Vydra po Bohemians: Góly si dáváme sami. Máme na sobě nějakou deku

19.03.2023, 23:53
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (17)

Přidat komentář
Albert Rusnák ml.

Choras, Hejdis... to sa nevie v oficiálnom rozhovore na chvíľu premôcť a používať normálne tvary tých priezvísk spoluhráčov?

Reagovat
VersaceChain

to je fakt vtipny, co vsechno muze nekterym lidem vadit

Reagovat
Kucka

Reagovat
kilobyte

Reagovat
Y.N.W.A

hele, Rusny, nevím

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Unai

Reagovat
Pepe1911

Reagovat
kilobyte

Pan Chorý a pan Hejda?

Reagovat
Albert Rusnák ml.

Tak tých pánov by som v takomto rozhovore kľudne oželel.

Reagovat
Y.N.W.A

nemáte deku, jen prostě nejde vyhrávat vyrovnaný zápasy o gól pořád a pořád, jako loni.... to jste si to vybrali, aspoň, že jste to pak přetavili v tu krásnou předkolovou jízdu do LM (y)

Reagovat
Bex5

ja jsem rad za kazdej rok, kdy se darilo. Za kazdej zapas ... Kdyby muj tata zil a tohle videl, brecel by jak zelva

Reagovat
Lemond Laws

Větu, že by někdo vyměnil gol a za týmový úspěch bych normálně zakázal jak novinářů, tak hráčům... To je taková blbost, která absolutně postrádá jakýkoliv smysl a stejně se pořád opakuje

Reagovat
hematop

Vyměním Charizarda ve foil verzi za Magikarpa.

Reagovat
kilobyte

Má říct, že měl dát ještě dva góly a spokojení by byli všichni.

Ale u hráčů se tyhle fráze dají pochopit. Přeci jenom se živí kopáním do míče, takže se od nich nedá očekávat nějaké rozumné rozbory. Ale u novinářů, reportérů, atd. jsou některé otázky na okamžitou výpověď.

Jako ptát se třeba na to, aby hráč popsal gól, který dal? To mi přijde úplně na palici, když je to rozhovor v televizním vysílání a tu akci tam zopakovali několikrát. Nebo otázka jestli rychlé vedení týmu pomůže. To tam takový reportér nemusí být a ani hráče si nemusí zvát. Klidně bych si tam mohl stoupnout sám a ty otázky a odpovědi tam z fleku vymyslet. A nemusel bych ani ten zápas vidět, stačilo by se podívat na livesport.

Přitom by se stačilo pokaždé zeptat na pár šablonovitých otázek, na které by ale mohli být zajímavé odpovědi. Třeba jak se připravovali na zápas, jaké měl(i) pokyny od trenéra.

Reagovat
ratusek

tak Luďku zkus...

Reagovat
Marv

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele