Bartomeu a Barcelona netuším, ale myslím, že Messimu ani tak nejde o peníze a slevil by ze svojich požadavků.

Messi je hodně rodinně založený, proto si myslím, že zůstane, jelikož se mu nebude opustit vybudované zázemí v Barceloně. Nebýt toho, tak už je pryč minimálně rok, jelikož ho ta neustále se zhoršující sportovní situace neskutečně sere.

Reagovat
smazaný uživatel

Messi zmínil, že mu nejde o peníze, ale o to vyhrát LM.

Reagovat
Amarino

Ať je to, jak je to, nedokážu si to představit, že by někam šel...

Pokud přesto půjde, bude to (můj tip) nějaký z těchto pěti týmů: City (kvůli Pepovi), PSG (money, Neymar), Inter (money?)...no a pak pokud by měl zájem sám Adidas na přestupu, tak Bayern, United, možná Chelsea...?

Reagovat
Talker

To už radši toho Havertze než Messiho...

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea ani náhodou. Ať teď nakupujeme jak nakupujeme, tak tvoříme nový tým. Moc by si nepolepšil co se úspěchů týče. Ty první tři jsou mnohem reálnější. Jak PSG tak City nemají problém s penězi. Inter těžko říct, ale tam by úspěchy mohly být už příští rok. Tým mají dobrý. Trenéra výborného. Ale spíš ty první dva.

Reagovat
Slavia10

Už vidím Conteho, jak si nechá od Messiho kecat do sestavy

Reagovat
smazaný uživatel

Byl by to zajímavý souboj Reálně ale opravdu jen ty dva prvně dva jmenovaní. Jsou to úspěšné týmy se skvělými hráči. City pravidelně nějaký pohár, k tomu mají Pepka. PSG pravidelně titul a teď finále LM. Oba mají peněz jako želez, takže tak.

Reagovat
John Obi Mikel

Co do sestavy, ale do způsobu hry...

Reagovat
Freedo

Mě taky z počátku napadlo PSG a City, ale jak se tak zamýšlím, Bayern zní jako zajímavá volba. Vyhrajou LM, Lewa stárne, velká výzva, peníze by se našly.

Reagovat
Allianz_Arena

Bayern je jednoznačně nejméně pravděpodobná varianta.

Reagovat
smazaný uživatel

jo to byl přímo jejich styl 700 mega za messiho, když nikdo ze základní sestavy je nestál víc než 20 míčů

Reagovat
Freedo

700 by určitě nestál. Potom by si ho nemohl dovolit nikdo na světě. Existuje hodně způsobů jak takovej přestup financovat a dokážu si představit třeba dlouhodobé splátky.

Jinak s těma 20 míčema určitě pravdu nemáš.

Reagovat
Fodbalysta

tak nestál... pokud si vedení postaví hlavu, že bud 700 na stůl nebo nic, tak nikdo nic neudělá. A nebo za rok zadarmo..

Reagovat
Freedo

Přesně tak. Záleží, jak by se dohodly kluby. Výkupní klauzule jsou ve Španělsku povinné a hráči často chodí za nižší sumy.

Reagovat
vladis271

preboha 700 je úplne mimo realitu. Ja si nvm predstaviť nikoho kto dá v momentálnej situácii viac ako 150 plus jeho monštrózny plat za 33 ročného hráča. Ved má rok do konca zmluvy.

Reagovat
Spalovač šancí

Hoffenheim

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal na doživotní splátky???

Reagovat
Zdechlina

Co by u nás dělal?

Reagovat
Shevchenko

Jestli fakt půjde do Interu tak mě jebne.

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
smazaný uživatel

To jedné všechny .

Reagovat
smazaný uživatel

jebne*

Reagovat
KingMaster13

Jako bylo by fajn kdyby hrál s Ronaldem opět jednu ligu a vznikla opět nějaká rivalita ale aby jednoho měl Juventus a druhý Inter by mě jakožto fanouška AC hrozně sralo. Pak jedině podržet Ibru a aby se hecnul a ukázal těm dvěma kdo je tady pán

Reagovat
Zark

a v závěsu za nimi by se na ně škrábal ještě Ribéry..

Serie A 2020/2021: The Expendables

Reagovat
smazaný uživatel

zadarmo drahej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Vzhledem k tomu, jaký by měl podpisový bonus, tak je to možné.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jolly Roger

Pro něj asi vhodný čas na poslední výzvu. Podle mě by to mohl být Manchester United, v kterém roky nebyla žádná hvězda. Nebo PSG místo Neymara. Ale francouzská liga nemá zvuk a do italské se moc nehodí. On není typ jako Maradona, který lokální Neapol dotáhl skoro sám k titulu. Na Čínu, Ameriku a Emiráty má ještě čas.

Reagovat
smazaný uživatel

výzva všichni dobře ví jak je skřítek na peníze, půjde jedině tam kde mu nabídnou víc a všichni se před ním ohnou v pase. spíš si ale myslím že mu v Barce zalepí pusu prachama a slibama jako vždycky a i on bude rád, že se nebude muset vzdát svého vyhřátého brlohu

Reagovat
Jolly Roger

Asi jo. Klidně bych na to vsadil, pokud odejde, mile mě překvapí.

Reagovat
Elliasson

700 000 000 EUR? Jak po tomhle nákupu si obhájí jakýkoliv potenciální kupce FFP?

Reagovat
Tomik111

Nemá ve smlouvě tu klauzuli, že může odejít zadara?

Reagovat
Elliasson

"Podobně informoval i barcelonský list Mundo Deportivo, nicméně zdůraznil, že případný odchod argentinského reprezentanta komplikuje výstupní klauzule ve výši 700 milionů eur (18 miliard korun)," cituji.

Reagovat
Vincent Vegan

nejakou klauzuli mel, ale ta byla jen na par dni a vyprsela snad nekdy 30.06.

Reagovat
Tomik111

Aha, tu jsem měl na mysli. Nevěděl jsem, že byla takhle omezená. Díky.

Reagovat
Uwe háže buly

Hlavně když na to přistoupí klub, hráč může kdykoliv odejít za min

Reagovat
Fodbalysta

tak to mají v Barceloně velký štěstí, že se sezona takhle protáhla, protože stát se tohle v dubnu/květnu, kdy se měl původně hrát zápas s Bayernem a dopadnout takhle, už tam Messi nemusel být

Reagovat
Vincent Vegan

To je fakt, ale stejne si myslim, ze jen tlaci na to neschopne vedeni a ve skutecnosti odejit nechce.

Reagovat
Atlético de Madrid

To samozrejme nikdo nezaplati. Vzhledem k delce smlouvy to ale ani nebude potrebva. Nekdo nabidne 100M a Barca se bude muset rozhodnout, jestli chce 100M letos nebo nic za rok.

Reagovat
Gazdo

Tak si myslim ze na 99,9% messi zostane ale keby predsa len mal naozaj odist a potvrdilo by sa to tak by to Bartomeu nie ze neustal ale pravdepodobne ani neprezil

Reagovat
smazaný uživatel

Za tolik neodejde. Barca bude muset slevit, respektive si to bude Messi vynutit. Reálných je max. 300.

Reagovat
Gazdo

Ono aj keby to bolo 300 pravdepodobne sa to aj kupujucemu klubu oplati pretoze to je vazne hrac ktory sa fakt zaplati na dresoch. Nieco ako Ronaldo do Juve bolo za 100 proste jak zadarmo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

neoplatí a nezaplatí sa na dresoch preboha. Zisti si ako funguje ten princíp ziskov z dresov.

Reagovat
Nebelung

Reagovat
r3

Reagovat
smazaný uživatel

Za Messiho s jednim rokem do konce smlouvy nikdo 300 neda. Realnych je max. tak 150. Jediny srovnatelny prestupy jsou Ronaldo jakozto kvalitativne srovnatelnej hrac, kterej sel ve stejnym veku a delsi smlouvou za 100 a Hazard jakozto elitni hrac, kterej sel rok pred koncem smlouvy za 130.

Reagovat
smazaný uživatel

Za 150 by ho bral každý top klub. Marketingově se splatí během prvního týdne.

Reagovat
smazaný uživatel

No ja si myslim, ze pro vetsinu klubu by ani nebyla takovej problem ta prestupova castka ale spis jeho plat.

Reagovat
Generalní Gladiator

Maximálně 100 a i to je dost, vždyť může mít před sebou třeba jen 2sezony.

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Generalní Gladiator

Reagovat
vladis271

nie žiadnych 300 nie je reálnych ani vo sne.

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia nebo Sparta?

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Slavia a potom hostování pod Ještědem.

Reagovat
smazaný uživatel

A přejmenují to na Libarca

Reagovat
Beči

Messberec

Reagovat
smazaný uživatel

Leoberec

Reagovat
smazaný uživatel

Lioberec.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
John Obi Mikel

Jako náhrada za Williana by byl celkem dobrý.

Reagovat
Rip

Snad v Barceloně nebudou kurvy a pokud si bude přát odejít, tak ho snad rozumně pustí. A nebudou dělat problémy za to co všechno pro klub udělal. Messi se uchytí všude je to nejlepší fotbalista za dlouhou dobu, kde příjde tak tam se budou slavit trofeje. #messitointer

Reagovat
Mass

Třeba argentinská repre vyhrává, nebo ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Nula. Stejně jako tento argument...

Reagovat
PH8

Mně teda přijde, že ho hlavně brutálně nebaví ti spoluhráči. Jak si sedl s Neymarem a Suarezem, tak Griezmann, de Jong, Dembele a Lenglet mu nesedí.

A vzhledem k tomu, že se nikdy netajil láskou k Aguerovi a Guardiolovi, tak si myslím, že Man City je hodně reálný.

Reagovat
Rolf

Z jeho strany(a nejen z jeho-ale většiny mužstva) je to boj o odvolání současného vedení,hlavně

presidenta klubu.Trvá to již delší dobu a vyvrcholilo "výkonem" v utkání s Bayernem,včetně

brankáře Ter Stegena,který od cca.15.minuty začal přihrávat hráčům Bayernu.Předtím jsem

neviděl,aby zkazil více jak jednu přihrávku za zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Neverim, ze by ho mohl nekdo za ty penize chtit. V tomhle veku da nekdo tezko za hrace 100 mega.

Reagovat
Atlético de Madrid

Za Ronalda ve stejnem veku dali 100 mega, tam je spis problem, ze Barca dost mozna bude chtit jeste vic.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Ronaldo je ale uplne jinej typ hrace.

Reagovat
srandamač

Přesně, Ronaldo je lepší

Reagovat
Losinho

Hlavně se dá čekat, že vydrží dýl.

Reagovat
penepi

Reagovat
Josifek

Reagovat
crusty

Ani si neviem predstaviť že by Messi prestúpil niekam inam. Barcelona dala Messimu po futbalovej stránke úplne všetko a aj vďaka nej sa Messi mohol stať pravdepodobne najlepším hráčom aký kedy behal po futbalových trávnikoch. Messi jej zase na oplátku pomohol svojimi nadpozemskými výkonmi ktoré podával počas celej svojej kariéry k zisku nespočet trofejí a z veľkej časti vďaka nemu zažívala najlepšie obdobie svojej histórie. Barcelona a Messi jednoducho patria k sebe. Viem že každá éra raz skončí, ale táto by mala skončiť tam kde začala a teda v Barcelone.

Reagovat
Fodbalysta

souhlasím

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LeonardoUžoa

Podle me by ty trofeje spocitat sly.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Fortune už sú na to kurzy

Reagovat
TrueCommunist

Neprodejný hráč, není tým, kterému by mohl zapadnout do dlouhodobé koncepce. Absolutně vyhozené peníze, kvůli němu překopávat taktiku. Nedokážu si představit, že by nějaký tým mohl mít zájem, možná před dvěma roky.

Reagovat
Miguel19

Škoda že už máme lepšího Ziyecha. Na 2-3 roky bych ho bral.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, tak ten byl dobrej

Reagovat
smazaný uživatel

lepsieho, mladsieho a lacnejsieho...aka to potom skoda?

Reagovat
CHONG

Florentino, jednej

Reagovat
Masi

Reagovat
janinho

vymena za Balea

Reagovat
Gazdo

Uprimne bral by si ho?

Reagovat
CHONG

Upřímně ani nevím, ale byla by to sranda

Reagovat
teenz

Reagovat
valloire

Reagovat
risk je zisk

Reagovat
smazaný uživatel

duse i telem vytrollit Barcu, to by ti slo.

Reagovat
Infi

Reagovat
icemike

Reagovat
Josifek

Reagovat
Mönchengladbach

Figo prošlapal cestičku, Real jasná volba.

Reagovat
Greny

Hlavně ne Chelsea pak je mi jedno kde skonci

Reagovat
TrueCommunist

Přesně to si rika asi fanousek kazdyho tymu, kterej je zminenej

Reagovat
Ángel di María 22

Nakonec stejne nikam nepujde, ale bylo by neskutecny oziveni ho videt v jinym dresu aspon par sezon.

Jinak si myslim, i kdyz by si to spoustu fanousku Barcelony urcite nepralo, ze by obecne bylo pro klub lepsi, kdyby odesel. A ted ani nemyslim po sportovni strance, ale po ekonomicky. Zbavili by se obriho platu, velmi slusne by ho zpenezili a mohla by zacit kompletni prestavba tymu uz ted. Pokud Messi a dalsi chranenci zustanou, tak bude Barcelona muset tu situaci bez nej resit za 3 roky stejne, ale ztrati tim ten cas. Neverim, ze se starnoucim Messim jeste zvladnou udelat naky ohromny uspechy nebo vyhrat LM, takze by mi davalo smysl ho nechat jit ted. Vim, ze to vetsina lidi spis nepochopi, emoce hraji velkou roli, ale long-term by to bylo podle me pro Barcelonu vyhodnejsi. A proste vzdy bude platit klub>hrac.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja to chapem, akurat by som chcel vediet, kolko Barcelona inkasuje na roznych komercnych veciach. Predaj dresov, atd.

Reagovat
Ángel di María 22

Uz se to resilo asi tisickrat, ze dresy jsou nepatrnej zlomek nejakych prijmu. Samozrejme, ze lakadlo Messi zmizi a s tim zmizi i spousta navazanych veci, ale jak rikam - to se stejne bude napr. za 3 roky dit taky, ale tam uz z toho Barcelona nic navic nevytriska.

Reagovat
Gazdo

No ja co som videl viacero zdrojov uvadza dresy ako celkom velky prijem zase by som to nepodcenoval

Reagovat
Talker

Tak můžou zkusit ještě vyhrát 1-2 tituly během následujících 2-3 let. To by se z Messiho vyždímat asi dalo, pokud by zůstal. Myslím, že kdyby se ho zbavili, aniž by pořídili novou hvězdu (Neymar, Mbappe), tak to na ten titul nebude a budou muset překopat úplně všechno a na tituly zapomenout na 2-3 roky a přenechat nadvládu ostatním.

Navíc tam mají nějakých 12 hráčů (s Pjaničem?) ročník 91 a starší, které bude potřeba během pár let taky vyměnit. A většina bude mít luxusní kontrakty taky. Naopak ta mladší generace, která má vrchol před sebou (dejme tomu 25 a mladší?) je 8 hráčů včetně neustále zraněného Dembeleho a pak Puiga, Pereze, Fatiho a Firpa, což jsou hráči s méně než 1500 minutami.

Ekonomicky to smysl dává, zbavit se té staré gardy, ideálně za ně dostat nějaké finance a vytvořit novou kostru, která by opět dotáhla Barcu na vrchol. Ale to by museli na pár let zapomenout na tituly a to podle mého vedení ani fanoušci nepřekousnou, takže to budou prodlužovat co nejdéle. Viz Pjanič, Griezmann, Vidal, kteří potáhnou kárku o 2-3 roky déle, ale pak budou muset být znova nahrazeni.

I sportovně podle mého dává smysl se zbavit celé té staré gardy, udělat razantní řez, zpeněžit, co se dá a koupit letos třeba Sancha s Havertzem nebo podobné mladé supertalenty a tvořit to kolem nich. Letos konkurence moc na tom trhu není a je otázka, jestli ostatní posílí a jak výrazně. Za rok pak přeměnu dodělat a mít hotových třeba 5-6 hráčů na dekádu dopředu.

Reagovat
Atlético de Madrid

Barcelona ten moment, kdy se dalo z jejich tymu jeste neco vytriskat projebala s Valverdem. Kadr meli dostatecne kvalitni na to, aby vyhrali ligu i letos a navic klidne i mohli jednou ze tri poslednich let urvat i LM. Vzdyt meli totalne na lopatkach i ten Liverpool, coz je za posledni dva roky nejlepsi tym na svete... Pristi rok maji asi posledni realnou sanci jeste neco vyhrat, ti hraci hodne starnou a psychicky jsou evidentne dost vyzdimani.

Reagovat
LAM

LM bych v následující sezoně neřešil,tam šance defakto nebude.

Já osobně bych nechal jít Suareze,Rakitiče,Vidala,Umtitiho,Firpa,Braitwaiteho,Rafinhu,Roberta-to znamená hráče co to mají tkz..za sebou nebo nemají na Top tým.

Pique a Sergio tu můžou příští rok určitě bejt.Kvalitu stále mají,nebudou hrát už jasnej základ a stále můžem jejich zkušenosti využít,

Důležitý bude jak se nový hráči dokážou zhostit úrovně co se po nich bude vyžadovat a na to prostě potřebujem pomoc od Lea.Žádnej tým nemůže vyměnit 7 hráčů základu a čekat,že se to zlepší samo.

Reagovat
Talker

Do kdy má vlastně smlouvu? Do příští sezony? Pokud ano a odmítne podepsat, tak by mi dávalo smysl ho fakt pustit letos a koupit z těch peněz třeba Sancha nebo Havertze či jiného osvědčeného supertalenta. Pokud by se vám zároveň podařilo zpeněžit někoho dalšího a přivést oba, tak máte našlápnuto na to mít znova skvělý tým během 1-2 let.

Reagovat
LAM

Do konce příští sezony a snad to dodrží.

Navíc teď přichází novej trenér,asi i dost novejch hráčů a v březnu jsou volby.Dost věcí se může ještě změnit.

Reagovat
smazaný uživatel

Pozor a je tu tady s Valverdem.

To LM projebali hraci sami !!!!

Vzdyt vedli pred odvetou 3 - 0 a 4 - 1.

A byl u vseho i borec s kapitanskou paskou.

Reagovat
valloire

Nebyl. Já ho neviděl na hřišti.

Reagovat
smazaný uživatel

Musis koukat na playtime video, nejaky i tady koluje v diskuzi

Reagovat
VALEN

jak sám píšeš letos konkurence na trhu není a kdo vykoupí ty chodce ? Slušnej peníz za ně nedostanou kór když se jich budou chtít zbavit budou to drobný a musí myslet na ffp a za messiho taky nikdo nedá ranec je mu 33+ jeho skromnej mega plat....(spíš odejde za rok zadara)Barcu bude přestavba stát megaranec

Reagovat
LAM

Hloupost.

Jedna věc je,že Messi jednoho dne odejde a to je všem asi jasný,druhá ale v jakym momentě.

Messi je stále nejlepší hráč na světě a pokuď mu trenér přisoudí nějakou pevně danou pozici,tak na ní bude nejlepší(né když bude muset obstarat vše) a z tohoto důvodu nedává odchod smysl.

Dále je potřeba už nějakou velkou změnu začít dělat postupně a né v jednom létě kdy by se nechali odejít Suarez,Rakitič,Vidal,Sergio,Pique,Roberto,Alba,Umtiti a k nim Messi.

To by byl takovej zásah do týmu,kdy by jsme regulérně hráli příští sezony o LM,bez šance na titul a reálně by jsme se mohli dostat na úroveň AC.

Messi tady musí ještě nějakou dobu zůstat,bejt přítomnej když se tým celkově omladí a změní.Stále dokáže sám rozhodovat zápasy a když ti mladší začnou ukazovat,že jsou schopný vzít odpovědnost,tak může jít jelikož,pak to bude dávat smysl.De Jong,Van de beek,Puig(Coutinho,Pjanič,Sergio)Dembele,Lautaro,Messi(Fati,Trincao a někdo)-ideál.

Stejně tak bych si letos ještě nechal Piqueho se Sergiem s tim,že nebudou mít jistej základ,ale stále maj co nabídnout týmu a mladším hráčů.

Stejně tak ekonomickej dopad jeho platu není opravdu tak strašnej,jelikož on jako Messi přináší Barceloně obrovský množství peněz.

A hlavně si každej musí uvědomit,že tu nejde jen o naprostou světovou hvězdu tipu Ronalda atd.. ale o hráče,jenž je v Barceloně 20let,přišel když mu bylo 13,vyhrál s Barcelonou 35 itutlů,nastřílel za ní 640 golů a velmi reálně bude a pro příští generace největší klubová legenda vůbec.Takovej hráč nemá odcházet po takovym zápase s Bayernem a le stejně jako Xavi nebo Iniesta s titulem v ruce

Reagovat
John Obi Mikel

S tou posledni vetou souhlasim. Byla by docela kaňka, kdyby zdrhnul po takovém průšvihu. I CR7 odešel po 3 titulech LM.

Reagovat
LAM

On dobře věděl,že úpadek toho týmu už přišel.V lize to byla holomajzna a LM udělali s obrovským štěstím.Tohle se ukázalo v další sezoně kdy Real opravdu odešel a to nejen kvůli jeho odchodu.

Ale jinak somozřejmě Ronaldův vztah s Realem je úplně něco jinýho než Messiho s Barcelonou.

Reagovat
Mass

Nikde neni psáno, že příští rok to může bejt ještě horší.

Reagovat
Beči

V úvahu momentálně přichází asi jen Citizens. Na pravém křídle tam je prakticky jen Mahréz (Bernarda beru spíš do zálohy, Sterlinga na LW), takže by to přicházelo reálně v úvahu.

Peníze na něj také bude mít jen City a možná PSG s Juventusem. V PSG ale hraje napravo Mbappé, takže tam to asi nepřichází do úvah a Juventus je momentálně dost na dně a ani si nemyslím, že by Messimu sedla Serie A.

Takže reálně z toho vychází jako největší adept právě City. Samozřejmě pokud vůbec někam půjde. Já osobně bych ho rád ještě viděl v jiném týmu a jiné lize

Reagovat
Rox

Seria A Tam může jít dohrát kariéru jen ego honící šašek.

Reagovat
Beči

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Dejl

PSG by pro něj bylo v současnosti asi nejzajímavější. Mbappe může hrát uprostřed, útok Neymar, Mbappe, Messi by neměl moc konkurenci. Sám chtěl aby se do Barci vrátil Neymar, když to neklaplo tak proč nejít za ním. Navic PSG je jeden z mála klubu který si ho může dovolit. Další je asi jen City kteří mají v současnosti dost peněz, navíc je tam Pepek.

Juve mělo problém zaplatit Ronalda, tohle by už Fiat v současnosti neutáh.

Týmy jako Inter, Man UTD, Chelsea asi taky nepripadaji v úvahu, byl by tam kde v Barce, zase táhnout tým sám a koukat na záda někomu lepšímu. Liverpool nechce utrácet, navíc proč by tam chodil. A Bayern bude chtít nejspíš sázet na mladší, Gnabty/Sané, navíc s penězma nejspíš budou taky opatrnější, díky covidu pravděpodobne klesnou příjmy. Šejkum to zas tolik vadít nebude.

Reagovat
LAM

Nejlepší by byli ve formaci 4-3-1-2 kdy by Messi hrál trochu stáhlejšího útočníka za Neymarem s Mbappém jak dost často v Barceloně za Neymarem se Suarezem,ale proč by tam chodil?Ve Francii by to byla prostě strašná nuda,jelikož titul by měli snad už na vánoce.

Reagovat
Dejl

Kdyby chtěl výzvu a tým který je v přestavbě a kde se útok točí jen kolem jeho, tak proč by odcházel z Barci? V PSG by na jen nebyl vyvyjen takový tlak, jako jinde a hrál by v útoku s hráči na své úrovni. Nemyslím si, že by si musel něco dokazovat v týmech jako UTD, nebo Interu, kteří se budou snažit dotahovat City, nebo Juve. Pořád je jeden z nejlepších, pokud bude chtít optavdu odejít tak v jeho věku bude chtít hrát s nejlepšími.

Reagovat
Fairplay

To by bylo geniální, Neymar Mbappe Messi a za nimi Paredes, Herrera, Bernat a Kehrer

Reagovat
Kluivert9

Torres je vzduch?

Reagovat
Atlético de Madrid

Ja bych ho chtel videt v tom Interu.

1) Sance vybudovat kolem nej perspektivni tym, ktery muze pristi rok utocit na titul v lize i v LM.

2) Dalsi souboj s Ronaldem.

3) V Italii zari i ctyricatnici.

4) Konecne by si zahral nejakou jinou soutez.

Reagovat
misinho7

Chce to Juve. Sice je to asi nerealne ale kebyze konecne hraje spolu Cris a Messi. To by bola parada.

Reagovat
Atlético de Madrid

To by asi nefungovalo, oba by chteli dat 40 golu.

Reagovat
LAM

Nefungovalo,jelikož Ronaldovi bude 36 a Messimu 34.

Reagovat
smazaný uživatel

Dve sezony daji

Reagovat
Atlético de Madrid

To uplne neni argument, kdyz Ronaldo porad lame rekordy italskyho fotbalu a Messi ma na Italii jeste lepsi vek. Bez prehaneni si dovedu predstavit, ze oba jeste 3-4 top sezony v Italii daji. Jenom si je nedovedu predstavit spolu. Mozna v MLS nebo v nejake exhibicni lize, ale na na tehle urovni.

Reagovat
LAM

Rekordy Italskýho fotbalu?

Ani v jedný sezoně nebyl nejlepší střelec a 40% golů dá z penalt.Bylo by to sice zajímavý je vidět v jednom týmu,ale nefungovalo by to.

Reagovat
CHONG

Ronaldo se stal prvním fotbalistou v historii, který vstřelil přes 50 branek v italské, anglické i španělské lize.

V Serii A navíc dosáhl na jubilejní trefu v rekordně nízkém počtu zápasů (61).

Jako první hráč Juventusu od roku 1952 dal v jedné ligové sezoně 30 branek.

A těch 40% sis asi taky vytáhl z prdele...

Reagovat
Generalní Gladiator

Ani jednou nedokázal vyhrát krále a to má zdaleka nejlepší servis že všech, Juve se sním v LM pakuje dřív, než bylo většinou zvyklé.

Reagovat
CHONG

A jak to přesně souvisí s těmi rekordy a počtem gólů z penalt?

Jinak Ronaldo dal v posledních dvou letech všechny góly Juve v play-off, sám to ale táhnout nemůže...

Reagovat
misinho7

Reagovat
Generalní Gladiator

No, je to pseudorekord, když ho překoná třeba ten pán na Q a to za podstatně horší tým.Dávat góly teď a dřív v Itálii je kurva rozdíl. Jo vyhrát střelce a překonat Huquaína považuji za samozřejmost.

Reagovat
CHONG

Tak hlavně, že máš mandát na posuzování, který rekord je pseudorekord...

Reagovat
Atlético de Madrid

no moje pointa byla, ze Ronaldo je nejlepsi hrac ligy, takze u nej vek zjevne problem neni

Reagovat
Generalní Gladiator

Není nejlepší hráč ligy, není ani nejlepší ve svém týmu a není dokonce ani nejlepší útočník v Juventus.

Reagovat
teenz

Reagovat
Generalní Gladiator

Copak baletko?

Reagovat
teenz

Reagovat
valloire

Reagovat
pantondavo

Reagovat
Generalní Gladiator

Takhle podobně mě to pobavilo,že za to CR někdo považoval.

Reagovat
pantondavo

Jakou znacku vtipny kase mas nejradsi?

Reagovat
Generalní Gladiator

04.08.2020 16:42 - Nejlepším hráčem italské ligy byl Dybala

Paulo Dybala získal jedno cenné individuální ocenění, útočník Juventusu byl zvolen nejlepším hráčem italské Serie A za sezonu 2019/2020. (football-italia.net)

Vedení Serie A vyhlásilo nejlepší hráče sezony. Na Ronalda už nezbylo místo.

Reagovat
pantondavo

A tohle dokazuje co presne?

Reagovat
smazaný uživatel

Že není nejlepší ani v Juve? Ty vole..

Reagovat
Generalní Gladiator

Takhle mu to dát zadarmo,aspoň chvilku si mu měl dát na přemýšlení.

Reagovat
pantondavo

Tomu neveri ani Dybala

To je jak rict, ze Odegaard je lepsi nez jakejkoli zaloznik z barcy a realu, protoze se dostal do setavy sezony. Logika

Reagovat
pantondavo

Mrkněte na aktuality, kluci:

"Cristiano Ronaldo se stal za uplynulou sezónu nejlepším hráčem Juventusu. Portugalský reprezentant "Staré dámě" pomohl k zisku devátého po sobě jdoucího titulu 31 góly a šesti asistencemi, ovšem nezabránil vypadnutí z Ligy mistrů, kde turínskému celku v osmifinále vystavil stopku Lyon. (sport-express.ru)"

Reagovat
uff

Reagovat
valloire

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Umim si to predstavit. Marketingove by to bylo zajimave, takze by se penize vratlily.

Reagovat
smazaný uživatel

To by bylo šílený.

Reagovat
smazaný uživatel

určitě by to byla paráda, ale spousta Juve hráčů by muselo odejít, jinak nevím jak by to finančně pokryli.

Reagovat
Marv

Reagovat
Josifek

Ale já bych ho chtěl vidět radši v Anglii, jak tam z těch kopyt týden co týden dělá debily

Reagovat
smazaný uživatel

To ti nejak tyhle body uplne rozpadl po vecerejsi finale

Reagovat
Fairplay

Loď se potápí a kapitán ji opouští jako první Nikdy neměl dostat pásku

Reagovat
smazaný uživatel

Ta se zacala potapet davno, momentalne je na dne. Nebo 8:2 je porad malo? Kapitan se max. snazi vyplout na hladinu.

Reagovat
smazaný uživatel

Vy jste úplní hlupáci? Vždyť ten neznaboh jenom šponuje prachy a histerčí. Vy máte plné huby Ronaldů, Balloteliů a podobně ale to pravé zlo a arogance je tento nechutně arogantní a neempatický histerický a přeceňovaný skřítek.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby sel do interu, vyhral ligu, popripade neco navic, tak uz by to nejlepsi fotbalista byl?

Reagovat
ADM

Nie lebo teraz je to uz kapitan co opusta potápajúcu lod

Reagovat
Csaplárova past

To by asi záleželo na tom, jak by k té výhře přispěl

Reagovat
smazaný uživatel

sedel by na lavicce

Reagovat
Csaplárova past

Blbá otázka v úvodu a ještě debilnější odpověď

Reagovat
smazaný uživatel

samozřejmě že ne, ještě by musel přebít Crisovo titul z Eura

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Argentina asi na Euro nedorazi

Reagovat
smazaný uživatel

Ukonceni kariery by bylo hodno jednoho z nejlepsich fotbalistu historie. Prichazeji novi hraci, kteri budou postupne degradovat jeho soucasne vykony.

Reagovat
smazaný uživatel

Este by mohol v marci/březnu kandidovat na prezidenta. Hrajuci prezident klubu

Akokolvek sa snazim chapat Messiho, Suareza a spol, v konecnom dosledku tak ako oni si hladia svoje zaujmy, mne je prednejsi klub. Sorry borci, je cas bud zatiahnut za spolocny koniec povrazu alebo odist, inak je to len marnenie casu a penazi.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle médií..

Reagovat
mimi_united

Messi je aj napriek tomu aký má majetok stále skromný a rodinne založený typ. Problém bude skôr prestupová suma ako plat. Ak prestúpi do toho interu bude mu podľa mňa stačiť nejakých 200 tisíc eur týždenne. V Anglicku okolo 300. Proste všade sa bude pohybovať na platovej špičke, ale určite nebude pýtať 2x toľko, to je nereálne

Reagovat
VALEN

prej skromnej ty jsi blbej , to nejde jinak ani napsat bože skromnej , ale rozesmál jsi mě, jak jsi blbej

Reagovat
smazaný uživatel

ze skromny. :-D skoro ma jeblo.

Reagovat
Uwe háže buly

Nejvíc by dával smysl PSG výměnou za Neymara nebo třeba Mbapeho. Tam by mohl zářit v pohodě ještě tři roky. Možná ještě Inter výměnou za Lautara. Nebo návrat domů.

Reagovat
smazaný uživatel

to by museli být v Paříži úplně padlí na hlavu, messi nemá cenu ani desetiny Mbappého

Reagovat
Uwe háže buly

Však s doplatkem

Reagovat
smazaný uživatel

Riadna demencia pustat vychadzajucu svetovu extratriedu za starnuce drevo.

Reagovat
Uwe háže buly

Stárnoucí dřevo jo

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak drevo. Leos pomaly po tom ihrisku uz ani nechodi, len sa tam inym pletie pod nohy.

Reagovat
Csaplárova past

Ten půjde do týmu, pro kterého je jasná priorita Liga Mistrů. Juve nereálné, takže City za Guardiolou. A Aguero? Nevím. Když může jít De Bruyne na křídlo, tak Aguero může hrát středního záložníka ....

Reagovat
Ángel di María 22

btw jaky by byl nazor na vymenu Neymar - Messi?

Reagovat
Losinho

Snad to vyjde, bylo by zajímavý to sledovat.

Reagovat
LAĎA_Z_MADRIDU

Jediné podstatné je:

Kontrakt vyprší: 30.06.2021

Do konce smlouvy tedy zbývá přesně: 314 dní, neboli 10 měsíců a 10 dní. Jako nejreálnější mi příjde z jeho strany pěkně počkat do ledna 2021, kdy bude moci podepsat předběžnou smlouvu kdekoli *zdarma* jako free player a přihrát si jeden z posledních megakontraktů v kariéře. Do té doby může dělat tlaky na vedení aby přivedlo kvalitní nové hráče a pak sbohem a šáteček, jasné jako facka.

Reagovat
smazaný uživatel

kolik času má na rozhodování, La liga má začít brzo že?

Reagovat
dreambox61

Doslo na slova J.C bude si s kazdym vadit,jenze ma omalu o sezone a trend jsou mlady,maximalne CINA,ale z barcy se neodchazi!!!

Reagovat
Zlatko28

Lidi, vy jste jebli... proti Neapoli předvede luxusní vykon, herně naprostou symfonii, proti Bayernu je nejlepší hráč barcy (tyčka, vytvořené šance, prunikove přihrávky) a teď tu budete psát o nem něco ze nemá na jinou ligu nebo co čistý alibismus. Nechápu co proti němu máte, ale je to celkem trapný nejlepšího hráče takto shazovat. Kdyby Ronaldo předvedl takový výkony jak Messi tak byste ho vynášeli do nebes. A ze nebeha? Sledujete to někdo? Proti Neapoli 2x získal míč a třeba ten vás Roncek stojí ve vápna jak tyčka a nikomu to nevadi . Trosku sebereflexe neuškodí a objektivity také ne. Ve Francii by měl 35-40 golu, v Itálii srovnatelne s CR a v city by mu to sedelo krásné, jestli by si rozumnel s KDB. Fyzicky podobný hráč Aguero patří každoročně v Anglii mezi nejlepší hráče

Reagovat
Zlatko28

A ještě dodat ze tu Barcelonu táhne už od te doby co odesel iniesta a to celou sám, vyrizenejsi a důležitější hráč není

Reagovat
Zlatko28

*vytizenejsi

Reagovat
pantondavo

To taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Maju proti nemu to, ze je lepsi nez Ronaldo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tunkic

Reagovat
Majk91

Väčšinou sú to obyčajní trollovia na ktorých sa neoplatí ani reagovať

Reagovat
misinho7

tak to je na kazdej strane..ked sa da kopne si niekto do Ronalda..ale tu nevidim zeby niekto vysostne kopal do Messiho ze akoze uz nema tu uroven co niekedy, skor mi pride ze vela ludi tu dalo padny dovod preco by bolo pre Barcu prospesne keby siel

Reagovat
LAM

Ten důvod neexistuje.

Jedinej by mohl bejt ekonomickej,ale Messi dle mě pro Barcelonu přináší tolik peněz,což vyrovná ten jeho plat.

Reagovat
Gazdo

Reagovat
John Obi Mikel

Proti Bayernu nejlepší hráč Barcy?

Reagovat
pingla

proti bayernu sotva chodil, totálně na to mrdal, tohle má být nejlepší hráč všech dob? se podiv klidně ze záznamu na jeho zájem o hru

Reagovat
LAM
Reagovat
Mass

Sem ani netušil, že Goretzka tak dobře brání, pokud byl u Messiho, tak ho pokaždý obral o míč.

Reagovat
Infi

nejlepší hráči se soudí na základě jednoho zápasu, kdy vyhořel celý tým? odkdy?

Reagovat
pingla

poslední roky pravidelně ve vyřazovací části LM hraje piču, jako kapitán Barcelony tým nikdy nedokázala vyhecovat. hrdina zápasů proti Eibaru, Socákům, Celtě a podobným

celý tým hrál hovno, ale on tomu nasadil tu pověstnou korunu podívej se třeba na Ronalda, jak se vzteká, když se nedaří, jak hecuje ostatní, touha po vítězství/úspěchu je naprosto rozdílná

Reagovat
Zlatko28

Kamaráde, míň fanatismu, víc objektivity. Proti Liverpoolu venku byl zase s Vidalem nejlepší v dresu Barcelony. Já vím, že ty žiješ livesportem a když tam nevidíš, jak cvakne gól, tak hrál automaticky špatně (u Ronalda to tak ale většinou bývá )

Reagovat
valloire

Reagovat
pingla

ty mě znáš, že tak jistě víš, jak sleduju fotbal? ty asi budeš další fanoušek Messiho, co si nedokáže přiznat, že on není "teamleader" a že pokud se nedaří všem, on nikomu trn z paty nevytáhne

Reagovat
valloire

on to nechápe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nebelung

Dvakrát získal míč

Reagovat
patas92

Mě by třeba zajímalo, kolik (a jestli vůbec) by na tom Barca vydělala po ekonomické stránce.

Jasně, prodají ho za 150M a 100M ročně ušetří na platu, zároveň ale ztratí podíl z jeho marketingových práv (klidně 30%-40%), reálně přijdou tak o třetinu zahraničních fanoušků, protože co si budem, lidi například v Asii fandí Barce hlavně kvůli Messimu - zůstat Neymar, nebylo to tak hrozné, jelikož by tu jeho roli "franchise playera" převzal. Stejně tak si umím představit, že některé sponzorské smlouvy jsou postavené na Messim, jelikož je kurva rozdíl podporovat klub ve kterém je a není nejlepší hráč na světě.

Může mít 3x víc, než druhý nejlíp placený hráč v Barceloně, roli bude ale asi hrát i to, že on sám jednoduše Barce generuje 3x větší příjmy, než ten na výplatní listině za ním.

Reagovat
smazaný uživatel

Messi je až moc závislý na rodině. Manželka mu odejít nedovolí a děti v tom taky budou hrát roli.

Reagovat
VALEN

nj dostane zaracha na 14 dní a pak přestoupí do Espanyolu

Reagovat
smazaný uživatel

Osobně si ho nedokážu představit někde jinde. Žádný tým by za něj v dnešní době nezaplatil 100 mega +. A nedokážu si představit, že by například City nebo Bayern předělaly svuj herní systém, což by se kvůli Messimu rozhodně udělat muselo. Přeci jen už není nejmladší a myslím si, že by měl i velký problém s jiným jazykem. Nejsem si teď jistý, ale myslím, že jsem ho anglicky ani jinak mluvit pořádně neslyšel.

Reagovat
LAM

Tak třeba City v sestavě s klasikou zálohou a útokem Sterling,Jesus,Messi by asi problém nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

To máš pravdu, asi jediný teď vhodný klub. Stejně si mysím, že v Anglii se uchylují spíše k přestupům mladších hráčů za takové peníze. Nicméně rád bych ho tam viděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Už přenechte tu slávu někomu jinému.. Messi už nikoho nebaví.

Reagovat
Mercury

Me bavi Henderson. Nejlepsi hrac PL, na toho se nejaky Messi individualne vubec nechyta.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozumná řeč

Reagovat
pantondavo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Být nejlepší, když jsi dobrý, umí každý debil. Ale takový Henderson....

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
LidoOP

Tak to dopadá, když je hráč větší než klub a všichni se mu snaží přizpůsobit

Reagovat
TheMally11

Ať jde klidně do Hobitína a pro fanoušky Leoše, ne nejsem fanoušek dos Santose Aveira

Reagovat
Luc-Luc

v Evrope italska liga maximalne, na Anglii a Francii je uz starej, je to hodne atleticky a v jeho veku tam chodit je nesmysl, Nemecko je uplna blbost, co by tam delal...nikam nepujde, maximalne do Argentiny za rok

Reagovat
VALEN

výkupku má 600+ mega? To nikdo samozřejmě nedá, ale má smlouvu na rok a na co si držet hráče s platem jako kráva kterej za tebe nechce hrát a za rok odejde zadara. Můj tip: odejde city, psg, manu ? nic jiného mě nenapadá a cena max do 200mega víc nikdo nedá a i tak se to barce vyplatí

Reagovat
Josifek

Lidi, trochu úcty, vy jste fakt něktěří neskutečně vydlabaní. I současný Messi je pořád jednoznačně nejlepší hráč světa i historie a tyhle všechny primáty bude schopen držet klidně do 35 let..

Reagovat
VALEN

takže 2 roky? I když, si udží 2 roky formu, má cenu 600+ mega? asi ne pokud si postaví hlavu a bude chtít jít za každou cenu do prdele, nejpravděpodobnější bude výměna v psg buď za Neymara nebo bude chtít barča Mbapeeho a to asi neklapne, ten bude chtít Real, takže v tom bordelu nejspíš zůstane a dohraje tam, nebo za rok zadara no třeba do košic

Reagovat
Kily8

V PSG nie sú dementi, určite nevymenia Neymara za Messiho, veď keby miesto Neymarových famóznych výkonov, keď doslova strhol celý tím, tam bola v stredovom kruhu sa prechádzajúca herečka, kde by teraz bolo PSG? Tam kde je Barca...

Reagovat
montaigne33

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Aj tvoji vlastni sa obracaju proti tvojmu presvedceniu. Co to??

Reagovat
valloire

soudruzi jsou pomýleni, stane se

Reagovat
CHONG

Vypustil bych slovo jednoznačně, jinak celkem souhlas.

Reagovat
herbage

tak částečně jsou vydlabaní, částečně si tu léčí své mindráky, částečně jsou to trollové/trotlové

Reagovat
uff

Reagovat
ADM

Uz sa viem naplno vžiť do koze Realistov pri komentároch na CR, lebo co sa vyvádza pod tymto clankom....

Reagovat
smazaný uživatel

Ja bych bral pokazdy Diego Maradona nad Messim.

Tak slovo jednoznacne davam do uvozovky.

Reagovat
technecium

Maradonu nad Messim kvůli tomu, že za něj to tým ubránil?

Reagovat
valloire

Tým to ubránil za Messiho v 2014, jinak by nebyl ve finále. Maradona si to zařídil sám, Messi ne.

Reagovat
smazaný uživatel

ne

Reagovat
valloire

ale ano

Reagovat
Josifek

Maradona byl podobny bůh, ale ten jeho život měl dopad i na jeho kariéru, proto ho řadím niz

Reagovat
Infi

Reagovat
Dody10

Reagovat
valloire

Na to nemá koule.

Reagovat
Gazdo

Mal by ukazat gule po rekordnej prehre svojho timu kde je kapitan a legenda? Neukaze prave vacsie gule ked ostane a pokusi sa barcu dotiahnut spat na vrchol?

Reagovat
pantondavo

Jeden hrac tym nevytahne (krom CR v PO LM), ted je to prave Messi, kdo barcu tahne dolu nehlede na vitezstvi, ktery zaridil. Hra stoji na nem, zbytek tymu jen ceka, co predvede, to je spatne.

Reagovat
tunkic

Reagovat
pantondavo

Reagovat
VALEN
Reagovat
VALEN

možná tak trochu i za rok 2008/09 na každou svini se vaří voda good luck !

Reagovat
herbage

Nevím, co tady furt všichni operují s Messiho výkupkou. Messi měl možnost ještě 2 měsíce zpátky odejít zadarmo, ale neudělal to. Pokud se rozhodne odejít, tak si zkrátka sedne s vedením a odejde a klidně za symbolickou cenu, protože to co pro Barcelonu udělal, za to si to rozhodně zaslouží. Nevěřím, že ani současné vedení FCB jsou takoví duševní mrzáci, že by Messiho drželi v týmu proti jeho vůli.

Reagovat
smazaný uživatel

oh, jak krásné po dlouhé doby přečíst normální komentář.

Reagovat
herbage

díky, můžeš mi na oplátku poslat ty 2 archivní lahve muškátu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PP

ale muškát je dobrý tak pro holky a na burčák.. Na mě je moc voňavý.

Reagovat
Neutron

tramín červený

Reagovat
Josifek

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dopice

Reagovat
el Principito

Reagovat
uff

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
PP

Reagovat
Infi

právě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oddy

Reagovat
vladis271

Nerealizovateľný prestup pre koholvek. Toto si na triko nevezme žiadne vedenie. NIe nezaplatí sa na dresoch a nie nikto zanho s rokom do konca zmluvy a jeho platom nemôže dať viac ako 150 mega. Čo je za 33 ročného hráča a ešte v týchto časoch proste neskutočný majland. ON fakt reálne môže mať pred sebou 2 roky a ptm ukončiť kariéru a ten klub akože čo? Do toho nepôjde ani City ani PSG.

Reagovat
Generalní Gladiator

Vidím to skoro stejně, cenovka max 100 mega.

Reagovat
Jolly Roger

Nezpochybňuji jeho genialitu, ale způsob odchodu. Odchází, protože selhali trenéři, u jejichž výběru měl velké, možná rozhodující, slovo?

Reagovat
Slavia10

To až teď ho štvali změny v klubu, Messi osobně si hodně přál aby zůstal u týmu Valverde, protože jestli klub chtěl něčeho využít u téhle gardy, tak Valverde by je letos ještě k tomu titulu dotlačil.

Reagovat
mario23

Víc jak 100 za něj nikdo nedá. Osobně bych ho k United bral hned. Aspoň by ty naše dřeváky naučil dávat góly.

Reagovat
Ranoth

naucil by ich behat

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně že jo, někdo to za něj přece odběhat musí,

Reagovat
pantondavo

Mbappe do Realu a Messi do PSG.

Reagovat
TheMally11

proč by šel Mbappé do horšího?

Reagovat
pantondavo

Moc vtipny kase k obedu?

Reagovat
kaja900

Psg poprvé ve finále ligy mistrů, což je jejich maximum protože to vyhraje Bayern.. a hned je Real horší jo ? vzpamatuj se chlape

Reagovat
Kily8

Do PSG nieeeee!!! Barcelone som fandil viac, ako 20 rokov a Messi je dovod, prečo som prestal. Aby bolo jasné, nie ten Messi, čo hrával na krídle a v tom čase som ho považoval za najlepšieho na svete. Messi s posledných rokov, hlavne od kedy hráva v strede zálohy. Ja mám rád pekný okulahodiaci "brazílsky" futbal, ako predvádza PSG. Po príchode Messiho, by sa to zmenilo frckanicu na jedného prechádzajúceho sa individualistu. Nepochybujem, že by bol najlepší strelec, ale PSG by sa už do finále LM nedostalo a zase by som dokola čítal, že má PSG jedného génia a 20 slabých, čo za to možu. Ďakujem, neprosím...

Reagovat
db18

Pro Koemanna bude odchod Messiho asi to nejlepší, co ho pro angažmá v Barce mohlo potkat.

Reagovat
smazaný uživatel

Jakoze veškerý neúspěch bude moct svézt na Messiho odchod nebo jak to myslíš?

Reagovat
db18

Veškerý ne, pokles v ofenzivě nejspíš jo... ale zároveň mu odpadne jeden potenciálně nespokojený hráč (který vzhledem ke svému postavení bude mít velké slovo i proti trenérovi), pokud to nebude ze začátku klapat. Navíc pak má víc taktických možností a nesklouzne k tomu, co se děje Tuchelovi, který má taktiku postavenou na Neymarovi s Mbappém a bez nich najednou tým neví co hrát.

Reagovat
icka

Kdyby fakt odesel tak snad do PL. Myslim, ze by v takovem City by si to daval s prstem v nosu, genialni hrac

Reagovat
smazaný uživatel

Nechteny zbozi leto 2020

Reagovat
smazaný uživatel

Bublina splaskla

Reagovat
technecium

Takovýho posměchu na na člověka, který sám sebe do role nejlepšího hráče historie nikdy nepasoval

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň nějaká příčetnost tam bude. Nejpřeceňovanější člověk v dějinách sportu.

Reagovat
technecium

To je samozřejmě dvojka Pelé a Lewis Hamilton

Reagovat
smazaný uživatel

Seš na piku? Pelé? Nejlepší fotbalista všech dob kterému se přiblížil jen CR7!?

Reagovat
technecium

Jo ta guma, kterou jsi zmínil, je taky hodně přeceňovaná

Reagovat
valloire

sám si guma

Reagovat
technecium

Tvoje máma je guma

Reagovat
valloire

Tvůj táta je guma.

Reagovat
smazaný uživatel

jeho táta měl použít gumu

Reagovat
smazaný uživatel

odkud se berete

Reagovat
valloire

tak asi tam, kde je Messi jako nej hráč historii

Reagovat
smazaný uživatel

No ze Země budou těžko.

Reagovat
Generalní Gladiator

Reagovat
valloire

to je právě Messi, údajnej nej hráč, kterej nedal v playoff MS ani jeden blbej gol

Reagovat
technecium

To je právě Pelé, kterej nikdy nehrál ve slabým týmu a kterýmu vždycky někdo zachránil prdel

Reagovat
valloire

To je právě Messi, kterýmu vedení koupí nejlepší hráče světa a on dovede tým k debaklu v LM, opakovanýmu a v repre, kde má podobnou kvalitu, nedokáže tomu týmu přispět aspoň tím golem v playoff, kde je to potřeba.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak dlouho že ten fotbal sleduješ? Protože té hře absolutně nerozumíš

Reagovat
valloire

co z toho, co jsem napsal, není pravda

Reagovat
technecium

"To je právě Messi, kterýmu vedení koupí nejlepší hráče světa a on dovede tým k debaklu v LM, opakovanýmu a v repre, kde má podobnou kvalitu, nedokáže tomu týmu přispět aspoň tím golem v playoff, kde je to potřeba."

Reagovat
pantondavo

Kdy naposled vyhral LM a kolik golu dal tehdy v PO?

Kdy naposledy vyhral MS a kolik golu dal v PO?

Reagovat
valloire

Tak. Naprosto jasný otázky na který nemaj kvalitní protiargument.

Reagovat
smazaný uživatel

Messiho individuálně nejlepší sezony LM:

1. 14/15, pr. hodnocení 8,90

2. 11/12, pr. hodnocení 8,88

3. 10/11, pr. hodnocení 8,87

4. 18/19, pr. hodnocení 8,77

5. 09/10, pr. hodnocení 8,44

6. 13/14, pr. hodnocení 8,37

7. 19/20, pr. hodnocení 8,37

8. 15/16, pr. hodnocení 8,28

Tady je jasně vidět, že má stabilní výborný výkony a titul záleží na výkonech jeho spoluhráčů.

Reagovat
pantondavo

A ty vyrazovaky tam mas, experte? Tam se totiz lame chleba, ne proti Leganes.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou vyzařováky. On hraje skvěle proti komukoliv.

Reagovat
pantondavo

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Ahoj Zenthurasi.

Reagovat
valloire

Reagovat
Vrana17

Ronaldo do 26 let 2x vyhrál Mistrovství světa a jednou byl ve finále. Pak jeho kariéru zastavila těžká zranění.

Reagovat
technecium

To je pěkný, taky hrál furt za nejlepší reprezentaci s nejlepším servisem. A kolikrát vyhrál Ronaldo LM?

Reagovat
valloire

nicméně dal 8 golů v jednom MS, což je víc než Messi za kariéru

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

To sis přečetl na seznamu?

Reagovat
valloire

technecium nic jinýho nečte

Reagovat
smazaný uživatel

To mělo být na tebe. Mezi těma tvejma žvástama se člověk rychle ztratí. Koukni se někdy taky na zápas, místo pouhých osekaných událostí v článku novináře, který jen přepíše góly z livesportu.

Reagovat
valloire

ty si tak blbej, že reaguješ už podruhý na píču, teď na sebe

Reagovat
smazaný uživatel

Holt jsem expert na fotbal, ale ne na reakce.

Reagovat
valloire

ne, to se vylučuje

Reagovat
pantondavo

Oni ctou jen nick

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Všechno

Reagovat
pantondavo

Reagovat
smazaný uživatel

Pelé hrál v nejlepším týmu okresního přeboru.

Reagovat
valloire

Reagovat
Petr20

Však Messi má na MS v KO fázi 1 gol a 4 asistence ne? tak nechápu co se tady zbytečně hádáte

Reagovat
valloire

ten gol bych chtěl vidět

Reagovat
technecium

Kolik gólů má nepřekonatelný a geniální hráč velkých zápasů Cristiano Ronaldo v PO MS?

Reagovat
valloire

CR ale není označovanej pokrytecky jako nej hráč historie...

Reagovat
technecium

Není, označuje se tak sám

Reagovat
Generalní Gladiator

Jasná věc

Reagovat
smazaný uživatel

Cože

Reagovat
pantondavo

Protoze si vazi Zidana a neleze mu do zeli

Reagovat
smazaný uživatel

Vypatlanci se smějí hráči, který je 15 let na špici světového fotbalu, překonal snad všechny rekordy.

U 99% hráčů by tahle Messiho podprůměrná sezóna byla individuálně jejich nejlepší v kariéře.

Jenom Messi doplácí na to, že jeho standard je natolik vysoko, že i když zahraje průměrně, tak se na něj snáší posměch různých Šumavských kopečáků.

Reagovat
valloire

ne

Reagovat
smazaný uživatel

Ano

Reagovat
pantondavo

12 let

Reagovat
technecium

Těší mě. Jak se těšíš za týden do školy?

Reagovat
pantondavo

Aspon uz umim pocitat

Reagovat
technecium

To je super, ale počkej ještě pár let až ta matematika začne být trochu zajímavější

Reagovat
pantondavo

Na spocitani titulu barky v LM mi to bohate staci

Reagovat
technecium

To se ti v životě bude hodit

Reagovat
pantondavo

Proc ses tak zlej? Porad boli tech 8 fiku? Vsak jsem ho jen slusne opravil, puvodne jsem chtel napsat vysmesnej koment o tom, jak neumi pocitat a jestli se 7 startu za sezonu bere jako spica svetovyho fotbalu, ale nenapsal a ty hned utocis

Reagovat
technecium

Reagovat
cink

Svym způsobem to je to trochu pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

V asi poslední, nejpříhodnější době pro Messi hejt jsem teda vážení čekal víc. Tohle je vokatý a moc na sílu. Hanba vám. Už i to umění demagogie dneska stojí za pičku. Že se na to Leošek párkrát vysral není důvod cokoliv zpochybňovat. Nic tak přirozeně geniálního už na hřišti neuvidíte, a stejně budete plácat kolem jak děcka kvůli kolika odfláklejm zápasům. Jako kdyby těch deset suverénních let před tím nebylo. Pod článkem, že Messi s fotbalem končí, očekávám víc osvícenosti, alespoň co do pokusu o hejtung. Bezvěrci!

Reagovat
valloire

tohle je něco podobnýho jako řeč muslima

Reagovat
smazaný uživatel

Vítěz.

Reagovat
Zizou

Bylo by skvělé, kdyby šel Messi, jakožto nejlepší hráč všech dob, rozdávat radost i jinam. City podle mého asi nejlepší volba. Ale myslím, že neodejde. V Barceloně určitě udělají cokoliv, aby zůstal až do konce kariéry.

Reagovat
smazaný uživatel

konec kariery

Reagovat
smazaný uživatel

Koeman udělá z Barcy úplně jiný tým. Posily typu Depay, Wijnaldum, Angelino apod. spekulace, které se nejčastěji objevují. Bude to hodně zajímavý sledovat, jak je nastartuje či totálně zničí..

Reagovat
One-Real

Ideální parťák k Benzemovi

Reagovat
Jolly Roger

Líbilo by se mi, kdyby pozvedl k titulu Manchester United, stejně jako bájný Diego Maradona Neapol. City jsou moc globální klub. Ale takovou pozici jako v Barce nikde mít nebude, tak tipuju, že zůstane.

Reagovat
valloire

na to nemá

Reagovat
smazaný uživatel

Co by delal v Neapoli ?

Tam uz jeden buh je a tenhle ho neprekona

Reagovat
valloire

Reagovat
vladino10

Potkany opúšťajú potápajúcu sa loď...to CR7 opustil real na vrchole- s trofejou LM v rukách.

Reagovat
Visca el barca

To si to Messimu nandal ty nulo.

Reagovat
pantondavo

Reagovat
vladino10

Ďakujem, tiež si myslím

Reagovat
Majk91

Reagovat
Kenneth

Nebyl si jeden z těch kteří shazovali Ronalda, protože údajně opouštěl potápějící se Real?

Reagovat
Visca el barca

Ne. Ba naopak jsem chtěl ať pokračuje souboj legend.

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Robbie

OT: Real hodně sleduju, ale v té juniorské lize neznám vůbec nikoho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

https://youtu.be/kIqudhd1W54

Neskutocna naloz. Messi absolutny kral.

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě jeden palec za Marca tomu kdyby se vyhýbaly zranění, tak je v top 5. Easy.

Reagovat
checitto

Reagovat
pantondavo

To ukaz hracum barky po zpasech v PO LM

Reagovat
drussbarb

Třeba po odvetě s Neapolí?

Reagovat
valloire

Reagovat
pantondavo

Reagovat
smazaný uživatel

No v PO LM sa Messi stal castejsie MOTM ako Ronaldo.

Reagovat
pantondavo

A k cemu je MOTM, kdyz v odvete vypadnes po debaklu?

Reagovat
valloire

Reagovat
valloire

jj, je to nálož

Reagovat
Josifek

Vidal dost prekvapil

Reagovat
Kily8

Som na 100% presvedčený, že neodíde! Si zoberte, že prestúpi napr. do Man. City, nepochybujem, že on bude dávať veľa gólov, individuálne je stále výborný, bude král strelcov, ale hra a výsledky tímu budú upadať. Zase sa začnú dokola objavovať komentáre, aký je famózny, ale akých má MC zlých hráčov, že vlastne De Bruine už nie je taký dobrý ako bol, že Sterling sa už nevie dostať do šancí, onrana je slabá.... Len už by to bolo divné- v Argentíne ma ´ slabých spoluhráčov, v Barcelone po rekordných nákupoch hviezd mal slabých spoluhráčov a zase aj v MC, to už by bolo divné aj youtube-fanúšikom...

Reagovat
Neutron

Ty vole ty si neskutocne urevany. Vsak furt dokola to iste omielas, to naco?

Reagovat
Kily8

Práveže ja som unavený z toho, ako čítam, že všade má Messi slabých spoluhráčov, tak zareagujem. Podporil ma aj Yaya Touré, že v Anglicku o Messiho záujem nebude, lebo tam trena behať: https://sport.aktuality.sk/c/457446/lionel-messi-fc-barcelona-odchod-la-liga-premier-league-manchester-city-yaya-toure-anglicko/

Reagovat
smazaný uživatel

Podpořil tě i Yaya Toure jo

Reagovat
Generalní Gladiator

Todleto vyskytlo se oplatí občas číst

Reagovat
Neutron

prosim ta to je stranka jak slak keby to malo tlacenu formu tak je to vhodne maximalne si s tym utriet...

ze si z toho unaveny, v pohode tvoj nazor, ale to co tu predvadzas je uz neznesitelne. Tisici prispevok o tom istom. Vsak napisem raz, mozno dva razy na pridanie dorazu a hotovo, viem, ze sem chodia hocijaki jedinci, ale vacsina snad citat vie.

Reagovat
Kily8

Ty si čo učiteľka, že mi budeš dávať povolenia, kedy možem na niečo reagovať? Mám ti spočítať koľko krát sa v týchto diskusiách objavil názor, že ma Messi slabých spoluhráčov a on je geniálny? Niekoľkonásobne viac, takže ja zareagujem sž keď sa tento nezmysel nakopí. Ale to ti evidentne nevadí, že to čítaď dokolečka, ako to Messimu kazia zlí spoluhráči. Ty máš povinnosť čítať moje príspevky? Veď to prskoč, ja diskutujem slušne, nikoho neurážam, len mám iný názor, ajo uctievači...

Reagovat
valloire

jasná věc

Reagovat
Neutron

prepac moja chyba

to, ze Messi ma slabych spoluhracov je samozrejme hlupost to moze tvrdit taky technecium a podobne individua...Messi proste nie je lider, ked ostatnym nejde tak jemu tiez nie...

Reagovat
valloire

Reagovat
technecium

tvoje máma je individuum

Reagovat
Neutron

Ty mas teda uroven...

Reagovat
smazaný uživatel

BAN

Reagovat
smazaný uživatel

Ať jde do City za svým bývalým opatrovníkem . Ať ten tým rozloží. To bylo pokoukání .

Reagovat
Kily8

Reagovat
cubazi

čína

Reagovat
valloire

Most #UCL final goals

4: C. Ronaldo

3: Bale

2: Eto'o

2: Inzaghi

2: Massaro

2: Messi

2: Sergio Ramos

2: Raúl

2: Mandžukić

2: Crespo

2: Milito

2: Riedle

Reagovat
valloire

Two-goal UCL final heroes:

Cristiano Ronaldo (Juventus 1-4 Real Madrid)

Diego Milito (Bayern 0-2 Inter)

Gareth Bale (Real Madrid 3-1 Liverpool)

Filippo Inzaghi (AC Milan 2-1 Liverpool)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele