Výhra Čechů nad Anglií nás ohromila, řekl trenér Severního Irska

13.10.2019, 20:47
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Důležitost zápasu s Anglii a přátelského zápasu se Severníma Irama se nedá srovnávat, budou hrát jiný sestavy a tím pádem očekávám jiný zápas. Snad ale nastoupime alespoň se stejným nasazením.

Reagovat
eder

Nás taky, pane O´Neill.

Reagovat
Remt

Do ted tomu nemohu uvěřit A to u nich nehráli zadni náhradníci nebo beckovi hráči, krom toho ze nenastoupil třeba TAA, ten by si hádám ty naše vodil jak malý kluky Ale celkove si ten zápas budu ještě dlouho pamatovat, neskutecne bojovnej výkon ( ve spojení tedy s tím ze Angle ocividne do toho nesla uplne na 100%)

Reagovat
eder

Naši příjemně překvapili a zahráli skvěle, o tom žádná.

Ale pořád se nemůžu zbavit dojmu, že k tomu angláni přistoupili trochu laxně "že se to vyhraje samo". Však to taky dostal Southgate doma pěkně "sežrat"...

Reagovat
Kostomlat

možná nám to pustili.

Reagovat
srandamač

Klasický čech. Když vyhrajeme, soupeř do toho nešel na 100 %. Když prohrajeme, jsme ubožáci, který nic neumějí.

Reagovat
rel7

Spíš je mu jasné, že možnosti toho týmu jsou úplně někde jinde, příkladem třeba 1. zápas s náma

Reagovat
naheCZ

Jako říct to ještě k tomu proti Anglii, která 10 let neprohrála kvalifikační zápas...to tak nějak dokazuje, že zápasy zrovna nevypouští...

Reagovat
Remt

můžou jich vyhrát 100 v řadě a 101. vypustit a i tak by se o něm pak dalo říct, že ho vypustili. Co to tady na mě zkoušíte, ty vole?

Reagovat
Remt

Zápas jsem viděl, většinu z těch hráčů znám z PL a vídávám je hrát, viděl jsem první zápas s náma, tuším že mají na mnohem víc než předvedli, proto jsem to napsal. V čem jsem jako klasickej čech? Být trouba jako ty, tak řeknu, že jsi "klasickej čech", vzal jsi si část věty, kterou jsem napsal a která se ti hodila a tu jsi použil pro svůj argument

Reagovat
kattos

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele